Free:n käyttäjä Timo

Lukuaika: n. 1 minuutti
FREE!
Yrittäjyyskoulu  »  Kokemukset   »   Free:n käyttäjä Timo

Mitä teet työksesi?

Teen työkseni siivouksia, lattiavaluja sekä kaikenlaisia pieniä hommia. Tämän lisäksi kilpailen myös vesijetillä MM-tasolla. Teen usein nopealla aikataululla erilaisia hommia ja osallistun tapahtumiin, esimerkiksi nyt huhtikuun puolivälissä osallistuin Ylläs 24h laskettelukilpailuun.

Miten Free-Laskutus on auttanut sinua?

Pystyn kätevästi Free-Laskutuksen avulla laskuttamaan myös kilpailuista sponsori tulot, jolloin Free-Laskutus hoitaa kaiken tarvittavan, ja itse pystyn keskittymään paremmin kilpailemiseen. Nyt Ylläs 24h laskettelukilpailussa minulle oli myös erittäin helppoa laskuttaa voittoni palkintorahat Freen kautta. Freekäyttäjänä minulle on ollut myös kovasti apua palkan suhteen, koska pystyn tarvittaessa nostamaan palkkaennakkoa pientä korvausta vastaan. Tämä on helpottanut minua, kun silloin tällöin on tullut vastaan yllättäviä menoja arjessa.

Mitä mahdollisuuksia työsi antaa sinulle?

Kevytyrittäjänä teen työni, lähetän laskun Free-Laskutuksen kautta ja säästyn paperitöiltä, joka puolestaan luo arvokasta aikaa minulle. Minulle on todella hienoa se, että pystyn pitämään vapaata töistä kuten itse haluan, mikä mahdollistaa minulle osallistumisen eri kilpailuihin ja pääsen toteuttamaan minun intohimoani. Lisäksi lomien aikatauluttaminen, urheileminen ja ystävien näkeminen on myös helppo sumplia työni ohella.

Käy katsomassa Timon haastattelut täältä>>

FREE.fi Whatsapp