Siivousala

Siivousala on yksi suosituimmista kevytyrittäjyysaloista. Kevytyrittäjä voi työllistää itsensä siivousalalla esimerkiksi kotisiivoojana, yrityssiivoojana, tai siivousalan työnjohtajana. Myös järjestelijänä toimiminen on mahdollista.

Kevytyrittäjyys siivousalalla palvelee niin siivoojaa itseään kuin siivousalan yrittäjää. Siivousalan työntekijän – oli kyse sitten siivoojasta tai siivousalan johdosta – palkkaaminen on yksinkertaisempaa, kevytyrittäjää suosiessa. Palkatessa siivousalan kevytyrittäjän, sopimusteknisistä seikoista voi sopia vapaasti – mikä ei ole itsestäänselvyys, palkatessa siivoojan perinteiseen työsuhteeseen.

Siivousalan kevytyrittäjälle kevytyrittäjyys tarjoaa vapautta työskentelyyn, siivoojan saadessa tehdä työnsä yrittäjämäisesti.

Siivoojan tuntipalkka

Siivousalan yrittäjä voi sopia palkastaan yhdessä toimeksiantajan kanssa. Sen takia kevytyrittäjä-siivoojan tuntipalkka on suurempi, kuin tavallisessa työsuhteessa toimivan siivoojan tuntipalkka.

Siivoojan tuntipalkkaan voi tapauskohtaisesti sopia myös vuorolisät, jotka luonnollisesti nostavat siivoojan tuntipalkkaa.

17.6.2021

Siivous – sehän on siistiä!

Siivousalalla ei ole ehkä sitä kaikkein cooleinta kaikua, mutta se jos mikä, on loistava toimiala olla töissä. Sen...

Mietityttääkö?

Anna asiantuntijamme auttaa joko
chatissa, puhelimitse tai sähköpostitse.

0203 323 45 (ma-pe 9-20)

AVAA TILI

Kokeilemalla asiat selviää. Rekisteröityminen kevytyrittäjyyspalveluumme on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

BaronaFenniaVarmaLuotettava kumppaniVastuullinen toimijaBravedo
FREE.fi Whatsapp