Laskutuspalvelu on muutakin kuin laskun lähettäjä – FREE.fi:n muut palvelut

Lukuaika: n. 2 minuuttia
Yrittäjyyskoulu  »  Liiketoiminnan aloittaminen   »   Laskutuspalvelu on muutakin kuin laskun lähettäjä – FREE.fi:n muut palvelut

Laskutuspalvelun ominaisin piirre on sen nimensä mukainen laskutus. Yksinkertaisimmillaan laskutuspalvelun kevytyrittäjä-asiakkaana toimitat palvelulle verokorttisi, laskutat asiakasta tehdystä työstä ja saat palkan tilillesi, kun lasku on maksettu ja siitä on peritty verot ja muut pakolliset maksut. Yleisesti ne kuuluvat laskutuspalvelun palvelumaksuun. Mutta onko laskutuspalvelulla muuta tarjottavana? Onhan toki!

Laskutuspalvelut ovat ensisijaisesti myös alansa asiantuntijoita. Kevytyrittäjyydestä tiedetään muissa yhteyksissä vielä puutteellisesti, jolloin laskutuspalvelut tarjoavat varmasti ajantasaista tietoa kevytyrittäjälle tai kevytyrittäjyyttä pohtivalle.

FREE.fi -laskutuspalvelu tarjoaa itsensätyöllistäjän tueksi asiantuntevan ja esimerkkiä näyttävän henkilöstön. FREE.fi työllistää perinteisten työsuhteisten lisäksi myös kevyt- ja toiminimiyrittäjiä, sillä uskomme vapauteen valita. Tarjoamme tietoa modernista tavasta työllistää, joka perustuu myös omakohtaisiin kokemuksiin yrityksen sisällä.

FREE.fi:n muut palvelut

Meille on tärkeää lisätä tietoisuutta kevytyrittäjyydestä. Tärkeimmät tiedot kevytyrittäjyyteen liittyen olemme koonneet Kevytyrittäjän 101 -osioon. Löydät tietoa muun muassa kevytyrittäjän verotuksesta, vähennyksistä sekä työttömyysturvasta. Tällöin kevytyrittäjänä toimiminen ja kevytyrittäjyyden aloittaminen on helpompaa. Askarruttavissa kysymyksissä FREE.fi:n asiakaspalvelu auttaa myös mielellään.

FREE.fi -laskutuspalvelu tarjoaa aktiivisesti toimeksiantoja käyttäjilleen. Me FREE.fi:llä haluamme, että kevytyrittäjyys on vaihtoehto – ei koskaan pakollista. Mahdollistamme yrityksille vapaamman tavan työllistää ja tavoitteenamme on saattaa toimeksiantajat ja itsensätyöllistäjät yhteen.

Kevytyrittäjien lisäksi FREE.fi tarjoaa laskutuspalvelua myös toiminimiyrittäjille. Voit vaihtaa tilauksesi kevytyrittäjyydestä helposti toiminimiyrittäjyyteen tai aloittaa toiminimiyrittäjänä FREE.fi -laskutuspalvelun kautta. Tällöin hoidamme yrityksen perustamisilmoituksen puolestasi ja hankimme Y-tunnuksen. Teemme vero-, ALV-ilmoitukset sekä kirjanpidon toiminimiyrittäjän puolesta mahdollistaen kokonaisvaltaisen palvelun yrittäjälle.

Tarjoamme myös etuja sekä alennuksia käyttäjille, jotka helpottavat itsensätyöllistäjän arkea. FREE.fi:n tarjoamien lisäpalvelujen avulla itsensätyöllistäjän on mahdollista saada palkkaa ennakkoon, ennen kuin asiakas on maksanut lähetetyn laskun. Voit myös hankkia lisäpalveluksi pikasiirron, jolloit saat palkkasi ilman pankkiviivettä. Meille on myös tärkeää pitää itsensätyöllistäjistä huolta ja tarjota turvallinen tapa työllistyä. Siksi FREE.fi:n kevytyrittäjät ovat automaattisesti vakuutettuja.

FREE.fi Whatsapp