Avoin kirje lähettikumppaneille matkakorvauksista

Lukuaika: n. 2 minuuttia
Ajankohtaista  »  Avoin kirje lähettikumppaneille matkakorvauksista

FREE.fi on saanut Verohallinnolta ohjausta, jonka perusteella lähettikumppaneille ei vallitsevissa olosuhteissa voi maksaa verovapaita matkakustannusten korvauksia. Tästä syystä FREE.fi on lopettanut näiden korvausten maksamisen 1.7.2023 alkaen toistaiseksi.

Mitä tämä tarkoittaa käytännössä?

FREE.fi muokkaa prosesseja Verohallinnon ohjeistusten mukaan. FREE.fi haluaa vastuullisena laskutuspalveluna toimia suunnannäyttäjänä kevytyrittäjyydessä sekä lähettikumppanien puolestapuhujana. Valitsemalla FREE.fi tiedät, että asiasi hoidetaan oikein ja Verohallinnon ohjeiden mukaan. Emme voi liikaa painottaa kuinka tärkeitä te olette meille. Teemme omalta osaltamme kaikkemme, jotta saisimme tilanteen korjattua mahdollisimman nopeasti.

FREE.fi tarjoaa tukea

Koska tämä vaikuttaa päivittäiseen talouteesi, olemme päättäneet asettaa toistaiseksi voimassa olevan hintakaton ruokalähettiasiakkaillemme: hintakatto on vuoden palvelumaksuihin sidonnainen ja noin 83€ / kk pitäen sisällään FREE.fi -turvan. Toisinsanoen niille, jotka tienaavat elantonsa ruokalähettinä, FREE.fi palvelumaksut voivat olla niinkin alhaiset kuin vain 1,4%!

Tarjoamme myös Driversnoten FREE.fi:tä -käyttävien ruokalähettien käyttöön toistaiseksi ilmaiseksi (Ovh 120€/vuosi)! Driversnoten avulla matkapäiväkirja pitäisi olla Verohallinnon vaatimuksen maukainen, jolloin sinun pitäisi pystyä vähentämään ajosi henkilökohtaisessa verotuksessa. Huomaathan, että Verohallinto kuitenkin viime kädessä päättää, mikä on riittävä matkapäiväkirja verotustasi varten. Lue lisää täältä!

FREE.fi ei voi antaa, eikä anna veroneuvontaa, mutta voimme auttaa teitä löytämään oikean tiedon Verohallinnon sivuilta ja tarjoamaan Verohallinnon ohjeistuksen miten vähennykset matkakustannuksista voi hyödyntää jo heti!

Autamme mieluusti muissakin teitä askarruttavissa asioissa ja tarjoamme lisää tukea. Ota vain rohkeasti yhteyttä couriers@free.fi , niin neuvotellaan teille parhaat diilit arkisten kustannusten minimoimiseksi!

FREE.fi Whatsapp