FREE.fi:n tarina

FREE.fi aloitti toimintansa vuonna 2016 tavoitteenaan helpottaa kevytyrittäjyyttä nykyaikaisella laskutuspalvelulla.

Tarinamme lähti liikkeelle siitä, kun huomasimme kevytyrittäjiä kohdanneet haasteet lainsäädännön kanssa. Kevytyrittäjyys oli yksi työelämän uusista toimintamalleista, jonka määrittely ja vakiintuminen oli vasta alkuvaiheessa. Uusien lakisäädösten ja niiden linjausten myötä tarvittiin uusi laskutusalusta, joka täyttäisi lain vaatimukset. Tätä kautta toteutuisi myös kevytyrittäjyyden yksi tärkeimmistä eduista/hyödyistä/ajatuksista – itsenätyöllistäminen ilman byrokratiaa ja paperisotaa.

Meistä

FREE.fi on itsensätyöllistäjän palvelualusta, joka tarjoaa kattavasti apua jokaiseen vaiheeseen työelämäsi varrella. Tarjoamme laskutuspalvelun kevytyrittäjille ja yhdessä Talenomin kanssa kirjanpitopalveluita toiminimiyrittäjille.

Kauttamme vapautta työelämään etsii jo yli 33 000 itsensätyöllistäjää. Tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua yrittäjyyden saloihin ja etsiä keikkoja keikkapaikasta. Vastaavasti toimeksiantoja tarjoaville yrityksille tarjoamme laajan verkoston osaajia.

› Haluatko mukaan muuttamaan työelämää fiksummaksi?

FREE.fi
Kaikki pohjautuu arvomaailmaamme

FREE.fi:n arvot

Jokaisella yrityksellä on omat arvot ja me FREE.fi:llä uskomme, että meidän arvomme vastaavat meidän tekojamme. Tärkeintä meille on se, että käyttäjämme saavat parhaimman palvelun minkä he jokainen ansaitsevat.

Luotettavuus

Luotettavuus

FREE.fi:n palvelut ovat korkealaatuisia. Panostamme asiantuntijat osaamiseen sekä koulutukseen ja kehitämme jatkuvasti sisäisiä ja ulkoisia prosesseja, jotta palvelumme ovat enemmän kun alan standardien mukaisia. Olemme aina ajantasalla alan uusista säädöksistä sekä lainmukaisista velvoitteista.

Tasa-arvo

Tasa-arvo

Jokainen pienyrittäjä on meille tärkeä. Jokaiselle ihmiselle pitää sallia samat mahdollisuudet. Palvelemme jokaista käyttäjäämme kunnioittaen ja tasa-arvoisesti.

Oikeudenmukaisuus

Oikeudenmukaisuus

Olemme kumppani, joka lunastaa lupaukset. Jokaisen käyttäjän kuuluu saada vastaus omaan kysymykseen sekä selvitys omaan tilanteeseen. Olemme täällä heitä varten.

Vapaus

Vapaus

Kaikilla pitää olla vapaus valita miten työnsä suorittaa. Meidän mielestämme sinulla tulee olla täysi vapaus päättää siitä, millä tavalla teet töitä. Tuemme kaikkia Suomen itsensätyöllistäjiä ja puhumme heidän puolesta.

Yrityksen suunta on tärkeä

FREE.fi:n missio ja visio

Missio: asiakaslähtöinen laskutusalusta

Haluamme mahdollistaa freelancereille ja muille itsensätyöllistäjille, joko kevytyrittäjille tai toiminimiyrittäjille, vaivattoman tavan ulkoistaa laskutus sekä kirjanpitoon liittyvät tehtävät tarjoamalla asiakaslähtöisen laskutusalustan heille.

Visio: Maailman paras itsensätyöllistäjän palvelualusta.

FREE.fi:n missio ja visio

FREE.fi & vastuullisuus

FREE.fi Flow Bus
FREE.fi yhteistyössä

FREE.fi & Barona

FREE.fi Whatsapp