Nimeni on FREE.fi, olen 5-vuotias

Lukuaika: n. 2 minuuttia
Nimeni on FREE.fi, olen 5-vuotias
Ajankohtaista  »  Nimeni on FREE.fi, olen 5-vuotias

FREE.fi juhlii tänä vuonna 5-vuotis syntymäpäiviään. FREE.fi aloitti toimintansa 1.5.2017 ja tästä on vierähtänyt jo 5 vuotta. FREE.fi nimi on alun perin ollut Freelancer-laskutus, joka nykyään tunnetaan nimellä Free-Laskutus Oy, josta FREE.fi -nimi on lyhenne.

FREE.fi työllistää tällä hetkellä melkein 40 henkilöä ja tarjoaa vapaan työllistymisen mallin. FREE.fi:llä tehdään töitä työsuhteessa, toiminimiyrittäjinä, kevytyrittäjinä sekä osakeyhtiöllä. FREE.fi haluaa tarjota jokaiselle työntekijälle vapauden valita työllistymisen muoto, sillä se on osa FREE.fi:n arvoja.

FREE.fi:n tulevaisuus ja tavoitteet

FREE.fi:n toimitusjohtaja Joonas uskoo, että tulevaisuudessa tulemme tarjoamaan laajemmin palveluita, jotka helpottavat yrittäjämäisesti toimivien ihmisten arkea, sekä heidän asiakkaidensa arkea. Hän toteaa, että FREE.fi:n tavoitteena on olla maailman suurin ja paras palvelu, ja kaikki muut tavoitteet palvelevat tätä suurempaa kokonaisuutta.

FREE.fi:n yhteisö

Henkilöstö on kuvaillut FREE.fi:tä avoimeksi, rennoksi ja vuorovaikutteiseksi. Täällä työskentelee mahtavaa porukkaa, jossa vallitsee avoin ilmapiiri. FREE.fi:llä on hyvä tehdä töitä ja se tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia. Joonas kuvaili FREE.fi:tä innovatiiviseksi, ystävälliseksi ja rennoksi.

REE.fi:ssä on parasta työyhteisö ja ihmiset, jotka ovat täällä töissä” – Joonas 

Pääsimme juhlimaan FREE.fi syntymäpäiviä koko henkilöstön voimin. Syntymäpäivien kunniaksi pääsimme kokeilemaan curlingia, syömään hyvin ja ennen kaikkea nauttimaan toistemme seurasta.

FREE.fi Whatsapp