Yrityksen taloushallinto FREE.fi:n kautta?

Lukuaika: n. 3 minuuttia
Yrittäjyyskoulu  »  Taloushallinto   »   Yrityksen taloushallinto FREE.fi:n kautta?

FREE.fi – Yrityksien luottokumppani työllistämiseen ja liiketoiminnan kasvuun 

FREE.fi:n toiminnan ytimessä on alusta lähtien ollut halu mahdollistaa ihmisille joustava tapa työllistää itsensä sekä tarjota yrityksille joustavampi tapa työllistää henkilöitä heidän tarpeisiinsa. FREE.fi on vuosien varrella kasvanut vahvaksi yhtesityökumppaniksi yrityksille, edistäen ratkaisuja, jotka tekevät kevytyrittäjien työllistämisestä entistä sujuvampaa. Kumppanina FREE.fi on ratkaisukeskeinen ja lähellä yrityksiä, pyrkien varmistamaan, että hommat sujuvat mahdollisimman jouhevasti ja samalla kehittäen omaa toimintaansa. Taustalla on halu tuoda lisäarvoa niin työntekijöille kuin yrityksillekin, tarjoten innovatiivisia ratkaisuja, kuten koontilaskun työllistämisen ja liiketoiminnan kasvun tueksi. Perehdy myös yrityksen taloushallintoon Suomi.fi -sivustolta. Näin alkuun voidaan clichéisesti mainita että, tehokas yrityksen taloushallinto on jokaisen yrityksen sydän.

Kokonaisvaltainen kumppanuus 

FREE.fi tarjoaa yritysasiakkailleen enemmän kuin pelkän laskutusalustan ja byrokratian ulkoistamisen. Tarjoamme kokonaisvaltaista kumppanuutta, jossa jaamme yhteisen tavoitteen: asiakkaamme liiketoiminnan kasvattamisen. Panostamalla yritysasiakassuhteisiimme ja sitä kautta luomalla lisää mahdollisuuksia kevytyrittäjillemme, pyrimme edesauttamaan yhä parempaa, vapaampaa ja sujuvampaa työllistymistä tulevaisuudessa. 

FREE.fi on tunnettu ja luotettu yritys, jonka kanssa asiakkaat voivat aina luottaa yhteistyön sujuvuuteen ja tuloksellisuuteen. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parhaat mahdolliset palvelut ja ratkaisut heidän liiketoimintansa tueksi.

Yrityksen taloushallinto

Räätälöityjä ratkaisuja kevytyrittäjien työllistämisen tueksi

FREE.fi:n tarjoamat palvelut ovat pitkän kehityksen tulosta. Olemme vuosien varrella laajentaneet palvelutarjontaamme vastataksemme entistä paremmin sekä yritysten että kevytyrittäjien kohtaamiin haasteisiin. Haluamme palvella sekä yrityksiä että kevytyrittäjiä tarjoamalla ratkaisuja, jotka tekevät työllistämisestä ja työllistymisestä helpompaa ja vaivattomampaa. 

Keskeinen ja tärkeä toiminto sekä yrityksille että kevytyrittäjille on palkanmaksuprosessi. Tähän välillä hyvin manuaaliseenkin prosessiin FREE.fi on kehittänyt omat toimivat ratkaisunsa prosessin sujuvoittamiseksi. Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme muun muassa mahdollisuuden maksaa yritykselle työskentelevien kevytyrittäjien laskut kätevällä koontilaskulla tai hyödyntäen laskutusautomaatiotamme, jonka avulla yritysyhteistyökumppanimme hoitavat kevytyrittäjinä toimivien henkilöiden maksuasiat säästäen merkittävästi aikaa ja vaivaa. Laskutusautomaatioratkaisumme eivät ainoastaan vähennä yritysten manuaalista työtä, mutta madaltavat kynnystä kevytyrittäjien työllistämiseksi. Kun tärkeät rutiinit ovat automatisoituja ja säästävät aikaa, voi yritys rauhassa keskittyä ydintoimtoihin ja liiketoiminnan kasvattamiseen. Jätä alihankkijoidesi yrityksen taloushallinto meille!

Palvelutarjontaamme kuuluu myös viime vuonna lanseerattu Keikkapaikka-alusta, jonka avulla yritykset voivat löytää juuri heidän tarpeisiinsa sopivat tekijät nopeasti ja vaivattomasti. FREE.fi ilmoittaa yhteistyökumppaneidensa vapaat keikat suoraan alustalle ilmaiseksi, jonka jälkeen palvelumme kautta laskuttavat kevytyrittäjät voivat hakea vapaasti avoinna olevia keikkoja. Tämän avulla yrityksien on mahdollista reagoida muuttuvissa tilanteissa ja täyttää nopeasti muuttuvia resurssitarpeitaan. 

Yrityksien kanssa tehdyn yhteistyön tarkoitus on edesauttaa ja löytää myös jatkossa yhä parempia ja tehokkaampia tapoja työllistää kevytyrittäjiä ja ratkaista yrityksiin kohdistuvia haasteita työllistämisen saralla. 

FREE.fi:n asiantunteva tiimi tukenasi

Asiantunteva tiimimme on yrityksen matkassa mukana alusta alkaen huolehtien, että jokaiseen kysymykseen ja tilanteeseen löytyy sopiva ratkaisu. FREE.fi:n yritysasiakkailla on oma asiakasvastaava, joka tuntee juuri heidän liiketoimintansa ja toimialansa. Henkilökohtaisen palvelumme ansiosta tunnemme asiakkaamme hyvin, jonka pohjalta voimme tarjota parhaita ratkaisuja yrityksen ongelmiin. Läheisen yhteistyön ansiosta olemme myös voineet kehittää palvelujamme niin, että ne vastaavat juuri tarvitttavaa. Henkilökohtainen palvelu mahdollistaa myös sen, että reagoimme ja ratkaisemme eteen tulevat ongelmat nopeasti ja tehokkaasti. 

FREE.fi Whatsapp