Yrittäjyyskoulu

Yrittäjyyskoulu avaa kevytyrittäjänä toimimisen ja toiminimiyrittäjänä työskentelemisen faktoja, kouluttamalla kevytyrittäjyystyöstä ja itsensä työllistämisestä kiinnostuneita askel askeleelta kohti yritysmaailman saloja. FREE.fi -laskutuspalvelun Yrittäjyyskoulu-osion tarkoituksena on luoda turvaa ja tietämystä kevytyrittäjänä sekä toiminimiyrittäjänä työskentelyä harkitseville.

Kevytyrittäjille 19

Itsensä työllistäminen kevytyrittäjänä on helppo tapa laskuttaa tehdystä työstä ilman Y-tunnusta. Vaikka laskutuspalvelu hoitaa puolestasi kaiken byroktratian on hyvä tutustua kevytyrittäjyyden maailmaan lisää täältä.

Katso lisää
Liiketoiminnan aloittaminen 19

Aloittelevalla itsensä työllistäjällä saattaa olla monia kysymyksiä liiketoimintaan liittyen. Olemme keränneet kaikki siihen liittyvät kirjoitukset tänne.

Katso lisää
Taloushallinto 14

Taloushallinto on tärkeää ja jokaisen freelancerin kuuluu ymmärtää oma talous myös laskutusasioissa. Tutustu lisää miten saat kaiken hyödyn irti itsensä työllistämisestä täältä!

Katso lisää
Vakuutukset & lakiasiat 9

Moni työ vaatii lupia sekä vakuutuksia. Täältä löydät kaikki tarvittavat tiedot mitä tulee vakuutuksiin sekä eri lupiin että säädöksiin.

Katso lisää
Yrittäjän sosiaaliturva 6

Sosiaaliturva kuuluu kaikille, myös itsensä työllistäjille. Täältä löydät lisää tietoa miten hoidat omaan sosiaaliturvaan liittyvät asiat kuntoon itsensä työllistäjänä.

Katso lisää
Kurssit & oppaat 3

Kouluttautuminen on tärkeää. Tämä osio on pyhitetty sinulle, joka haluaa oppia lisää meidän vinkeistä miten suoriudut alalla kun alalla itsensä työllistäjänä.

Katso lisää
Työllistäminen 2

Yrityspäättäjänä teet päätöksen  itsensä työllistäjän työllistämisestä. Me olemme täällä tukenasi ja opastamme sinua artikkeleissa työllistämään järkevämmin.

Katso lisää
Edut 2

Kaikki rakastavat tarjouksia ja etuja. Täällä löydät kaikki tärkeimmät edut sekä yhteistyöt mitä olemme solmineet ja löytäneet puolestasi.

Katso lisää
Ladattavat materiaalit 1

Haluamme luoda sinulle turvallisen tavan suorittaa töitä. Täältä löydät kaikki ladattavat materiaalimme mitä voit hyödyntää silloin kun niitä tarvitset.

Katso lisää