Jobexio
Potkuri Investments
ProppU
Biketaxi
Joma
Foodora
Barona
MAJ
TIER
Jobexio
Potkuri Investments
ProppU
Biketaxi
Joma
Foodora
Barona
MAJ
TIER

Onko yritykselläsi tarvetta apukäsille?

FREE.fi Keikkapaikan kautta voit löytää yritykseesi sopivat tekijät yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Jätä yhteistietosi meille, niin olemme teihin yhteydessä.

Voit ilmoittaa kiinnostuksesi keikkapaikkaa kohtaan joko suoraan alla olevalla lomakkeella tai olemalla yhteydessä meidän timanttiseen myyntitiimiin, joka auttaa tarkemmin asian kanssa.

"*" näyttää pakolliset kentät

Onko yritykselläsi tarvetta apukäsille?
Kokemukset & luvut puhuvat puolestaan

Kokemuksia FREE.fi:n laskutuspalveluista

Hinnoittele ja sovi vastuullisesti

Työkeikkailun
vastuullisuus

Työkeikkailun vastuullisuus

FREE.fi on vastuullinen toimija, ja haluamme edistää työkeikkojen vastuullisuutta. FREE.fi:n kautta laskuttavat kevytyrittäjät ovat aina toimeksiantojensa ajan vakuutettuja tapaturma- ja vastuuvakuutuksilla. FREE.fi hoitaa aina puolestasi vakuutukset, viranomaisilmoitukset sekä palkalaskennan ja verotuksen, jotta sinä saat keskittyä pelkkään keikkailuun. Toiminimiyrittäjät vastaavat itse vakuutuksista.

Olemme luoneet yrittäjyyskoulun, josta löytyy kaikki tarvittavat opastukset ja ohjeet kevytyrittäjänä ja toiminimiyrittäjänä toimimisesta. FREE.fi noudattaa myös tilaajavastuulakia, jolla pyritään edistämään yritysten välistä tasavertaista kilpailua ja työehtojen noudattamista. Ohjaamme myös freelancerit varmistamaan riittävän sosiaaliturvan YEL-vakuutuksen avulla tarjoten myös lisävakuutuksia.

› Lue lisää FREE.fi:n vastuullisuudesta

Kevytyrittäjänä

Ilman sitoumuksia

Toiminimiyrittäjänä

Yrittäjämäisesti

Freelancerina

Valitse oman työn muoto

Tutustu eri vaihtoehtoihin täältä.

Usein kysytyt kysymykset Keikkapaikasta

Keikkapaikka

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Miten Keikkapaikka toimii?

  Keikkapaikka on sivusto, jossa keikkatyön hakija kohtaa keikkatyön tarjoajan. Täytät vain omat tiedot sekä preferenssit sivustolle ja jäät odottamaan työn tarjoajan yhteydenottoa. FREE.fi toimii pelkästään tietojen välittäjänä eikä suorita rekrytointeja tehtäviin – näistä vastaa toimeksiantaja.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Mistä saada töitä ilman kokemusta?

  Voit saada töitä ilman kokemusta Keikkapaikalta, kunhan sinulla on oikea asenne sekä kiinnostus työkeikkaa kohti. Mikäli teet työn itsensä työllistäjänä, kuten kevytyrittäjänä tai toiminimiyrittäjänä saattaa se parantaa sinun mahdollisuutta saada työtä. Sinun kannattaa matalalla kynnyksellä hakea keikkatöitä Keikkapaikalta, sillä itsensä työllistäjistä on aina pula.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Mistä saa keikkatöitä?

  Keikkatöitä saa Keikkapaikalta helposti ja niiden hakeminen on täysin ilmaista ja oman alan keikkojen löytäminen mutkatonta. Keikkapaikalta löydät usean eri alojen keikkoja, kuten rakennusalalle, siivousalalle, luovalle alalle sekä logistiikka-alalle. Kuka vaan voi hakea keikkatöitä.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

FREE.fi Whatsapp