FREE.fi & Alihankkijaksi.fi yhteistyöhön

Lukuaika: n. 1 minuutti
Ajankohtaista  »  FREE.fi & Alihankkijaksi.fi yhteistyöhön

FREE.fi ja Alihankkijaksi.fi käynnistävät strategisen yhteistyön, joka avaa uusia mahdollisuuksia sekä tekijöille että toimeksiantajille löytää toisensa digitaalisella alustalla Alihankkijaksi verkkosivustolla. Tämä kumppanuus ei ainoastaan yhdistä alan parhaat alihankkijat ja tekijät, vaan myös laajentaa mahdollisuuksiasi verkostoitua ja löytää keikkatöitä uudella, innostavalla tavalla.

FREE.fi toimii kevytyrittäjyyden mahdollistajana, tarjoamalla selkeän ja helpon tavan laskuttaa suoritetut työkeikat, uusi yhteistyö Alihankkijaksi.fi:n kanssa tuo lisäarvoa, joka resonoi nykypäivän dynaamisessa työmarkkinassa. Yhteistyön avulla voit löytää keikkatyötä entistä laajemmalta sektorilta, mukaan lukien kolmannen osapuolen tarjonnat, jotka ovat nyt saumattomasti saavutettavissa.

Kuratoimme edelleen valikoituja työkeikkoja FREE.fi:n kautta yhteistyökumppaneiltamme Keikkapaikalle, mutta uuden yhteistyön myötä pääset käsiksi laajempaan, monipuolisempaan keikkatyötarjontaan. Oli kyse sitten projekteista IT-alalla, tapahtumatuotannoista tai vaikkapa konsultointitehtävistä, löydät ne kaikki saman katon alta.

Jännittävä yhteistyömme tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden niin kevytyrittäjille kuin toiminimiyrittäjillekin laajentaa ammatillista horisonttiaan ja löytää uusia, inspiroivia mahdollisuuksia keikkatöiden parissa. Tutustu, verkostoidu ja kasvata ammattitaitoasi FREE.fi:n ja Alihankkijaksi.fi:n yhteistyön avulla.

FREE.fi Whatsapp