Menestystarinoita kevytyrittäjäpalvelusta – yritysasiakkaiden tarinoita

Lukuaika: n. 3 minuuttia
Menestystarinoita kevytyrittäjäpalvelusta – yritysasiakkaiden tarinoita
Yrittäjyyskoulu  »  Asiakastarinat   »   Menestystarinoita kevytyrittäjäpalvelusta – yritysasiakkaiden tarinoita

FREE.fi laskutuspalvelu/kevytyrittäjäpalvelu tarjoaa monille yrityksille joustavia ratkaisuja työllistämisen haasteisiin. FREE.fi tarjoamat palvelut ovat auttaneet useita yrityksiä tehostamaan toimintaansa ja madaltamaan yrittäjyyden kynnystä eri toimialoilla. Alla muutamia asiakkaidemme kokemuksia yhteistyöstä FREE.fi kanssa.

FREE.fi kevytyrittäjäpalvelu yritysasiakkaita

ProppU: Rakennusalan kevytyrittäjien tukena

ProppU on rakennusalan alusta, joka tarjoaa ammattilaisille mahdollisuuden keskittyä ydinosaamiseensa, ilman hallinnollisia rasitteita. Noora Kuisma, ProppU:n CEO ja yksi perustajista, kiittelee yhteistyötä FREE.fi kanssa:

”ProppUn ja FREE.fi välisessä yhteistyössä FREE.fi mahdollisti sen, että voimme aidosti tarjota rakennusalan kevytyrittäjille kaikki ne palvelut, joita he tarvitsevat voidakseen harjoittaa liiketoimintaa. Meille tärkeintä yhteistyössä on se, että voimme madaltaa yrittämisen kynnystä alalla, olla varmoja siitä että rakennus- ja remontointitöitä tekevillä käyttäjillämme on tapaturma- ja vastuuvakuutukset kunnossa ja poistaa hallinnollisen työn taakan. Saimme myös apua testikäyttäjien etsinnässä, joka auttoi meitä saamaan toimintaamme käyntiin!”
– Noora Kuisma, CEO & Co-Founder, ProppU

Joensuun Maila: Urheiluseuran työllistämismallin kehitys

Superpesis-seura Joensuun Maila (JoMa) otti askeleen kohti modernimpaa työllistämismallia yhteistyössä FREE.fi kevytyrittäjäpalvelu kanssa. Matti Lindholm, JoMan toimitusjohtaja, kuvailee, miten FREE.fi on helpottanut seuran toimintaa:

”Superpesis-seura Joensuun Maila työllistää tulevana kesänä kotiotteluidensa henkilökunnan perinteisen työsuhteen sijaan kevytyrittäjinä. JoMan ja FREE.fi yhteistyössä laskutus ja palkkioiden maksu hoituu helposti ja nopeasti koontilaskulla, mikä helpottaa sekä Joensuun Mailan että kevytyrittäjien arkea. Yhteistyön ansiosta JoMa pystyy maksamaan henkilökunnalleen myös suurempaa tuntikorvausta.”
– Matti Lindholm, Toimitusjohtaja, Super-Joma Oy

Biketaxi: Vapaus valita kevytyrittäjyys

Biketaxi tarjoaa henkilöille vapauden valita perinteisen työsuhteen tai kevytyrittäjyyden välillä. Miika Keihänen, Biketaxin yrittäjä, kuvailee yhteistyötä FREE.fi kanssa seuraavasti:

”Kesällä 2023 Biketaxi tarjoaa jokaiselle kesätöihin tulevalle henkilölle vapauden valita, että haluavatko nämä työllistyä perinteisessä työsuhteessa vai FREE.fi kevytyrittäjinä. FREE.fi kevytyrittäjyyden ansiosta Biketaxin kuskit pystyvät työskentelemään vapaammin ja joustavammin ja näin tienaamaan enemmän mitä perinteisessä työsuhteessa. Biketaxin yrittäjät haluavat tarjota jokaiselle kuskille mahdollisuuden tutustua yrittäjämäiseen työskentelyyn.”
– Miika Keihänen, Yrittäjä, Bike Taxi Oy

Gheezy Gheeze: Luovien ratkaisujen löytämistä

Gheezy Gheeze on pizzamopo-yritys, joka löysi ensimmäisen yrittäjänsä Keikkapaikan ja FREE.fi avustuksella. Yrityksen perustaja ja formulakuljettaja Valtteri Bottas kertoo, kuinka yhteistyö auttoi merkittävästi:

”Emme olisi voineet olla tyytyväisempiä Keikkapaikkaan sekä FREE.fi panokseen! Keikkapaikka-alustan kautta oli helppoa tunnistaa luovia ja motivoituneita yksilöitä tarpeisiimme. Ensimmäisen pizzamopo-yrittäjän valinta Keikkapaikan avustuksella oli merkittävä virstanpylväs matkallamme.”
– Valtteri Bottas, Perustaja, Gheezy Gheeze

MAJ: Joustavuutta kauneudenhoitoalalle

MAJ on kauneudenhoitoalan yritys, joka on hyötynyt suuresti yhteistyöstä FREE.fi kevytyrittäjäpalvelu kanssa. Linda Huhtala, MAJ Chief Experience Officer, korostaa kevytyrittäjyyden tarjoamia mahdollisuuksia alalla:

”Kevytyrittäjyys kauneudenhoitoalalla on koko ajan kasvava toimintatapa ja yhteistyö FREE.fi:n kanssa on ollut erittäin sujuvaa. FREE.fi:n tarjoamat virtuaalitilit (DirectPay) ovat nopeuttaneet ja helpottaneet palkkioiden siirtämistä tekijöille, sekä säästäen aikaa niin tekijöiltä kuin MAJlta. Asiakaspalvelu on myös aina sujuvaa ja nopeaa. Suosittelemme lämpimästi FREE.fi:n palveluita kaikille sekä tekijöille, että työtä tarjoaville.”
– Linda Huhtala, Chief Experience Officer, MAJ

Yhteistyömme eri yritysten kanssa korostaa FREE.fi roolia kevytyrittäjyyden tukijana ja sen tarjoamia mahdollisuuksia monilla eri toimialoilla. Asiakkaidemme menestystarinat kertovat selkeästi, kuinka FREE.fi kevytyrittäjäpalvelut voivat helpottaa liiketoimintaa ja työllistämistä. Varaa aika myyntitiimimme niin kartoitamme yrityksenne mahdollisuuden kevytyrittäjien työllistymiseen.

Jätä yhteydenottopyyntö

Autamme teitä toimeksiantosuhteen laskutukseen liittyvän hallinnollisen toimen ja byrokratian kanssa. Jätä yhteydenottopyyntö meille ja otamme sinuun yhteyttä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Head Of Sales
Mikael Pennanen
mikael.pennanen@free.fi
044 737 9803
FREE.fi Whatsapp