Kirjaudu sisään

Välkommen Victor!

16.9.2019

Asiakaspalvelutiimimme on saanut lisäystä, kun Victor Silén, tuttavallisemmin Vicke, on hypännyt puikkoihin aspapöydän taakse. Vicken äidinkieli on ruotsi, joten suomen ja englannin lisäksi hän hoitaa asiakaspalvelua myös ruotsiksi sekä tuottaa ruotsinkielistä sisältöä.

Luonteeltaan Vicke kuvailee itseään rauhalliseksi ja harkitsevaksi. Mitä muuta tiedämme Vickestä?

Kuten moni on huomannut, Freellä ollaan hyvinkin kiinnostuneita purjehduksesta. Alunperin tunnemme Vicken siitä, kun Free-Laskutus aloitti Sailing Team Silénin yhtenä pääsponsorina, johon kuuluu Victor ja veljensä Oliver. Ennen työn aloittamista asiakaspalvelussa, Vicke on valmentanut pääsääntöisesti oman brändin alla purjehdusta ja purjehtii itse 49ersiä miesten olympialuokassa.

Mikä on mielenkiintoisinta työssäsi?

“Varmaan toimistoympäristö ja säännölliset aikataulut. Kun tekee töitä purjehduksen parissa, aikataulut määräytyvät kyseisen päivän sääolosuhteiden mukaan ja muutoksiin on mukauduttava helposti.”

Victor onkin sopeutuvainen ja muu Free-Laskutuksen henkilökunta ihmettelikin sitä, kuinka nopeasti uusi työntekijä omaksui uuden työroolinsa ja sen vaatimukset.

“Työssäni haastavinta on jonglöörata asiakaspalvelun chatin, puhelimen ja Whatsapp:n välillä ruuhka-aikana. Nopeasta reakointikyvystä on ollut kuitenkin tähän apua.”

Mitä odotat tulevalta?

“Tulevaisuudessa unelmana on saada muutosta aikaiseksi ympärilläni. Se voi liittyä urheiluun, purjehdukseen tai työskentelemiseen yrityksessä, ei sillä niin väliä.“

Kunnianhimoisen Vicken toimintaan pääset tutustumaan esimerkiksi Facebookissa Silén Brothers Coaching tai Sailing Team Silén -sivustoilla.
https://www.facebook.com/SilenBrothers/
https://www.facebook.com/sailingteamsilen/

Nähdään rapujuhlissa!
Vi ses på kräftskivan!

Feel FREE! to start

Tästä pääset helposti aloittamaan matkasi kevytyrittäjänä ilman riskejä ja sitoutumista.

More FREE!kly news

Tulevaisuuden yrittäjistä vastuullisia toimijoita!

FREE! Akatemia on yrittäjäkoulutus kaikille, jotka haluavat menestyä yrittäjinä sekä oppia tuntemaan uuden työelämän toimintamallit.Sanotaan, että elämme työn murroksen aikaa. Tämä tarkoittaa sitä, että uusia toimialoja sekä uria luodaan paraikaa ja myös koulutuksen...

Arkirutiinit hukassa? – Näillä vinkeillä lomalta paluu sujuu kevyesti!

On kuin kiveen hakattu sääntö, että elokuun ensimmäisenä päivänä alkaa kaivata aamuisin päälleen pitkähihaista paitaa ja ikkunaa ei enää tarvitse pitää auki läpi yön. Tämä tarkoittaa monelle sitä, että on aika palata töihin ja takaisin arkirutiineihin. Useat odottavat...

Kausityön tuntematon talvi 2020

Mamba sen sanoi - vielä on kesää jäljellä. Mutta elokuun aikana on hyvä alkaa valmistautumaan jo tulevaan talvisesonkiin ja sitä myötä kausityöhön. Etenkin suomalaisen luonnon jalokivi eli Lappi työllistää talvikaudella tuhansia sesonkityöntekijöitä. Maailma on...

FREE-Laskutus Oy

Perhonkatu 6 A, 4. krs
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2768169-4
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Myynti
0203 323 46 (ark. 9-17)
myynti@free.fi

Asiakaspalvelu

0203 323 45 (ark. 9-17)
CHAT (ark. 9-20)
asiakaspalvelu@free.fi