Keikkapaikka

FREE.fi:n keikkapaikka on tarkoitettu toimeksiantoja etsiville kevytyrittäjille ja toiminimiyrittäjille. Keikkapaikan kautta sinun on mahdollista hakea jo olemassa olevia toimeksiantoja, tai ilmoittaa kiinnostuksesi keikkatöitä kohtaan. Me FREE.fi:llä hoidamme yhteyden sinun ja keikkaa tarjoavan toimeksiantajan välillä.  

Mikäli juuri etsimälläsi hetkellä ei ole tarjolla sopivaa toimeksiantoa, voit ilmaista mielenkiintosi sinua kiinnostavia keikkoja kohtaan täyttämällä lomakkeen. Suurin etu keikkapaikassa on se, että sinun ei tarvitse lähettää useita hakemuksia eri toimeksiantajille, sillä yhdellä ja samalla lomakkeella voit hakea useita itseäsi kiinnostavia toimeksiantoja.

Ilmoittaudu keikoille

"*" näyttää pakolliset kentät

Ansioluettelo (Max 20 MB)
Max. tiedoston koko: 20 MB.
Jobexio
Potkuri
Proppu
Biketaxi
JOMA
Foodora
Barona
Jobexio
Potkuri
Proppu
Biketaxi
JOMA
Foodora
Barona

16 keikkaa tarjolla

Alla olevista keikkakorteista löydät tällä hetkellä avoimena olevia toimeksiantoja. Tutustu toimeksiannon kuvaukseen ja hae keikkaa!

Onko yritykselläsi tarvetta apukäsille?

Ilmoita kiinnostuksesi keikkapaikkaa kohtaan, ja katsotaan yrityksellesi parhain tapa hyödyntää FREE.fi keikkapaikkaa. Yrityksille keikkapaikka tarjoaa helpon tavan saada apuvoimia työn tekemiseen omien tarpeiden mukaan.

Voit ilmoittaa kiinnostuksesi keikkapaikkaa kohtaan joko suoraan alla olevalla lomakkeella tai olemalla yhteydessä meidän timanttiseen myyntitiimiin, joka auttaa tarkemmin asian kanssa.

"*" näyttää pakolliset kentät

Onko yritykselläsi tarvetta apukäsille?
Kokemukset & luvut puhuvat puolestaan

Kokemuksia FREE.fi:n
laskutuspalveluista

Weizel
5/5
"Valitsin FREE.fi:n pinkin värin vuoksi. Minulla kävi tuuri valintani kanssa, sillä freeläiset osoittautuivat tehokkaiksi ja kannustaviksi ihmisiksi."
Weizel
Valery Ashu
5/5
"Alussa ei ollut helppoa, koska oli niin paljon uutta, paljon selvitettävää verotukseen ja vakuutuksiin liittyvien asioiden kanssa. En ollut varma mikä tieto on relevantti ja koskee juuri minua. Nyt kun olen FREE.fi:n asiakas, ei ole väliä mikä on taustani. Selvitettäviä asioita on nykyään paljon vähemmän."
Valery Ashu
270 miljoonaa
laskutettua euroa
Tuukka Turtia
5/5
"Olen käyttänyt kevytyrittäjäpalveluita useita vuosia. Valitsin FREE.fi:n, koska yrityksen toiminta on ammattitaitoista, osaavaa ja sujuvaa. Aina saa apua, kun sitä tarvitsee."
Tuukka Turtia
380 000
lähetettyä laskua
Antti LJ Pääkkönen
5/5
"Kuullessani FREE.fi:stä, tajusin tässä olevan minun juttuni. Mitä enemmän olen Freen kanssa asioinut, sitä paremmaksi asiakaspalvelu muuttuu joka kerta. Asiakaspalvelusta voi kysyä mitä vain ja vastaus tulee nopeasti."
Antti LJ Pääkkönen
31 000
rekisteröitynyttä käyttäjää
hinnoittele ja sovi vastuullisesti

Työkeikkailun vastuullisuus

Työkeikkailun vastuullisuus

FREE.fi on vastuullinen toimija, ja haluamme edistää työkeikkojen vastuullisuutta. FREE.fi:n kautta laskuttavat kevytyrittäjät ovat aina toimeksiantojensa ajan vakuutettuja. Mikäli työkeikkoja laskuttaa jonkin muun laskutuspalvelun kautta, pätee toisen palvelun tarjoamat vakuutukset ja käyttöehdot. Toiminimiyrittäjät vastaavat itse vakuutukset toimeksiantoihin.

Olemme luoneet yrittäjyyskoulun, josta löytyy kaikki tarvittavat opastukset ja ohjeet kevytyrittäjänä ja toiminimiyrittäjänä toimimisesta. FREE.fi noudattaa myös tilaajavastuulakia, jolla pyritään edistämään yritysten välistä tasavertaista kilpailua ja työehtojen noudattamista.

› Lue lisää FREE.fi:n vastuullisuudesta

Kevytyrittäjänä Ilman sitoumuksia
Toiminimiyrittäjänä Yrittäjämäisesti
Freelancerina Valitse oman työn muoto

Tutustu eri vaihtoehtoihin täältä.

Usein kysytyt kysymykset
Keikkapaikasta

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Miten Keikkapaikka toimii?

  Keikkapaikka on sivusto, jossa keikkatyön hakija kohtaa keikkatyön tarjoajan. Täytät vain omat tiedot sekä preferenssit sivustolle ja jäät odottamaan työn tarjoajan yhteydenottoa. FREE.fi toimii pelkästään tietojen välittäjänä eikä suorita rekrytointeja tehtäviin – näistä vastaa toimeksiantaja.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Mistä saada töitä ilman kokemusta?

  Voit saada töitä ilman kokemusta Keikkapaikalta, kunhan sinulla on oikea asenne sekä kiinnostus työkeikkaa kohti. Mikäli teet työn itsensä työllistäjänä, kuten kevytyrittäjänä tai toiminimiyrittäjänä saattaa se parantaa sinun mahdollisuutta saada työtä. Sinun kannattaa matalalla kynnyksellä hakea keikkatöitä Keikkapaikalta, sillä itsensä työllistäjistä on aina pula.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Mistä saa keikkatöitä?

  Keikkatöitä saa Keikkapaikalta helposti ja niiden hakeminen on täysin ilmaista ja oman alan keikkojen löytäminen mutkatonta. Keikkapaikalta löydät usean eri alojen keikkoja, kuten rakennusalalle, siivousalalle, luovalle alalle sekä logistiikka-alalle. Kuka vaan voi hakea keikkatöitä.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme