Done Technologies – palveluiden markkinapaikka

Lukuaika: n. 2 minuuttia
Ajankohtaista  »  Done Technologies – palveluiden markkinapaikka

FREE.fi Keikkapaikka täyttää tänään 6kk! Keikkapaikka on auttanut kymmeniä yrityksiä sekä lukuisia kevytyrittäjiä löytämään toisensa. Emme voisi olla tyytyväisempiä tuloksiin – kiitämme jokaista yhteistyökumppania sekä kevytyrttäjää luottamuksesta! 

Yhteistyökumppanimme Done Technologies tarjoaa Keikkapaikan ohella helpon sovelluksen, joka mahdollistaa oman osaamisen myymisen. Donella on jo tuhansia käyttäjiä ja sovelluksessa toimii tällä hetkellä lähes 300 kevytyrittäjää. Done toimii FREE.fi kevytyrittäjälle helposi: 

  1. lisää Done-sovellukseen myynti-ilmoitus
  2. saa tilauksia
  3. suorita sovitut työt
  4. nosta rahat yhdellä napin painalluksella FREE.fi kevytyrittäjänä
  5. toista prosessi!

Done on automatisoinut työkeikan palkan nostamisen yhdessä FREE.fi:n kanssa ja näin tehnyt laskuttamisen kevytyrittäjälle mahdollisimman helpoksi. Hyvän yhteistyön ansiosta tarve yksittäisten laskujen lähettämiseen poistuu!

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että voit nostaa Donessa ansaitut rahat poistumatta sovelluksesta FREE.fi:n avulla suoraan pankkitilillesi. Kaikki laskutuksen kannalta tarvittavat tiedot kulkevat Donen ja FREE.fi:n välillä automaattisesti. Sinun ei siis tarvitse lähettää enää erillisiä laskuja ja syöttää lukuisia tietoja, vaan saat rahat tilillesi yhtä nappia painamalla.

Donen käyttäminen on maksutonta. Toteutuneista kaupoista Done perii komission, joka on suuruudeltaan 5,9 %. Jos kauppoja ei synny, ei myöskään kustannuksia aiheudu. Näin ollen kokeileminen on riskitöntä.

Miten Done eroaa Free.fi:n Keikkapaikasta?

Done on avoin markkinapaikka, jossa pääsääntöisesti kevytyrittäjä itse tarjoavat palveluitaan ja kommunikoi itse suoraa asiakkaidensa kanssa. Donessa asiakkaitasi ovat pääasiassa kuluttajat, eivätkä yritykset kuten Keikkapaikalla. Päätät itse myytävästä palvelusta, ajankohdasta ja hinnasta. Voit myydä useita eri palveluita, ja kokeilla helposti, mille palveluille voisi olla kysyntää. Done Technologies on kehittänyt palvelun, joka soveltuu täydellisesti Keikkapaikan rinnalle auttamaan kevytyrittäjää työllistymään mahdollisimman tehokkaasti.

Lataa Done nyt sovelluskaupastasi:

Heräsikö kysymyksiä? Donen asiakaspalvelu auttaa sinua: asiakaspalvelu@doneplatform.com

Done Technologies yhteistyössä FREE.fi:n kanssa.
Kuva: Done Technologies sovelluksesta kevytyrittäjälle.
FREE.fi Whatsapp