FREE.fi & Kiekko Espoo innostavaan yhteistyöhön 

Lukuaika: n. 2 minuuttia
FREE.fi & Kiekko Espoo innostavaan yhteistyöhön 
Ajankohtaista  »  FREE.fi & Kiekko Espoo innostavaan yhteistyöhön 

Koittaa vihdoin se hetki kun ilmoitamme virallisesti, että FREE.fi sponsoroi ja tukee jääkiekkojoukkue Kiekko Espoo taivalta kohti Mestis mestaruutta kaudella 2023-2024. 

Me FREE.fi:llä olemme aina uskoneet paikallisen yhteisön tukemiseen ja yhteenkuuluvuuden edistämiseen. Näemme tämän yhteistyön Kiekko Espoon kanssa mahdollisuutena vahvistaa suhdettamme koko urheilija-yhteisöön ja edistää paikallisen urheilun kasvua, etenkin nuorten keskuudessa. On hienoa mahdollistaa jokaiselle yhteisössä kuuluvalle henkilölle helppo tapa laskuttaa tehdystä työkeikasta.

FREE.fi logo näkyy mm. pelipaitojen hihoissa sekä Espoon Metro Arenan jään pinnassa.

Miksi Kiekko Espoo?

Kiekko Espoo omaa rikkaan historian ja vahvan aseman jääkiekon maailmassa. Joukkue on vallannut uskollisten seuraajien sekä kanssavaikuttajien sydämiä jo vuosia, mutta viimeistään viime vuoden aikana voitettuaan Mestiksen.

Kiekko Espoon sitoutuminen huippuosaamiseen niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin sopii täydellisesti yhteen FREE.fi:n arvojen kanssa, jotka korostavat laatua, omistautumista ja innovaatiota. Uskomme, että yhdistämällä voimamme voimme auttaa Kiekko Espoota saavuttamaan entistä suurempia saavutuksia ja siivittämään joukkueen Liigaan jonain päivänä.

Mitä tämä yhteistyö merkitsee FREE.fi:lle ja Kiekko Espoolle?

Olen innoissani, että on olemassa yrityksiä kuten FREE.fi, jotka tukevat meidän intohimoa ja matkaa kohti Liigaa. Free.fi helpottaa sivutoimisten työkeikkojen tekemistä koko seurayhteisössä ja antaa meille helpoimman väylän tämän mahdollistamiseksi. Moni pelaaja tekee uransa aikana sivutoimisia työkeikkoja ja kaipaavat siihen laskutuspalvelun kaltaista toimijaa tueksi. Innolla kauteen!” kommentoi Kiekko Espoon toimitusjohtaja Aku Kallonen.

Kiekko Espoo & FREE.fi solmivat yhteistyön kaudelle 2023-2024.
FREE.fi & Kiekko Espoo solmivat yhden kauden mittaisen yhteistyön.

Olemme tukeneet suomalaista jääkiekkoa jo pidemmän aikaa ja uskomme sen tuovan meille, hyvän näkyvyyden lisäksi myös lähemmäs jääkiekkoa rakastavia yhteistyökumppaneita sekä sidosryhmiä. Oli aivan huikea kokemus käydä katsomassa loppuunmyyty avauspeli Metro Arenalla Jokereita vastaan Espoo on kaupunkina lähellä omaa sydäntä ja odotan innolla innolla tulevien kausien tarinoita, mitä päästään yhdessä kirjoittamaan!” summaa FREE.fi:n markkinointijohtaja Emil Kylämarkula.

Ylpeinä Kiekko Espoon sponsoreina FREE.fi tarjoaa näin ollen joukkueelle tukea monin eri tavoin:

  • Rahallista apua: Tarjoamme taloudellista tukea auttaaksemme Kiekko Espoota harjoittelussa, varusteiden hankinnassa, muun toiminnan tarpeissa sekä tottakai pelaajille alennusta laskutuspalvelun käyttöön. 
  • Promootiota: FREE.fi tulee aktiivisesti edistämään Kiekko Espoota markkinointikanavissa, lisäten tietoisuutta joukkueen saavutuksista, otteluista ja yhteisöllisestä osallistumisesta.
  • Keikkatöiden laskuttamisen mahdollistamista: Tarjoamme pelaajille sekä muille seurayhteisöön kuuluville henkilöille mahdollisuuden käyttää laskutuspalveluamme kevytyrittäjänä yhteistyöhintaan.

Haluamme FREE.fi-yhteisömme jakavan tämän yhteistyön jännityksen kanssamme. Tämän yhteistyön osana tarjoamme käyttäjillemme erilaisia mahdollisuuksia päästä seuraamaan huippukiekkoa Kiekko Espoon kotihallilla. Pysy kuulolla lisätietojen saamiseksi siitä, miten voit osallistua!

Odotamme innolla menestyksekästä yhteistyötä Kiekko Espoon kanssa. Tulemme yhdessä luomaan ikimuistoisia hetkiä, juhlimaan voittoja ja tukemaan joukkuetta läpi haastavien hetkien.

Kannustetaan yhdessä Kiekko Espoota voittoon!

FREE.fi Whatsapp