Välkommen Victor!

16.9.2019

Asiakaspalvelutiimimme on saanut lisäystä, kun Victor Silén, tuttavallisemmin Vicke, on hypännyt puikkoihin aspapöydän taakse. Vicken äidinkieli on ruotsi, joten suomen ja englannin lisäksi hän hoitaa asiakaspalvelua myös ruotsiksi sekä tuottaa ruotsinkielistä sisältöä.

Luonteeltaan Vicke kuvailee itseään rauhalliseksi ja harkitsevaksi. Mitä muuta tiedämme Vickestä?

Kuten moni on huomannut, Freellä ollaan hyvinkin kiinnostuneita purjehduksesta. Alunperin tunnemme Vicken siitä, kun Free-Laskutus aloitti Sailing Team Silénin yhtenä pääsponsorina, johon kuuluu Victor ja veljensä Oliver. Ennen työn aloittamista asiakaspalvelussa, Vicke on valmentanut pääsääntöisesti oman brändin alla purjehdusta ja purjehtii itse 49ersiä miesten olympialuokassa.

Mikä on mielenkiintoisinta työssäsi?

“Varmaan toimistoympäristö ja säännölliset aikataulut. Kun tekee töitä purjehduksen parissa, aikataulut määräytyvät kyseisen päivän sääolosuhteiden mukaan ja muutoksiin on mukauduttava helposti.”

Victor onkin sopeutuvainen ja muu Free-Laskutuksen henkilökunta ihmettelikin sitä, kuinka nopeasti uusi työntekijä omaksui uuden työroolinsa ja sen vaatimukset.

“Työssäni haastavinta on jonglöörata asiakaspalvelun chatin, puhelimen ja Whatsapp:n välillä ruuhka-aikana. Nopeasta reakointikyvystä on ollut kuitenkin tähän apua.”

Mitä odotat tulevalta?

“Tulevaisuudessa unelmana on saada muutosta aikaiseksi ympärilläni. Se voi liittyä urheiluun, purjehdukseen tai työskentelemiseen yrityksessä, ei sillä niin väliä.“

Kunnianhimoisen Vicken toimintaan pääset tutustumaan esimerkiksi Facebookissa Silén Brothers Coaching tai Sailing Team Silén -sivustoilla.
https://www.facebook.com/SilenBrothers/
https://www.facebook.com/sailingteamsilen/

Nähdään rapujuhlissa!
Vi ses på kräftskivan!

Feel FREE! to start

Tästä pääset helposti aloittamaan matkasi kevytyrittäjänä ilman riskejä ja sitoutumista.

More FREE!kly news

FREE!:n vinkit juhannuksen viettoon! – FREE!`s Midsummer tips!

Vielä muutama kuukausi sitten elimme melkoisissa poikkeusoloissa ja monet ovatkin jättäneet juhannussuunnitelmat melko avoimiksi. FREE!:n tiimi listasi viime hetken vinkit, josta voit poimia sinulle sopivimmat käyttöösi! Tässä FREE!:n vinkit juhannukselle: FREE!`s...

Changing the way you work – Tutustu FREE!:n operatiiviseen johtajaan!

Brändimuutoksen myötä FREE!:llä on tapahtunut paljon myllerrystä sekä kasvua ja uusia henkilöitä on rekrytoitu mukaan rakentamaan fiksumpaa työelämää. Operatiivisen johtajan saappaisiin onkin hypännyt Emil Kylämarkula.  Kuka on Emil? Kriisiaikoina tarvitaan luovuutta...

FREE-Laskutus Oy

Perhonkatu 6 A, 4. krs
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2768169-4
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Myynti
0203 323 46 (ark. 9-17)
myynti@free.fi

Asiakaspalvelu

0203 323 45 (ark. 9-17)
CHAT (ark. 9-20)
asiakaspalvelu@free.fi