Kirjaudu sisään

Pohjoinen kutsuu kausityöntekijöitä

Talvi on tulossa.
Ja sitä myötä myös kausityöt.

Nyt etsimme talvisesonkiin 2020-2021 kevytyrittäjiä ja yrittäjiä tekemään töitä useampiin hiihtokeskuksiin ympäri Suomen. Tällä sivustolla löydät lisätietoa työtehtävistä, voit ilmoittautua kausityöntekijäksi ja rekisteröityä kevytyrittäjäksi.

Millainen henkilö sopii hiihtokeskukseen hommiin?

Hiihtokeskuksissa on usein todella nuorekas ja rempseä henkilökunta sekä rento työympäristö. Töitä tehdään tosissaan, mutta hymyssä suin. Kaikki työ on asiakaspalvelua ja sesonkiaikaan on usein todella kiire – mutta se ei meininkiä haittaa!

Hiihtokeskustyöntekijä tekee töitä enimmäkseen ihmisten kanssa, joten olisi todella hyvä että tekijällä on sosiaaliset taidot hallussa. Organisointikyky, oma-aloitteisuus sekä kielitaito on piirteitä, joilla näissä hommissa pärjää!

Hiihtokeskustyöntekijä pystyy tekemään töitä itsenäisesti. Hän on joustava ja tekemisen meininki on kohdallaan. Rinne- ja huoltotyöt vaativat koneiden varmaa tuntemista, jossa kyky omaksua nopeasti uusia asioita auttavat paljon teknisten laitteiden kanssa operoimiseen.

Työ on monipuolista ja jokainen päivä on erilainen. Kevytyrittäjänä pystyt muuten tarjoamaan osaamistasi useampaan eri työtehtävään. Moni on alun perin tullut hiihtokeskukseen töihin väliaikaisesti tai esimerkiksi opiskelujen harjoittelujaksolle, huomannut viihtyvänsä ympäristössä ja jäänyt sille tielle. Mukava työporukka, tiimityöskentely ja eloisa ilmapiiri vievät helposti mennessään.

Lataa opas ja nappaa tietoa, missä pohjoisen kohteissa kaivataan kausityöntekijöitä

Lataa tästä itsellesi kevyt informaatiopaketti kevytyrittäjyydestä, jonka avulla sinulla on mahdollisuus saada helpommin keikkatöitä ja tienata parempaa nettopalkkaa! Laitamme sähköpostiisi myös informaation pohjoisen kohteista, joissa kaivataan kausityöntekijöitä.

Osaisitko seuraavia?

Siivooja

Tehtävänäsi on pitää huolta siitä, että asiakkailla on aina puhtaat ja laadukkaat tilat käytettävissä, jolloin asiakas haluaa palata myös ensi vuonna. Kohteet voivat olla mökkejä, hotelleja, hiihtokeskustiloja tai esimerkiksi sosiaalitiloja.

Lumityöt

Lumitöissä mahdollistat asiakkaiden ja liikenteen sujuvan liikkumisen ja parannat tilojen turvallisuutta ja siisteyttä.

Töitä voi tehdä koneilla (pyöräkuormaaja, lumilinko) tai käsin, ja ne sisältävät myös osittain hiekoittamista. B/T- luokan ajokortista on hyötyä!

Hissityöntekijät

Hissityöntekijän tehtävät ovat monipuolisia. Tehtävät sisältävät hissien ohjausta ja kapuloiden ojentamista asiakkaille, latujen siistinä pitämistä, asiakaspalvelutilanteita ja lipunmyyntiä.

Hissityöntekijän tehtävät vaativat hyviä asiakaspalvelutaitoja, joustavuutta, ratkaisukeskeisyyttä ja hyviä tiimityöskentelytaitoja. Kielitaidoista plussaa!

Lastenhoito

Mahdollistat asiakkaiden viihtyvyyden huolehtimalla heidän tärkeimmästä tehtävästä, eli lastenhoidosta.

Lastenhoito vaatii hyviä sosiaalisia taitoja, tarkkaavaisuutta ja tunnollisuutta. Työtehtäviin kuuluu lasten hyvinvoinnista ja turvallisuudesta huolehtiminen sekä lasten viihtyvyydestä vastaaminen, jotta heillä olisi myös mukava loma!

Ravintola-apulainen

Rinneravintoloissa kaivataan extravuoroihin tekijöitä! Yleensä ekstraajan tehtävät ovat helpommasta päästä, mahdollistaen kantahenkilökunnan resurssien vapautumisen ydintoimintoihin.

Ekstraajana toimitaan epäsuorassa asiakaspalvelussa, eli asiakas huomaa työsi tulokset, mutta ei sinua. Hygieniapassi on oltava, ja alkoholipassi katsotaan eduksi.

Rekisteröidy ja nappaa -25% alennus!

Rekisteröityessäsi tästä FREE! Kevytyrittäjäksi, tarjoamme sinulle -25% alennuksen palvelumaksustamme vuoden loppuun asti koodilla REVONTULOT. Koodin voit käydä aktivoimassa tilisi asetuksista.
Rekisteröidy facebookilla

FREE-Laskutus Oy

Perhonkatu 6 A, 4. krs
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2768169-4
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

0203 323 45 (ark. 9-17)
CHAT (ark. 9-20)
asiakaspalvelu@free.fi

Myynti
0203 323 46 (ark. 9-17)
myynti@free.fi

WordPress Video Lightbox Plugin