FREE.fi mukana Flow Festivaaleilla!

Lukuaika: n. 2 minuuttia
FREE.fi mukana Flow Festivaaleilla!
Ajankohtaista  »  FREE.fi mukana Flow Festivaaleilla!

Oletko osallistunut jo Flow Festivaalin lippujen arvontaan? Nyt freeläisillä on huikea mahdollisuus voittaa liput Flow Festivaaleille, sillä arvomme käyttäjiemme kesken yhteensä 10 kappaletta lauantai päivän lippuja kahdelle. Arvonta suoritetaan 15.7, jonka jälkeen olemme voittajiin henkilökohtaisesti yhteydessä.

Klikkaa tästä arvontaan Facebookissa ja katso tarkemmat tiedot kuinka olet mukana!

Tiesitkö, että olemme isosti mukana tämän vuoden Flow Festivaaleilla? Festivaalialueelta voit löytää meidän black tentin, johon julkistetaan myöhemmin artistit ketkä esiintyvät siellä.

Näitkö Creator Awardseista materiaalia 360 -kuvauspaikasta? Mikäli et, käy kurkkaamassa täältä. Tämä samainen 360 -kuvauspaikka tullaan näkemään myös Flow Festivaaleilla meidän alueellamme. Kaiken tämän lisäksi tuomme festivaalialueelle pinkin kleinbussin, johon festivaalin kävijät pääsevät maalaamaan oman taideteoksen. Kyseinen bussi huutokaupataan hyväntekeväisyyteen tapahtuman päätteeksi. Bussia kutsutaan “Vapauden teokseksi”, sillä alueemme teemana on vapaus. Nämä ja paljon muuta on luvassa meidän alueellamme, joten pysy kuulolla.

Whistle while you work – FREE.fi:n Flow Festivaali Spotify -soittolista

Nyt pääset tekemään töitä laulellen FREE.fi:n Flow Festivaaleille tarkoitetun Spotify soittolistan tahdissa. Listalta löydät kirjavan kattauksen niin kotimaisia, kuin ulkomaisia artisteja, jotka voit nähdä ja kuulla Flow Festivaaleilla. Ota lista seurantaan, jotta se kulkee mukanasi joka paikkaan. Käy kuuntelemassa ja saa energiaa päivääsi!

Spotify soittolistan löydät täältä.

Flow Festivaalin tunnelmointia

Vesala, Burna Boy ja Jamie XX, tunnistatko nämä artistit? Nämä ja monta muuta pääset kuulemaan ja näkemään tämän vuoden Flow Festivaaleilla 12.-14.8 Helsingin Suvilahdessa. Flow Festivaali on pullollaan niin kansainvälisiä kuin kotimaisia artisteja. Lisäksi Flow Festivaali antaa tilaa myös uusille kyvyille ja tuoreimmille ilmiöille.

Flow Festivaali on ensimmäisen kerran ollut vuonna 2004, jolloin se järjestettiin Helsingin keskustassa sijainneilla vanhoilla VR:n makasiineilla Nuspirit Helsinki -kollektiivin toimesta. “Flow Festivaali on tänä päivänä kansainvälisesti ylistetty, vastuullinen festivaali ja tapahtumabrändi. Flow Festivaalin ytimessä on hyvä musiikki, kestävät arvot, omaehtoinen taide, tasokas ruoka, loistava valosuunnittelu ja kunnianhimoinen ja vastuullinen festivaalituotanto.” – Flow Festival

FREE.fi Whatsapp