”Pieni” kirjanen kevytyrittäjyydestä rakennusalalle

Lukuaika: n. 2 minuuttia
”Pieni” kirjanen kevytyrittäjyydestä rakennusalalle
Yrittäjyyskoulu  »  Kurssit & oppaat   »   ”Pieni” kirjanen kevytyrittäjyydestä rakennusalalle

“Pieni” kirjanen kevytyrittäjyydestä rakennusalalle on FREE.fi:n tuottama ohjeistus rakennusalalla työskenteleville kevytyrittäjille ja työsuhteessa toimiville. Kirjasen tavoitteena on jakaa tietoa, läpinäkyvyyttä ja tosiasioita rakennusalan kevytyrittäjyydestä, sekä kumota ilmoilla olevia myyttejä.

Rakennusala onkin yksi parhaimmista aloista, jossa kevytyrittäyys tarjoaa erilaisia ratkaisuja ja mahdollisuuksia niin yrityksille, kuin työtä tekeville.

“Mikä kirjasesta tekee hienon ja uniikin on se, että se on kirjoitettu 10:llä eri kielellä” – Sampo Kurttila, FREE.fi Head of Sales

Kirjanen lisää tietoa toimimisesta kevytyrittäjänä rakennusalalla

Tähän mennessä ei ole ollut saatavilla tarpeeksi tietoa kevytyrittäjänä toimimisesta rakennusalalla, ja juuri siksi olemme halunneet tehdä tämän kirjasen. Kirjasta tullaan jakamaan kesän 2022 aikana pääkaupunkiseudun työmaille, sekä myöhemmin ympäri suomea. Tavoitteenamme on tavoittaa jokainen Suomessa rakennustyömaalla työskentelevä henkilö. Kirjasella halutaan aktivoida niin kevytyrittäjiä, kuin yrityksiä ja yrityksien päättäjiä.

“Tavoitteenamme on, että jatkossa kirjanen olisi jokaisessa taukokopissa ja kahvipöydässä. Oli työmaa sitten isompi tai pienempi, ja lukijakunta minkä tahansa kielistä, haluamme tavoittaa tavoittaa kaikki tekijät”, toteaa Sampo

Omalla äidinkielellä kaikki tarvittava tieto

Henkilö, joka lukee kirjasta saa kaiken tarvitsemansa tiedon kevytyrittäjänä toimimisesta rakennusalalla. Kirjanen tarjoaa oikeaa tietoa kevytyrittäjyydestä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista työllistyä vaihtoehtoisella tavalla.

Kirjanen on tehty 10:lle eri kielelle, jotta jokainen voisi saada tiedon omalla äidinkielellään. Rakennusalalla on paljon muitakin, kuin vain suomen kieltä puhuvia henkilöitä, jolloin kirjanen takaa sen, että he oppivat suomalaista työelämää ja sen sääntöjä omalla äidinkielellään. Kirjanen antaa varmuutta tosiasioihin, ettei kenellekään jää epäselväksi, minkälaisessa työsuhteessa he tekevät töitä.

FREE.fi Whatsapp