‹  Lisää keikkoja

MAJ parturi-kampaajia keikkatyöhön

Sijainti
Pääkaupunkiseutu, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi
Toimiala
Kampaamo & kauneudenhoito
Työt alkaa
Mahdollisimman pian

FREE.fi yhteistyökumppani MAJ etsii parturi-kampaajia keikkatyöhön Pääkaupunkiseudulle, Pirkanmaalle sekä Varsinais-Suomeen

FREE.fi:n uusi yritysyhteistyökumppani MAJ on kotimainen yritys, joka tuo kauneus- ja hyvinvointipalvelut suoraan asiakkaan luokse. MAJ tarjoaa mm. kosmetologin, jalkojenhoitajan, parturi-kampaajan ja meikkaajan palveluita asiakkailleen Pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla sekä Varsinais-Suomessa.

MAJ:n ja FREE.fi välillä on tiivis yhteistyö, jonka tavoitteena on tarjota jokaiselle MAJ ammattilaiselle mahdollisuus työskennellä kauneuden- ja hyvinvointipalveluiden parissa ja saada siitä palkkaa mahdollisimman helposti. Kaikki MAJ:n kautta tehtävät työt ovat keikkaluontoisia, ja voit itse valita, missä ja milloin töitä teet sekä sen, kuinka paljon työstäsi laskutat!

MAJ:n palveluille on myönnetty arvostetut Design From Finland sekä Avainlippu -merkit.

Tehtävänkuvaus:

MAJ etsii nyt tiimiinsä lisää parturi-kampaajia!

MAJ parturi-kampaajat tekevät keikkaluontoista työtä esimerkiksi yksityisasiakkaiden kotona, hotelleissa, kuvauspaikoilla ja palvelutaloissa. MAJ valikoimissa on laajasti erilaisia parturi-kampaamopalveluita, mutta sinä saat itse määritellä palvelut, joita sinä tarjoat.

Tämä keikka sopii sinulle erinomaisesti, jos sinulla on mahdollisuus liikkua MAJ:n toiminta-alueiden sisällä ja ottaa vastaan erilaisia keikkoja, kun niitä sinulle tarjotaan.

MAJ tarjoaa sinulle parturi-kampaajana monia etuja ja palveluita, joiden avulla voit helpottaa omaa työskentelyäsi ja keskittyä itse työn suorittamiseen. MAJ veloittaa provision tehdyistä töistä ennen kuin palkka maksetaan sinulle FREE.fi kautta.

Toivomme sinulta:
 • Olet joko valmistunut tai valmistumassa parturi-kampaajaksi
 • Valmiutta liikkuvaan työhön
 • Kokemusta alalta ja asiakastyöstä
 • FREE.fi kevyt- tai toiminimiyrittäjyyttä
 • Omaa vastuuvakuutusta FREE.fi:ltä tai omasta takaa
 • Innostunutta asennetta ja valmiutta olemaan osa kasvavaa MAJ-tarinaa
Tarjoamme sinulle:
 • Ammattilaisten suunnittelemat liikkuvaan työhön sopivat välineet, joiden avulla asiakaskäyntisi ovat helppoja ja ergonomisia. Näiden lisäksi saat MAJn brändituotteet, kuten paidan.
 • MAJ hoitaa markkinoinnin, asiakashankinnan sekä asiakaspalvelun.
 • MAJ:n kautta saat käyttöösi helposti muokattavan oman profiilisivun sekä ajanvarauskalenterin.
 • MAJ hoitaa kaiken maksuliikenteen puolestasi yhdessä FREE.fi kanssa
 • MAJlla olet osa ammattilaisten yhteisöä, lisäksi saat MAJ-tiimiltä tukea ja turvaa, koulutuksia sekä yhteistyökumppaneiden etuja. MAJlla et koskaan jää yksin. Ja mikä parasta - MAJlla on hauskaa.

Täytä keikkahakemus

"*" näyttää pakolliset kentät

Ansioluettelo (Max 20 MB)
Max. tiedoston koko: 20 MB.
Oletko jo FREE.fi käyttäjä?*

Sinua saattaisi myös kiinnostaa nämä keikat

FREE.fi Whatsapp