Miksi WOLT-sovelluksen mittaamat kilometrit eivät kelpaa todisteeksi?

Lukuaika: n. 1 minuutti
Ajankohtaista  »  Miksi WOLT-sovelluksen mittaamat kilometrit eivät kelpaa todisteeksi?

Kuvakaappaus Woltin käytössä olevasta lähettiapplikaatiosta ei ole riittävä tapa kirjata ajokilometrejä. Kirjaa ajetut kilometrit jatkossa esimerkiksi Driversnote-sovelluksella, tarvitset tarkat tiedot omaa verotustasi varten.

Otathan huomioon, että kilometrit jotka näkyvät Wolt-sovelluksessa, eivät ole tarpeeksi tarkkoja verovähennyksiä varten. Ne eivät ole sovelluksessa tätä tarkoitusta varten, ja niihin vaikuttaa myös muun muassa GPS-signaalisi tarkkuus. On tärkeää huomioida, että vaikka haluaisimmekin auttaa Lähettikumppaneita pitämän lokikirjaa, lain mukaan emme voi jäljittää ja jakaa kilometrejä Lähettikumppaneille, edes aiemmilta vuosilta. Näin ollen on todella tärkeää, että lähettikumppanit pitävät omaa lokikirjaa. On tärkeää pitää kirjaa kaikista ajetuista kilometreistä Woltin kuljetuksia tehtäessä lokikirjan avulla, jotta kilometrit ovat verovähennyskelpoisia. Voit käyttää esimerkiksi jotakin näistä vaihtoehdoista: – paperinen lokikirja – Excel-taulukko – Sovellukset, kuten Driversnote, joka kuuluu FREE.fi:n lisäpalvelumaksuun FREE.fi:n asiakkaille. Voit kysyä lisätietoja tästä ottamalla yhteyttä suoraan Verohallintoon.

Jos sinulla on lisää kysymyksiä lokikirjoista, suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Jos käytät laskutukseen omaa yritystäsi, voit kysyä asiasta kirjanpitäjältä/tilitarkastajalta. Lisää tietoa löydät myös suoraan Verohallinnon sivuilta.

Voit liittyä FREE.fi Driversnote-tiimiin klikkaamalla tästä!

FREE.fi Whatsapp