FREE.fi ja Talenom kehittivät yhdessä ratkaisun luvanvaraisille toimialoille – ”Toiminimiyrittäjyys lisääntyy etenkin taksi- ja hyvinvointialoilla”

Lukuaika: n. 2 minuuttia
FREE.fi ja Talenom kehittivät yhdessä ratkaisun luvanvaraisille toimialoille – ”Toiminimiyrittäjyys lisääntyy etenkin taksi- ja hyvinvointialoilla”
Ajankohtaista  »  FREE.fi ja Talenom kehittivät yhdessä ratkaisun luvanvaraisille toimialoille – ”Toiminimiyrittäjyys lisääntyy etenkin taksi- ja hyvinvointialoilla”

Kevytyrittäjäpalveluiden edelläkävijä FREE.fi aloittaa yhteistyön kirjanpito- ja pankkipalveluita tarjoavan Talenomin kanssa. Tuoreen yhteistyön tavoitteena on tarjota entistä kokonaisvaltaisempia ratkaisuja erilaisten työmuotojen tarpeisiin. Yhteistyön myötä ratkaisuja voidaan tarjota yhä laajemmalle yrittäjien ja yritysten joukolle, kun yrittäjänä toteutettavan työn osuus kasvaa luvanvaraisilla toimialoilla. FREE.fi ja Talenom uskovat kevyt- ja toiminimiyrittäjyyden hyödyntämisen alihankinnoissa lisääntyvän etenkin taksi- ja hyvinvointialoilla. Uusi skaalautuva palvelu on ensimmäinen Suomessa.

Kevytyrittäjille laskutuspalveluita tuottava FREE.fi ja kirjanpito- ja pankkipalveluista tuttu Talenom tarjoavat molemmat yritystoiminnan tukipalveluita, mutta ne ovat aiemmin palvelleet keskenään hyvin eri kokoisia toimijoita. Nyt yritykset ovat yhdistäneet voimansa mahdollistaakseen aiempaa laajemman palvelutarjonnan kaiken kokoisille yrityksille ja eri yritystoiminnan muodoille. Erityistä potentiaalia ja kysyntää on tunnistettu luvanvaraisilla toimialoilla, kuten taksi- ja hyvinvointialoilla, joilla yrittäjäpohjainen toiminta on alkanut yleistyä.

– Suurin murros on vielä edessäpäin. Isot yritykset haluavat hyödyntää työvoimana jatkuvasti enemmän kevyt- ja toiminimiyrittäjiä, mutta niiden hallinnointi on ollut raskasta. Uuden yhteistyömme avulla haluamme varmistaa, että pystymme tukemaan eri kokoisia yrityksiä myös tässä muuttuneessa tilanteessa, sanoo Joona Salokangas, FREE.fi:n co-CEO.

Yhteistyön vahvuus on nimenomaan sen mahdollistamassa skaalautuvuudessa ja kumppaneiden erilaisuudessa. 

– Tavoitteemme on, että olipa yritys minkä kokoinen tahansa tai edustipa se mitä tahansa yritysmuotoa, se saa FREE.fi:n ja Talenomin asiakkaaksi tullessaan kaikki tarvittavat tukipalvelut yhdeltä luukulta, Salokangas tiivistää.

Uuden palvelun sisältö ja hinnoittelumallit räätälöidään kunkin yritysten tarpeita vastaavaksi. Vastaavaa kokonaisratkaisua ei ainakaan toistaiseksi ole tarjolla muualla Suomessa. 

Työelämän murroksen tukemiseen etsitään jatkuvasti uusia ratkaisuja

FREE.fi on tuttu toimintatavastaan, jossa työelämän murrosta seurataan tarkasti ja uusia ratkaisuja tuodaan markkinoille aktiivisesti tarpeiden muuttuessa.   

– Mottomme on, ettemme odottele, vaan luomme itse uutta. Suunnittelemme ratkaisuja, joilla pystymme tukemaan nykyaikaista yritystoimintaa. Siitä tässäkin on kyse. Olisi sääli, jos hankala hallinnointi hautaisi hyvät ja tuottavat ideat tai sammuttaisi tekemisen innon. Yhteistyössä Talenomin kanssa voimme jatkossa tarjota tällaista ketterää tukea myös huomattavasti isommille yrityksille tai jopa kokonaisen toimialan alihankintaketjuille, Salokangas jatkaa.

– Yhteistyömme FREE.fi:n kanssa osoittaa, että uskomme ennakkoluulottomiin ratkaisuihin. Yhdistämällä kahden hyvin erilaisen toimijan vahvuudet, voimme jatkossa tarjota ainutlaatuisia ja innovatiivisia palveluita asiakkaidemme avuksi, sanoo Arne Huhtala, Talenomin liiketoimintajohtaja.

Yhteistyö ei vaikuta kummankaan organisaation perusliiketoimintaan. Free.fi jatkaa edelleen Suomen laajimpien kevytyrittäjien tukipalveluiden ja Talenom kirjanpito- ja pankkipalveluiden tarjoajana.

Lisätietoja aiheesta

Joona Salokangas
Co-CEO, FREE.fi
Puh.  040 5656 966

FREE.fi Whatsapp