Mitä laskutuspalvelun käyttö mahdollistaa työllistäjälle?

Lukuaika: n. 2 minuuttia
Yrittäjyyskoulu  »  Työllistäminen   »   Mitä laskutuspalvelun käyttö mahdollistaa työllistäjälle?

Onko yrityksesi työnteon edelläkävijä? Löytyykö yrityksestäsi paikka kevytyrittäjälle? Nykyaikainen tapa työllistää kattaa useat työnteon muodot yrityksen sisällä ja antaa kaikille mahdollisuuden työllistyä haluamallaan tavalla. FREE.fi -laskutuspalvelun avulla työllistät kevyt- tai toiminimiyrittäjän helposti ja mahdollistat työtä tekevälle vapauden valita. FREE.fi tarjoaa yrityksille kannattavan sekä vapaan tavan työllistää!

Mikä on laskutuspalvelu?

Laskutuspalveluja käyttävät monen eri alan ammattilaiset. FREE.fi:n palvelussa pystyvät laskuttamaan niin aloittelevat kuin kokeneet kevyt- ja toiminimiyrittäjät. Laskutuspalvelu tarjoaa siis mahdollisuuden laskuttaa työstä Y-tunnuksella tai ilman. Kun itsensätyöllistäjä käyttää laskutuspalvelua, välttyy hän tällöin oman yrityksen tuomilta paperitöiltä, jolloin hän voi keskittyä omaan työhönsä.

Laskutuspalvelu apuna

Laskutuspalvelu hoitaa lakisääteiset maksut ja muut yrittäjän velvollisuudet itsensätyöllistäjän puolesta, jolloin hänen tai yrityksen ei tarvitse huolehtia niistä. Laskutuspalvelumme avulla yritys voi myös yhdistää laskut ja hoitaa palkanmaksun kerralla. Tätä varten olemme kehittäneet laskutusautomaation. Toimeksiantajayritys voi siis jättää laskujen selvittelyn FREE.fi:n hoidettavaksi! Aikaa ja vaivaa säästyy, kun sekä työtä tekevät että toimeksiantaja voivat keskittyä olennaiseen.

Hyödyt yritykselle ja kevytyrittäjälle

Kevytyrittäjän työllistäminen hyödyttää sekä yritystä että tekijää. Itsensätyöllistäjä maksaa palvelumaksun ainoastaan laskuttaessa, eikä kevytyrittäjälle koidu laskutuspalvelun käytöstä ylläpitokuluja. Palkkaamalla kevytyrittäjän mahdollistat siis tekijälle paremman korvauksen tekemästään työstä.

Avullamme saat työlle tekijän vaivattomasti ja ilman aikaavieviä prosesseja. Kevytyrittäjän työllistäminen sujuu FREE.fi -laskutuspalvelun kautta ilman ylimääräisiä kuluja, mikä helpottaa yrityksen taloushallinnollisia prosesseja. FREE.fi tarjoaa tukea työllistäjälle sekä kevytyrittäjälle työelämän eri vaiheisiin, jotta työnteko sujuu helposti ja vaivattomasti.

Tutustu lisää modernimpaan tapaan työllistää ja ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

FREE.fi Whatsapp