Kattavasti tietoa yrittäjänä toimimisesta
Katso video

Yrittäjyyskoulu

Yrittäjyyskoulusta löydät kattavasti tietoa yrittäjänä toimimisesta. Olemme koonneet juuri sinua varten tietoa ja faktoja kevytyrittäjänä ja toiminimiyrittäjänä toimimisesta. Olit sitten jo kokenut konkari tai vasta aloitteleva yrittäjä, sopii yrittäjyyskoulu kaikille.

Yrittäjyyskoulussamme voit edetä omaa tahtia ja kartuttaa tietoa juuri niistä asioista, joista haluat tai kaipaat tietoa. Meidän kautta säästät aikaa, sillä sinun ei tarvitse etsiä useista eri paikoista tietoa, vaan kaikki löytyvät yhdestä ja samasta paikasta.

Kokemukset 60

Täältä löydät käyttäjiemme kokemuksia ja erilaisia käyttäjätarinoita. Pääset tutustumaan, kuinka muut itsensä työllistäjät käyttävät palveluitamme freelancerin arjessa. Jokainen kokemus on uniikki.

Katso lisää
Liiketoiminnan aloittaminen 28

Aloittelevalla itsensä työllistäjällä saattaa olla monia kysymyksiä liiketoimintaan liittyen. Olemme keränneet kaikki siihen liittyvät artikkelit tänne.

Katso lisää
Taloushallinto 20

Taloushallinto on tärkeää ja jokaisen freelancerin on hyvä ymmärtää oma talous myös laskutusasioissa. Täältä pääset tutustumaan, kuinka saat kaiken hyödyn irti itsensä työllistämisestä.

Katso lisää
Kevytyrittäjille 19

Itsensä työllistäminen kevytyrittäjänä on helppo tapa laskuttaa tehdystä työstä ilman Y-tunnusta. Vaikka laskutuspalvelu hoitaa puolestasi kaiken byrokratian, on hyvä tutustua kevytyrittäjyyden maailmaan lisää täältä.

Katso lisää
Yrittäjän sosiaaliturva 6

Sosiaaliturva kuuluu kaikille, myös itsensä työllistäjille. Täältä löydät lisää tietoa miten hoidat omaan sosiaaliturvaan liittyvät asiat kuntoon itsensä työllistäjänä.

Katso lisää
Kurssit & oppaat 3

Kouluttautuminen on tärkeää ja arvokasta. Tämä osio on pyhitetty sinulle, joka haluat oppia lisää, kuinka suoriudut alalla kuin alalla itsensä työllistäjänä.

Katso lisää
Työllistäminen 2

Yrityspäättäjänä teet päätöksen itsensä työllistäjän työllistämisestä. Täältä löydät tukea ja opastusta moderniin työllistämiseen.

Katso lisää
Edut 2

Kukapa ei rakastaisi tarjouksia ja etuja. Täältä löydät kaikki tärkeimmät edut sekä yhteistyöt, jotka olemme löytäneet puolestasi.

Katso lisää
Ladattavat materiaalit 1

Haluamme luoda sinulle turvallisen tavan suorittaa töitä. Täältä löydät kaikki ladattavat materiaalit, joita voit hyödyntää aina silloin, kun niitä tarvitset.

Katso lisää
FREE.fi Whatsapp