FREE.fi uudistetut työllistäjän nettisivut

Lukuaika: n. 2 minuuttia
FREE.fi uudistetut työllistäjän nettisivut
Ajankohtaista  »  FREE.fi uudistetut työllistäjän nettisivut

Vuosi on lähtenyt vauhdikkaasti liikenteeseen. Meillä on ennätysmäärä uusia yrityskumppaneita tähdittämässä kasvutavoitteitamme ja rekrytoimme vuoden alussa tiimiimme kokeneen SaaS -maailmasta tunnetun myyntijohtajan Mikael Pennasen johtamaan yritysmyyntiämme. Mikael on positiivisella asenteellaan ja vuosien kokemuksellaan tuonut FREE.fi:lle innovatiivisen tavan lähestyä myyntimahdollisuuksia. Mikael kommentoi itse alan-vaihtoaan: 

“Yrittäjyys on aina ollut itselleni lähellä sydäntä ja FREE.fi on yrityksenä kiinnostavassa vaiheessa. Kasvuyrityksessä pääsee vaikuttamaan kaikkeen, ja fokuksessa tulee olemaan näin aluksi  myynnin strukturoiminen ja prosessien luominen. Uskon itse, että pystymme tuplaamaan yrityskumppaneiden määrän tänä vuonna Talenom yhteistyöllämme ja juuri julkaistun Virtuaalitili- & Koontilaskutus tuotteiden ansiosta.” 

Lue lisää miten yrityksesi voisi säästämään aikaa ilmaisella Koontilasku -tuotteellamme tästä.

Mikael on ollut liikkeellepaneva voima mitä tulee esim. FREE.fi:n uudistettuihin “Yrityksille” -sivustoon. Sivustolla haluamme etenkin painottaa alihankinnan tuomia mahdollisuuksia työsuhteiden rinnalle. Olemme halunneet tuoda sivustokävijöillemme mahdollisuuden tutustua tarkemmin alihankinnan tuomiin taloushallinnon säästöihin luomallamme laskurilla. Laskurilla näet taloushallinnon ammattilaisena tai yrityksen päättäjänä suuntaa antavan laskelman siitä, miten paljon voisit mm. säästää rahaa työllistämällä henkilöitä toimeksiantosuhteeseen.

Keikkapaikka on myös kokenut pieniä sivustoon liittyviä muutoksia. Palvelemme edelleen yritysasiakkaitamme ilmaiseksi Keikkapaikalla. Muuan Valtteri Bottas, joka on Gheezy Gheezen perustaja on kommentoinut palveluamme seuraavasti:

”Emme olisi voineet olla tyytyväisempiä Keikkapaikkaan sekä FREE.fi:n panokseen! Keikkapaikka-alustan kautta oli helppoa tunnistaa luovia ja motivoituneita yksilöitä tarpeisiimme. Ensimmäisen pizzamopo-yrittäjän valinta Keikkapaikan avustuksella oli merkittävä virstanpylväs matkallamme.” 

Näin loppuun on hyvä todeta, että kaikki yrityspalvelumme ovat ilmaisia yrityksille. Haluamme mahdollistaa palveluillamme sinun yrityksellesi helpon tavan hoitaa alihankintaan liittyvää taloushallintoa ja virtaviivaistamaan heidän managerointia sekä löytämistä keikkoihin. 

FREE.fi Whatsapp