Välkommen Victor!

16.09.2019

Asiakaspalvelutiimimme on saanut lisäystä, kun Victor Silén, tuttavallisemmin Vicke, on hypännyt puikkoihin aspapöydän taakse. Vicken äidinkieli on ruotsi, joten suomen ja englannin lisäksi hän hoitaa asiakaspalvelua myös ruotsiksi sekä tuottaa ruotsinkielistä sisältöä.

Luonteeltaan Vicke kuvailee itseään rauhalliseksi ja harkitsevaksi. Mitä muuta tiedämme Vickestä?

Kuten moni on huomannut, Freellä ollaan hyvinkin kiinnostuneita purjehduksesta. Alunperin tunnemme Vicken siitä, kun Free-Laskutus aloitti Sailing Team Silénin yhtenä pääsponsorina, johon kuuluu Victor ja veljensä Oliver. Ennen työn aloittamista asiakaspalvelussa, Vicke on valmentanut pääsääntöisesti oman brändin alla purjehdusta ja purjehtii itse 49ersiä miesten olympialuokassa.

Mikä on mielenkiintoisinta työssäsi?

“Varmaan toimistoympäristö ja säännölliset aikataulut. Kun tekee töitä purjehduksen parissa, aikataulut määräytyvät kyseisen päivän sääolosuhteiden mukaan ja muutoksiin on mukauduttava helposti.”

Victor onkin sopeutuvainen ja muu Free-Laskutuksen henkilökunta ihmettelikin sitä, kuinka nopeasti uusi työntekijä omaksui uuden työroolinsa ja sen vaatimukset.

“Työssäni haastavinta on jonglöörata asiakaspalvelun chatin, puhelimen ja Whatsapp:n välillä ruuhka-aikana. Nopeasta reakointikyvystä on ollut kuitenkin tähän apua.”

Mitä odotat tulevalta?

“Tulevaisuudessa unelmana on saada muutosta aikaiseksi ympärilläni. Se voi liittyä urheiluun, purjehdukseen tai työskentelemiseen yrityksessä, ei sillä niin väliä.“

Kunnianhimoisen Vicken toimintaan pääset tutustumaan esimerkiksi Facebookissa Silén Brothers Coaching tai Sailing Team Silén -sivustoilla.
https://www.facebook.com/SilenBrothers/
https://www.facebook.com/sailingteamsilen/

Nähdään rapujuhlissa!
Vi ses på kräftskivan!

Lisää luettavaa

Kiira työllistää itsensä ammattijärjestäjänä

Monella meillä on keittiössä ainakin se yksi laatikko, joka näyttää tornadon runtelemalta.Tai samaistutko sotkuiseen vaatekaappiin, jonne et todellakaan halua kylässä olevien vieraiden eksyvän. Vaikka sosiaalisen median kautta meille saattaa syntyä kuva siitä, että...

“Voittaminen ei olekaan tärkeintä.“

Lue, miten entinen jalkapalloilija ja nykyinen yrittäjä Miro Olsoni löysi omat arvonsa ja kiteytti ne sanaan “bisneshippi”. Miro kysyi ensimmäisenä haastattelun alkaessa “Miten sulla muuten menee?”. Hän vaikuttaa rennolta sekä esteettömältä ja oli kuin olikin...

Mietityttääkö?

Anna asiantuntijamme auttaa sinua joko
chatissa, puhelimitse tai sähköpostitse.

0203 323 45 (ma-pe 9-17)
asiakaspalvelu@free.fi

free kevytyrittäjyys

AVAA TILI

Kokeilemalla asiat selviää. Rekisteröityminen kevytyrittäjyyspalveluumme on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

free.fi kevytyrittäjyys