FREE.fi hakee kasvua uuden toimitusjohtajansa Joona Salokankaan johdolla

Lukuaika: n. 2 minuuttia
FREE.fi hakee kasvua uuden toimitusjohtajansa Joona Salokankaan johdolla
Ajankohtaista  »  FREE.fi hakee kasvua uuden toimitusjohtajansa Joona Salokankaan johdolla

FREE.fi on nimittänyt Joona Salokankaan yrityksen uudeksi toimitusjohtajaksi 1.10.2024 alkaen. Salokangas siirtyy tehtävään varatoimitusjohtajan tehtävästä, jossa hän on toiminut nyt noin vuoden ajan. Nykyinen toimitusjohtaja, yrityksen perustaja Joonas Tuompo jatkaa FREE.fi:n Chief Digital Officerina (CDO). Tuompon vastuualueisiin kuuluvat jatkossa tuotteen, teknologian ja palvelumuotoilun kehittäminen. Tuompo jatkaa FREE.fi:n hallituksessa ja on tukena strategiatyössä.

FREE.fi on viime vuosina kohdannut merkittäviä haasteita. Verotustulkinnan päivitykset eivät ole tehneet kilpaillulla alalla toimimisesta helppoa, eikä muutosneuvotteluiltakaan ole vältytty. Näistä on kuitenkin selviydytty, ja FREE.fi ryhtyy määrätietoisesti rakentamaan uutta. Uuden toimitusjohtajan johdolla se tähtää kansainväliseen kasvuun ja markkina-asemansa vahvistamiseen kotimaassa.

“Rakennamme Joonaksen luomalle vahvalle pohjalle entistä kilpailukykyisemmän tuote- ja palvelutarjonnan. Meillä on jo nyt markkinoiden paras palvelukokonaisuus. Sen rinnalle kehitämme B2B-puolen kaupallisia toimintoja, jotta voimme laajentaa asiakaskuntaamme entisestään. Olen todella innoissani uusista mahdollisuuksista” maalailee tuleva toimitusjohtaja Joona Salokangas.

FREE.fi:n kyvystä jatkuvaan uudistumiseen ja innovointiin esimerkkinä toimii vuoden 2024 alussa lanseerattu DirectPay-maksuratkaisu. Se tarjoaa erityisesti somealustojen sisällöntuottajille uuden tavan vastaanottaa rahaa.

“Olen ylpeä voidessani kertoa, että haastavinakin aikoina olemme onnistuneet säilyttämään toimintakykymme. Iso kiitos siitä kuuluu tiimillemme, jossa on aina ollut periksiantamaton asenne ja usko yrityksen menestykseen. On korkea aika palata kasvu-uralle, ja uskon että onnistumme tässä Joonan johdolla. Joonan kaupallinen kokemus ja uusi johtamisrakenne tukevat FREE.fi:n kehitystä,” sanoo tuore CDO Joonas Tuompo.

Sekä Salokangas että Tuompo haluavat kiittää kaikkia niitä, jotka ovat olleet mukana FREE.fi matkassa tähän asti.

– Ilman meitä tukeneiden ihmisten panosta emme olisi nyt tässä. Jatketaan yhdessä matkaa kohti uusia saavutuksia ja menestystä.

Lisätietoja

Joona Salokangas, Toimitusjohtaja
040 565 6966, joona.salokangas@free.fi

Joonas Tuompo, CDO
0449019359, joonas@free.fi

FREE.fi on vuonna 2016 toimintansa aloittanut itsensätyöllistäjän palvelualusta. Free.fi:n kautta vapautta työelämään etsii jo yli 40 000 itsensätyöllistäjää. Yritys työllistää 27 henkilöä ja sen kautta laskutettiin vuonna 2023 yli 60 miljoonaa euroa. Free.fi:n visiona on olla maailman paras itsensätyöllistäjän palvelualusta.

FREE.fi Whatsapp