Kirjaudu sisään

Välkommen Victor!

16.9.2019

Asiakaspalvelutiimimme on saanut lisäystä, kun Victor Silén, tuttavallisemmin Vicke, on hypännyt puikkoihin aspapöydän taakse. Vicken äidinkieli on ruotsi, joten suomen ja englannin lisäksi hän hoitaa asiakaspalvelua myös ruotsiksi sekä tuottaa ruotsinkielistä sisältöä.

Luonteeltaan Vicke kuvailee itseään rauhalliseksi ja harkitsevaksi. Mitä muuta tiedämme Vickestä?

Kuten moni on huomannut, Freellä ollaan hyvinkin kiinnostuneita purjehduksesta. Alunperin tunnemme Vicken siitä, kun Free-Laskutus aloitti Sailing Team Silénin yhtenä pääsponsorina, johon kuuluu Victor ja veljensä Oliver. Ennen työn aloittamista asiakaspalvelussa, Vicke on valmentanut pääsääntöisesti oman brändin alla purjehdusta ja purjehtii itse 49ersiä miesten olympialuokassa.

Mikä on mielenkiintoisinta työssäsi?

“Varmaan toimistoympäristö ja säännölliset aikataulut. Kun tekee töitä purjehduksen parissa, aikataulut määräytyvät kyseisen päivän sääolosuhteiden mukaan ja muutoksiin on mukauduttava helposti.”

Victor onkin sopeutuvainen ja muu Free-Laskutuksen henkilökunta ihmettelikin sitä, kuinka nopeasti uusi työntekijä omaksui uuden työroolinsa ja sen vaatimukset.

“Työssäni haastavinta on jonglöörata asiakaspalvelun chatin, puhelimen ja Whatsapp:n välillä ruuhka-aikana. Nopeasta reakointikyvystä on ollut kuitenkin tähän apua.”

Mitä odotat tulevalta?

“Tulevaisuudessa unelmana on saada muutosta aikaiseksi ympärilläni. Se voi liittyä urheiluun, purjehdukseen tai työskentelemiseen yrityksessä, ei sillä niin väliä.“

Kunnianhimoisen Vicken toimintaan pääset tutustumaan esimerkiksi Facebookissa Silén Brothers Coaching tai Sailing Team Silén -sivustoilla.
https://www.facebook.com/SilenBrothers/
https://www.facebook.com/sailingteamsilen/

Nähdään rapujuhlissa!
Vi ses på kräftskivan!

Feel FREE! to start

Tästä pääset helposti aloittamaan matkasi kevytyrittäjänä ilman riskejä ja sitoutumista.

Rekisteröidy facebookilla

More FREE!kly news

FREE! on saanut uuden sijoittajan.

Eikä muuten ihan minkä tahansa sijoittajan, vaan Suomen suurimman henkilöstöpalveluyrityksen Baronan. Alla olevasta tiedotteesta voitte lukea tästä uudesta perheenjäsenestämme hieman lisää. Tervetuloa mukaan muuttamaan työelämää entistä fiksummaksi kanssamme...

Ajatuksia maailman onnellisimmasta maasta ja sen leipäjonoista

Vuosi 2020 on ollut ihmeellinen vuosi kaikin puolin. Valtava määrä yritysten henkilökuntaa ja omistajia kärsi poikkeusoloista ja kärsii edelleen. On myös yrityksiä, jotka ovat pandemiasta huolimatta pystyneet kääntämään kasvukäyrät ylöspäin. FREE.fi lukeutuu tähän...

FREE-Laskutus Oy

Perhonkatu 6 A, 4. krs
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2768169-4
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

0203 323 45 (ark. 9-17)
CHAT (ark. 9-20)
asiakaspalvelu@free.fi

Myynti
0203 323 46 (ark. 9-17)
myynti@free.fi

WordPress Video Lightbox Plugin