Luvat kuntoon työmaalle

Lukuaika: n. 1 minuutti
Yrittäjyyskoulu  »  Vakuutukset & lakiasiat   »   Luvat kuntoon työmaalle

Työmaalla on tärkeää olla luvat kunnossa, jotta työtä on turvallista tehdä. FREE.fi kulkutunniste on tärkeä, jotta saat todistettua, että teet töitä yksityisenä elinkeinonharjoittajana. Näin ollen pääset tekemään töitä työmaalla. Lisäksi erilaiset luvat lisäävät rakennusalan työturvallisuutta.  

FREE.fi kulkutunniste on kuvallinen työmaakortti, joka on työturvallisuuslain mukainen. Tämän kaltainen kuvallinen työmaakortti on pakollinen kaikille rakennustyömaalla töitä tekeville. 

FREE.fi kulkutunnisteen saa helposti tilattua FREE.fi verkkosivuilta, kun kirjaudut sisään. FREE.fi kulkutunnistetta varten tarvitset passikuvan kaltaisen suoraan edestä otetun kuvan, nimitiedot, toimeksiantajan tiedot sekä veronumeron, jonka löytää verokortista. 

FREE.fi kulkutunniste on ainoastaan rakennusalalla työskenteleville. FREE.fi kulkutunniste maksaa 50€ (sis. ALV 24%). FREE.fi kulkutunnisteen lisäksi rakennustyöläiset tarvitsevat työturvallisuuskortin, jota varten käydään työturvallisuuskorttikoulutus. Koulutuksessa käydään perustiedot työturvallisuudesta ja hyväksytysti suoritetun kurssin jälkeen saat työturvallisuuskortin, joka uusitaan viiden vuoden välein.

FREE.fi Whatsapp