Työhyvinvointia joogan avulla

Lukuaika: n. 2 minuuttia
Yrittäjyyskoulu  »  Kokemukset   »   Työhyvinvointia joogan avulla

Työssä jaksaminen ja työhyvinvointi ovat toistuvasti tapetilla. Hyvinvointialan ammattilainen uskoo joogan tuovan rauhaa sieluun ja kroppaan.

Weizel on hyvinvointialan ammattilainen, joka työssään näkee, kuinka yritykset ovat alkaneet ymmärtää työhyvinvoinnin merkitystä entisestään. Weizelin työtä onkin käydä yrityksissä opastamassa henkilökuntaa hyvinvoinnissa, sekä konkreettisesti joogan avulla, että opettamalla esimerkiksi tapoja lievittää stressiä.

Weizel arvostaa erilaisia työn tekemisen tapoja, nähden niiden hyvät puolet. “Hyvinvointialan ammattilainen voi tehdä töitä samaan aikaan sekä kevytyrittäjänä että työsuhteisena”, hän toteaa. Mistään ei tarvitse luopua. “Se on kevytyrittäjyyden etuja”, hän hymyilee.

Estetiikka hyvinvoinnin osana

FREE.fi herätti estetiikkaa arvostavan hyvinvointialan ammattilaisen kiinnostuksen pinkillä värillään. “Se oli oikeastaan syy, miksi alunperin aloin laskuttaa Freen kautta”, hän naurahtaa. “Minulla kävi tuuri valintani kanssa, sillä freeläiset osoittautuivat tehokkaiksi ja kannustaviksi ihmisiksi”, Weizel lisää, todeten ihmisläheisyyden olevan hänelle todella tärkeää.

Työhyvinvoinnin lisäksi Weizel arvostaa korkealle myös omaa sisäistä rauhaa. Kaikki lähtee liikkeelle heti herätyksestä, joka luo päivälle sen ensi askeleet ja tunnelman. Kuinka hyvinvointialan ammattilainen sitten aloittaa päivänsä? Milläs muulla kuin mustalla teellä ja mieltä rauhoittavalla joogalla.

Koronan vaikutus hyvinvointialaan

Korona on vaikeuttanut hyvinvointialan yrittäjän toimintaa, asiakasyritysten kiristäessä lompakon nyörejä.

Weizel ei kuitenkaan näe koronaa pelkästään pahana asiana, sillä hän uskoo sen tuovan hyviä arvoja työhyvinvointiin. “Etätyö on nyt normalisoitunut osaksi työmaailmaa. Uskon koronan jälkeisenä aikana vallitsevan parempi balanssi työnteon ja perhe-elämän välillä”, hän toteaa toiveikkaana. “Nyt arvostamme ihmissuhteita enemmän, sillä erossa ollessamme olemme joutuneet miettimään, mikä oikeasti merkitsee”, hän lisää.

Tulevaisuudessa Weizel haluaisi työllistää itsensä kokopäiväisenä hyvinvointialan yrittäjänä. “Työskentelen sitä kohta”, hän kertoo. Vaikka pian tulisi siirtyminen kevytyrittäjyydestä eteenpäin, on Weizelin suunnitelmissa silti pysytellä FREE.fin:n asiakkaana. “Freen avulla voin keskittyä omaan työhöni, heidän hoitaessa vaaditut byrokraattiset asiat puolestani.

FREE.fi Whatsapp