Näin FREE.fi huolehtii turvallisuudestasi

Lukuaika: n. 1 minuutti
Yrittäjyyskoulu  »  Vakuutukset & lakiasiat   »   Näin FREE.fi huolehtii turvallisuudestasi

FREE.fi vastaa omalta osaltaan, että kevytyrittäjän työskentely on turvallista ja vastuullista. FREE.fi kevytyrittäjien palvelumaksuihin sisältyy aina tapaturma-, vastuu- ja oikeusturvavakuutus. Vastuu- ja tapaturmavakuutuksissa lopullisen päätöksen tekee aina vakuutusyhtiö Fennia

FREE.fi -laskutuspalvelun kevytyrittäjät ovat tapaturmavakuutettuja. Mikäli kevytyrittäjälle sattuu tapaturma työtä tehdessä, on hänen mahdollista päästä hoitoon vakuutuksen turvin. Fenniaan voi olla yhteydessä tällaisissa tilanteissa ja tarkemmat yhteystiedot löydät täältä.

FREE.fi kevytyrittäjät ovat lisäksi aina vastuuvakuutettuja toimeksiantojensa aikana, mikä tarkoittaa, että työnteon yhteydessä sattuneet materiaaliset vahingot, kuten ikkunan rikki meneminen ovat vastuuvakuutuksen piirissä. FREE.fi -laskutuspalvelun kevytyrittäjänä vastuuvakuutus korvaa vahingon omavastuuosuuden ylittävästä määrästä. 

Vastuuvakuutus ei kata vahinkoja, jotka liittyvät puutteellisesti tai virheellisesti tehdyn toimeksiannon uudelleen tekemiseen, eikä työhön, jossa toimeksiannon mukaisia velvoitteita ei ole lainkaan toteutettu.

FREE.fi Whatsapp