Mitä kuuluu Keikkapaikalle?

Lukuaika: n. 2 minuuttia
Mitä kuuluu Keikkapaikalle?
Ajankohtaista  »  Mitä kuuluu Keikkapaikalle?

On aika katsoa taaksepäin ja juhlistaa sitä, miten pitkälle olemme edenneet matkallamme kehittää Keikkapaikasta Suomen paras keikkatyön hakupalvelu. Keikkapaikan lanseeraamisesta on kulunut kuusi kuukautta, ja voimme sanoa olevamme enemmän kuin tyytyväisiä siihen, mitä olemme saavuttaneet yhdessä teidän kanssa tämän matkan varrella. Haluamme osoittaa syvimmän kiitollisuutemme teille, jotka olette olleet mukana mahdollistamassa kasvua sekä työllisyyttä kanssamme.

Olemme tehneet yhteistyötä lukuisien yritysten kanssa, työllistäneet innokkaita kevytyrittäjiä ja saaneet päätökseen yli 50 projektia Keikkapaikan avulla. Tulokset sekä yhteistöiden kommentit puhuvat puolestaan, ja haluamme näin ollen jatkaa sekä kehittää Keikkapaikkaa entistä paremmaksi työllistymisen työkaluksi sekä kevytyrittäjille, että työllistäville yrityksille. Jokainen onnistunut projekti on vahvistanut Keikkapaikan asemaa työllistymismarkkinoilla – kiitos tästä kuuluu teille.

Haluamme näin ollen kertoa, että olemme kuunnelleet palautettanne, erityisesti kevytyrittäjien, eli hakijoiden näkökulmasta ja kehittäneet palvelua jo varhaisessa vaiheessa uuteen uskoon. Palautteen antaminen siis kannattaa! Tämä on johtanut uuden ja parannetun Keikkapaikka 2.0 -version lanseeraukseen. Uudessa versiossa hakijoiden tiedot toimitetaan suoraan työkeikkaa tarjoavalle yritykselle, mikä tekee työkeikan hakuprosessista entistä sujuvamman. FREE.fi toimii näin ollen jatkossa alustana, joka mahdollistaa ilmoitusten julkaisun, ja yritykset vastaavat itse hakuprosessin eri vaiheiden kommunikoinnista suoraan hakijalle – ei enää välikäsiä.

Keikkapaikka on freelancerin koti.

Keikkapaikka 2.0

Hyvä hakemus on jatkossakin kaiken A ja O ja haluamme, että sinulla on hakijana mahdollisimman hyvät mahdollisuudet tulla valituksi työkeikkaan ja suosittelemme näin ollen sinun lukemaan Baronan sivuilta oppaan siitä miten sinun kannattaa muotoilla keikkahakemus. Sinun kannattaa myös brändätä osaamisesi hyvin hakemukseen – lue vinkit täältä!

Olemme hionneet prosesseja myös yrityksen näkökulmasta. Keikkapaikka, ja erityisesti FREE.fi:n asiakkuustiimi, ovat nyt entistä paremmin tukenasi kun haet kevytyrittäjiä työkeikkoihin. Käymme tarvittaessasi kanssasi vaihe vaiheelta läpi sen miten kevytyrittäjiä kannattaa hakea keikkoihin ja sovittaa heidät yrityksesi tarpeisiin parhaimmalla mahdollisella tavalla. Alla oleva kuva kuvastaa Keikkapaikan prosessia rekrytoivasta yrityksestä nähtynä.

Keikkapaikan hakuprosessi.

Vielä tähän loppuun haluamme jakaa teille kommentteja onnistuneesta projektista, jonka esittelimme teille ylpeydellä ja ilolla jo Keikkapaikan julkaisuvaiheesa. Alla Sara La Fountainin ja Valtteri Bottaksen kommentteja yhdessä Gheezy Gheen kanssa konseptoidusta tempauksesta, sekä heidän yhteistyöstään FREE.fi:n Keikkapaikan kanssa.

“Emme olisi voineet olla tyytyväisempiä Keikkapaikkaan sekä FREE.fi:n panokseen! Keikkapaikka-alustan kautta oli helppoa tunnistaa luovia ja motivoituneita yksilöitä tarpeisiimme. Ensimmäisen pizzamopo-yrittäjän valinta Keikkapaikan avustuksella oli merkittävä virstanpylväs matkallamme”, totesi toinen Gheezy Gheezen perustajista Valtteri Bottas.

Kiitos, että olette olleet osa Keikkapaikan matkaa. Odotamme innolla tulevia mahdollisuuksia ja saavutuksia kanssanne! PS. Tsekkaa uusimmat työkeikat täältä!

FREE.fi Whatsapp