Millaista työtä kevytyrittäjänä voi tehdä?

5.11.2021 | FREEkly news, Vinkkejä aloittelevalle kevytyrittäjälle

Kevytyrittäjyydestä on moneksi! Taidatko käsityöt tai graafisen suunnittelun? Vai oletko myynnin ammattilainen? Unelmoitko ryhtyväsi rakennusalan yrittäjäksi? Lähestulkoon mitä tahansa osaamista on mahdollista myydä kevytyrittäjänä.

FREE.fi:n kautta laskuttavat kevytyrittäjät edustavat monipuolisesti osaamista eri aloilla. Rakennusalan kevytyrittäjänä itsensä työllistävät muun muassa rakennusmiehet, rakennusmestarit, kirvesmiehet sekä rakennusapulaiset. Kuten jokainen kevytyrittäjä, myös rakennusalan kevytyrittäjä sopii omasta palkastaan.

Myös luovalla alalla kevytyrittäjät kukoistavat! Olit sitten valokuvaaja, videokuvaaja, bloggaaja tai graafikko, kevytyrittäjyys on oiva vaihtoehto myydä osaamistasi. Myös näyttelijät, muusikot, taidemaalarit tai muut taiteilijat voivat työllistää itsensä kevytyrittäjänä.

Kevytyrittäjänä voit myös esimerkiksi toimia siivoojana yrityksille tai yksityishenkilöille ja sopia vapaasti työaikasi ja palkkasi. Voit myös tehdä keikkahommina esimerkiksi pienkorjausta, talonmaalausta tai pihatöitä. Kuljetusalalla voit työskennellä vaikkapa kuriirina tai muuttomiehenä. Myös eri alojen konsultit voivat toimia kevytyrittäjänä.

Kenelle kevytyrittäjyys soveltuu?

Kevytyrittäjyys soveltuu lähes kaikille, jotka myyvät omaa osaamistaan! Voit toimia kevytyrittäjänä alaikäisenä, eläkeläisenä, opiskelijana, työttömänä tai työsuhteessa. Kevytyrittäjänä voit toimia myös sivutoimisesti tai päätoimisesti. Kevytyrittäjänä voit laskuttaa satunnaisesti, etkä joudu maksamaan ylläpitokuluja. Kevytyrittäjyys on siis riskitön tapa työllistää itsensä ja se soveltuu moneen eri elämäntilanteeseen.

Lisää luettavaa

9.11.2021

Kevytyrittäjyyden pros & cons

Kevytyrittäjäksi kannattaa ryhtyä, jos oma liikeidea tuntuu sellaiselta, minkä toteuttamista haluaa kokeilla. Onko...

Mietityttääkö?

Anna asiantuntijamme auttaa joko
chatissa, puhelimitse tai sähköpostitse.

0203 323 45 (ma-pe 9-17)
asiakaspalvelu(at)free.fi

free kevytyrittäjyys

AVAA TILI

Kokeilemalla asiat selviää. Rekisteröityminen kevytyrittäjyyspalveluumme on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

free.fi kevytyrittäjyys