Taloushallinnon kumppani: Yhteistyön aloittaminen FREE.fi:n kanssa

Lukuaika: n. 1 minuutti
Yrittäjyyskoulu  »  Taloushallinto   »   Taloushallinnon kumppani: Yhteistyön aloittaminen FREE.fi:n kanssa

FREE.fi tarjoaa yritysasiakkailleen ainutlaatuista henkilökohtaista palvelua, jonka ansiosta yritysasiakkaanamme sinulla on asiantunteva tuki lähellä aina yhteistyön alusta alkaen. Asiakasvastaavamme perehtyvät yrityksen liiketoiminnan sekä toimialan erityispiirteisiin, mikä mahdollistaa parhaan mahdollisen palvelun tilanteessa kuin tilanteessa. 

Vuosien kokemus alalta ja lukuista yritysyhteistyöt ovat mahdollistaneet sen, että yritysten kouluttamisessa kevytyrittäjyyteen liittyvissä asioissa meillä on paras osaaminen. Tunnemme yritysten tarpeet ja kehitämme jatkuvasti ratkaisujamme vastaamaan näitä tarpeita. 

Ratkaisut heti käyttöön – helpota palkanmaksua koontilaskulla

Yhteistyökumppaninamme saat kaikki tarjoamamme ratkaisut heti käyttöön yhteistyön alettua. Tarjoamme erilaisia automaatio- ja rajapintaratkaisuja yrityksille, joiden avulla yritykset voivat helpottaa laskujen maksamista sekä yksinkertaistaa palkka- ja taloushallintoaan. Yksi suosituimmista tavoista helpottaa kevytyrittäjien palkanmaksua on FREE.fi:n tarjoama koontilasku, jonka avulla yrityksenne pystyy maksamaan kaikkien kevytyrittäjien palkat vain yhdellä isolla koontilaskulla. Kaiken tämän ja muut ratkaisumme ovat heti käytössäsi yhteistyön alettua. 

Kokonaisvaltaista yhteistyötä työvoiman kouluttamisesta palkkojen maksuun

FREE.fi vastaa yritysten kanssa kokonaisvaltaisesta yhteistyöstä aina työvoiman eli kevytyrittäjien kouluttamisesta palkkojen maksuun asti. Panostamme vastuullisuuteen, luotettavuuteen sekä tehokkuuteen, ja reagoimme nopeasti mahdollisiin muutoksiin. Pyrimme varmistamaan, että tieto kulkee yrityksille sujuvasti ja luomme ratkaisuja, jotka palvelevat kaikkia osapuolia. 

Yhteistyön aloittaminen kanssamme on askel kohti tehokkaampaa ja joustavampaa liiketoimintaa, ja olemme täällä tukemassa yritystänne kaikissa kevytyrittäjyyteen liittyvissä asioissa!

FREE.fi Whatsapp