Hinnasto

FREE.fi –laskutuspalvelu hoitaa helposti ja kätevästi paperityösi. Tutustumalla palveluidemme hinnastoon saat kaikki tarvittavat tiedot palvelumme käytöstä ja sen kuluista. FREE.fi tarjoaa edullisesti palvelumaksun, kattavat vakuutukset kaikkiin toimeksiantoihin sekä rahanarvoisia etuja, jotka löytyvät käyttäjätililtäsi rekisteröidyttyäsi palveluun.

Hinnasto

Kevytyrittäjyys

0€
Aloitusmaksu
4%
Palvelumaksu

Kevytyrittäjyys sopii kaikille. Ei kuukausimaksuja tai muita sitoutumuksia – helpoin ja halvin tapa laskuttaa työstä! Mikäli sinulla ei ole tarvetta yritystoiminnan skaalaamiseen ja haluat vain lähettää laskuja tehdystä työstä on kevytyrittäjyys sinulle.

Rekisteröidy ilmaiseksi › Lue lisää kevytyrittäjyydestä
Rekisteröityminen & aloittaminen 0€
Kuukausimaksu 0€
Y-tunnus
Hankintojen verovähennys
Kirjanpito
Monikanavainen asiakaspalvelu
Verovapaat matkakorvaukset
Vakuutukset

Toiminimiyrittäjyys

0€
Aloitusmaksu
49€
Kuukausimaksu alk.

Toiminimiyrittäjyys sopii itsensä työllistäjälle. Matalalla kuukausimaksulla saat käyttöösi Talenomin kattavan kirjanpitopalvelun sekä laajemmat mahdollisuudet skaalata liiketoimintaasi.

Varaa maksuton demo › Lue lisää toiminimiyrittäjyydestä
Rekisteröityminen & aloittaminen 0€
Kuukausimaksu alk. 49€
Y-tunnus
Kirjanpito ja ALV-ilmoitukset
Laadi, lähetä, vastaanota ja maksa laskuja
Raportit, jossa mm. tuloslaskelman ja taseen tiedot
Taloushallinnon mobiilisovellus asioiden hoitamiseen

Keikkapaikka

0€
Aloitusmaksu
0%
Palvelumaksu

Löydä toimeksiantoja ilmaiseksi! Ilmaisella Keikkapaikalla löydät unelmiesi työkeikat jotka soveltuvat freelancereille sekä muille itsensä työllistäjille. Täytä tietosi ja jää odottamaan yhteistyökumppaneidemme yhteydenottoa.

Ilmoittaudu keikoille › Miten voit toimia freelancerina?
Rekisteröityminen & aloittaminen 0€
Kuukausimaksu 0€
Monikanavainen asiakaspalvelu
Vakaavaraisuus tuo luotettavuutta

FREE.fi palvelu on toimialan
joustavin ja ketterin

Palvelujen hintoja kuuluu verrata, mutta hintoihin ei kannata sokaistua. Selvitä aina ennen palvelun käyttöä, mikäli laskutuspalvelu on vakaavarainen yritys – sitä FREE.fi on myös Baronan turvin. Ukko sekä FREE.fi ovat molemmat Premium-tason laskutuspalveluita ja tarjoavat alan kattavimmat edut sekä palvelut käyttäjille. FREE.fi on alan vastuullisin toimija ja auttaa jokaista henkilöä henkilökohtaisesti asioidensa kanssa ammattitaitoisen asiakaspalvelun voimin.

Palkkalaskuri: FREE.fi vs Ukko

Sisältääkö laskutettava summa arvonlisäveron?

Laskurissa on huomioitu FREE.fi:n palvelumaksu (4%) sekä FREE.fi -turva (2.5%) / Ukko palvelumaksu (5%) sekä Ukko Turva (3%). Huomioithan, että olet YEL-velvollinen, mikäli tulosi kevytyrittäjänä ylittävät 9010,28€ vuodessa. Lue lisää YEL:stä.

Kevytyrittäjyys palvelun vertailuFREE.fiUkko
Paljonko palvelu maksaa?
4% + 2.5%
5% + 3%
Henkilökunta vastaa suoraan chatissa kysymyksiisi
Milloin puhelinlinjat ovat auki?
9-17 arkisin
9-16 arkisin
Asiakaspalvelua eri kielillä
Suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi, viroksi, arabiaksi
Suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi, viroksi
Vastuullinen

Henkilökohtaisia
perehdytyksiä

Kasvavin

Deloitten top 50 kasvuyrityslistalla
3 vuotta putkeen

Turvallinen

Barona sekä Bravedo
konsernin tuki

Usein kysytyt kysymykset Hinnastosta

Hinnasto

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Mitä kevytyrittäjyys-palveluiden hintaan sisältyy?

  Kevytyrittäjän palvelumaksuun sisältyvät mm. yrittäjyyden hallinnollisten palveluiden hoitaminen, asiakaspalvelun tuki, palkanlaskentaan ja maksamiseen sekä viranomaisilmoituksiin liittyvät toimenpiteet. FREE.fi Turvaan sisältyvät tapaturma- sekä vastuu- ja oikeusturvavakuutukset. Palvelumaksuja maksat vasta kun asiakkaasi on maksanut laskun. FREE.fi Kevytyrittäjänä pääset myös käsiksi yhteistyökumppaneidemme etuihin sekä saat ilmoituksia sinulle sopivista keikoista FREE.fi:n keikkapaikalta.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Mitä FREE.fi kevytyrittäjänä toimiminen maksaa?

  FREE.fi kevytyrittäjänä toimiminen ja laskuttaminen on ilmasta. Rekisteröidyttyäsi palveluun pääset luomaan laskun saman tien ilman minkäänlaisia avausmaksuja. Emme myöskään veloita palvelun käytöstä minkäänlaisia kuukausikuluja, eikä liittyminen sido käyttämään palvelua. Lisäksi lähettämäsi laskun voi perua veloituksetta. FREE.fi laskutuspalveluun luottaa jo useat kevytyrittäjät, ja kauttamme lähetettyjä laskuja onkin jo yli 380 000. FREE.fi veloittaa palvelumaksun (4%) sekä FREE-turva maksun (2,5%) vasta palkanmaksun yhteydessä.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Mistä tiedän kuinka paljon tienaan?

  FREE.fi palkkalaskurin avulla lasket paljonko työstä jää rahaa käteen. Laskuri kertoo sekunnissa summan, jonka nettoat palkkana. Palkkalaskuria varten sinun tulee vain tietää laskutettava summa, oma veroprosenttisi sekä sisältyykö arvonlisävero (ALV) hintaan.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

FREE.fi Whatsapp