Kaikki hyödyt irti kevytyrittäjyydestä

Lukuaika: n. 2 minuuttia
Yrittäjyyskoulu  »  Kevytyrittäjille   »   Kaikki hyödyt irti kevytyrittäjyydestä

Kevytyrittäjyys on vaivaton vaihtoehto yrittäjyydelle ja mahdollisuus työllistää itsensä. Kevytyrittäjänä voit toteuttaa työunelmasi sekä kokeilla liikeideasi toimivuutta. Vaikka kevytyrittäjyys on jo vakiintunut työnteon muoto, kysymyksiä siihen liittyen kuitenkin piisaa. Onko kevytyrittäjyys hyödyllistä? On. Miten ottaa kaikki hyödyt irti kevytyrittäjyydestä? Anna meidän kertoa!

Unelma käytäntöön

Tuntuuko hyppy yrittäjyyteen jännittävältä? Kuten sanottu, kevytyrittäjä voi toteuttaa työunelmansa FREE.fi:n laskutuspalvelun avulla riskittömästi ja ilman oman yrityksen perustamista. Kevytyrittäjyys nimittäin antaa mahdollisuuden kokeilla yrittäjyyttä matalalla kynnyksellä. Jokaisella on oma työunelmansa, joka ansaitsee tulla toteutetuksi! Kevytyrittäjä voi keskittyä omaan osaamiseen ja tekemään sitä työtä, mitä haluaa. Tutustu muiden kevytyrittäjien toteuttamiin työunelmiin ja kokemuksiin.

Kevytyrittäjän kulut ja vähennykset

FREE.fi:n kevytyrittäjä ei maksa ylimääräistä. Käyttäjäksi liittyminen on ilmaista, eikä kevytyrittäjä maksa niin sanottuja ylläpitokuluja. Kevytyrittäjän kuluja ovat palvelumaksu 4 % ja lisäpalvelumaksu 2,5 %, jotka hän maksaa ainoastaan laskuttaessa. Sekä palvelumaksu että lisäpalvelumaksu ovat kuitenkin verovähennyskelpoisia, jotka kevytyrittäjä voi vähentää omassa henkilökohtaisessa verotuksessa.

Uusia taitoja kevyesti

Kevytyrittäjyys opettaa kevyesti yrittäjyyden saloihin ja antaa mahdollisuuden kokeilla yrittäjyyttä. Kevytyrittäjän ei tarvitse kuitenkaan huolehtia veroista tai muista laskutukseen liittyvistä kiemuroista. Jos kevytyrittäjänä tekemäsi työ on kuitenkin kutsumuksesi, voit helposti siirtyä toiminimiyrittäjäksi. Jos perustat toiminimen FREE.fi:n kautta, hoidamme Y-tunnuksen sekä kirjanpidon puolestasi. Kevytyrittäjyys on siis oiva ponnahduslauta oman unelmansa toteuttamiseen!

Asiantuntijoiden tuki

Kevytyrittäjänä et jää yksin. Tukea työhösi saat FREE.fi:n asiantuntijoilta helposti chatissä, sähköpostitse tai puhelimitse. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään mieltä askarruttavissa kysymyksissä. FREE.fi tarjoaa tukensa, jotta käyttäjien työelämä olisi mahdollisimman sujuvaa!

FREE.fi Whatsapp