Yrityspäättäjä – työllistä vapaasti!

Kiinnostaako vapaa sopiminen toisen osapuolen kanssa, ilman byrokratian painetta? Haluatko vapauden valita joustavasti monista huipputekijöistä? Työllistämällä kevytyrittäjä FREE.fi:n avulla tämä on mahdollista – ilman erillisiä lisäkuluja yrityksellesi.

Autamme löytämään ratkaisun

Työllistämällä FREE.fi:n kevytyrittäjän tai toiminimiyrittäjän, toimeksiantaja saa työlle tekijän, ilman kalliita ja aikaavieviä prosesseja. FREE.fi:n kautta työllistettävä kevytyrittäjä ja toiminimiyrittäjä laskuttaa toimeksiantajaa vain tehdystä työstä, yhdessä laaditun toimeksiantosopimuksen mukaisesti. Onko tässä toimiva ratkaisu yrityksellenne?

Haluatko kuulla lisää? – ota yhteyttä!

Sampo Kurttila

Sampo Kurttila

040 551 2763
sampo(at)free.fi

Sami Mäkinen

Sami Mäkinen

040 509 2445
sami(at)free.fi

frank-freedom-love

Ratkaisuja työnantajalle

Hoidamme FREE.fi kevytyrittäjien ja toiminimiyrittäjien lakisääteiset maksut puolestanne, vapauttaen sekä toimeksiantajat että työtä tekevät keskittymään oikeisiin työtehtäviinsä.

“Otimme FREE.fi kevytyrittäjän kesäksi sesonkitöihin. Rekryprosessi oli nopea ja FREE.fi hoiti puolestamme palkanmaksun sekä vakuutukset tekijälle. Tulemme jatkossakin käyttämään FREEfi:n kevytyrittäjiä.“
“Perustin juuri oman rakennusyrityksen. FREE.fi:n ansioista kevytyrittäjät saivat tarvittavan avun, jolloin minä sain keskittyä vain yritykseni aloittamiseen. FREE.fi muun muassa tilasi kevytyrittäjilleni valttikortit työmaille ja auttoi meitä laatimaan sopivan toimeksiantosopimuksen. Tämän lisäksi, kevytyrittäjät ovat aina saaneet palkkionsa ajallaan ja ovat tyytyväisiä palvelun käyttöön.“
“Valitsimme FREE.fi:n, koska he pystyvät hallitsemaan isojakin kokonaisuuksia, eli tuhansia tekijöitä, nopeasti yhdellä laskulla.”
Käyttäjämäärä
19 400
Kauttamme laskutettu
117 milj. €
Lähetettyjä laskuja
180 000
FREE.fi on työelämän palvelualusta, joka tarjoaa toimeksiantajataholle säästettyjä työtunteja laskutusliikenteen parissa sekä säästöjä yrityksen kuluissa. Perinteisen työsuhteen sijaan FREE.fi:n kautta kevytyrittäjä tai toiminimiyrittäjä laskuttaa toimeksiantajaa tehdystä työstään – yhdessä laaditun toimeksiantosopimuksen mukaisesti.

Haluatko kuulla lisää? – ota yhteyttä!

Sampo Kurttila

Sampo Kurttila

040 551 2763
sampo(at)free.fi

Sami Mäkinen

Sami Mäkinen

040 509 2445
sami(at)free.fi

Mietityttääkö?

Anna asiantuntijamme auttaa joko
chatissa, puhelimitse tai sähköpostitse.

0203 323 45 (ma-pe 9-17)
asiakaspalvelu(at)free.fi

free kevytyrittäjyys

AVAA TILI

Kokeilemalla asiat selviää. Rekisteröityminen kevytyrittäjyyspalveluumme on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

free.fi kevytyrittäjyys