Ammattina action

Lukuaika: n. 2 minuuttia
Yrittäjyyskoulu  »  Kokemukset   »   Ammattina action

Kevytyrittäjänä osittain itsensä työllistävä Tuukka ajaa moottoripyörällä näytösajoja ja laskuttaa niitä FREE.fi:n kautta. Lähtölaukaus vauhtia rakastavaksi stuntkuskiksi tuli jo nuoruudessa. “Kapinallisuus junnuna oli liikkeelle työntävä voima”, hän muistelee. Jo nuoresta saakka Tuukka alkoi treenata ja opetella erilaisia temppuja. “Hain ensimmäisen pankkilainan vuonna 2015 ja ostin stuntpyörän. Aluksi ajelin keikkoja bensarahoja vastaan, mutta siitä se sitten lähti. Pian firmat alkoivat kysellä keikkoja ja äkkiä olinkin keskellä jonkin sortin liiketoimintaa”, hän kertoo. “Pian oli se eka pyörälainakin maksettu pois”, Tuukka naurahtaa.

“Parasta kuitenkin koko hommassa on se fiilis, kun pääsee kavereiden kanssa treenaamaan ja viettämään aikaa.”

Kevytyrittäjyys avaa mahdollisuuksia

“Olen käyttänyt kevytyrittäjäpalveluita useita vuosia. Valitsin FREE:n, koska yrityksen toiminta on ammattitaitoista, osaavaa ja sujuvaa. Aina saa apua, kun sitä tarvitsee”, Tuukka kiittelee.

Vapaus on myös vauhtihirmun mieleen. “Kevytyrittäjänä pystyn itse myymään keikat ja valitsemaan asiakkaat. Mun slogan on, ettei **sipäiden kanssa pidä tehdä töitä. Eikä mun tartte”, hän tokaisee tyytyväisenä. “Suosittelen kevytyrittäjyyttä, sillä se on riskitöntä, eikä harteilla ole juoksevia kuluja. Voi tehdä jos haluaa – ja jos ei halua, ei ole pakko.”

Stuntajaminen on elämäntapa. “Pyrin yhteistöiden ja näytösten kautta tuomaan esille sitä, ettei tämän alan porukka vain polta rinkiä parkkipaikalla ja sekoile liikenteessä. Yhteistöitä pyrin mahdollisuuksien mukaan tekemään sellaistenkin yritysten kanssa, jotka eivät välttämättä muuten näy moottoripyörä-skenessä”, Tuukka kertoo. “On siistiä olla edelläkävijä, sekä esimerkki uusille ja näyttää, että tämä voi olla oikea duuni, siinä missä muutkin. Tämä on oikea ammatti”, hän toteaa. instagram

FREE.fi Whatsapp