Kirjaudu sisään

Mikä on Free Yrittäjyys?

4.5.2017

Toimialalle ja käyttäjienkin pariin on pesiytynyt termi ”kevytyrittäjä”.  Se on ongelmallinen ilmaisu, koska se ei ole minkään lainmukainen termi vaan on ollut häilyvä käsitä erinäisin periaattein toimiville ihmisille, jotka eivät ole kuuluneet Yrittäjäneläkevakuutuksen piiriin, mutta ovat silti itsensä työllistäjiä.

Nyt asiaan on lopulta saatu selkeä linjaus. Kaikki itsensä työllistäjät ovat YEL-vakuutuksen piirissä ja heidän tulee YEL-vakuutus ottaa, kun ehdot sille täyttyvät.

Free Laskutus lähti kehittämään YEL-pohjaista itsensä työllistäjän toimintamallia viime vuonna havaittuamme, että epäselvät käytännöt ovat haitallisia niin laskutuspalveluille, itsensä työllistäjille, kuin ihan yhteiskunnallisestikin.

Osalla on osaamista pyörittää byrokratia kannaltaan haluamakseen ja se eriarvoistaa meitä. Halusimmekin kehittää Free Yrittäjyydestä mallin, missä jokaisella on mahdollisuus työllistää itsensä, nauttia yrittäjyyden tuomasta vapaudesta ja keskittyä omaan osaamiseensa. Me haluamme pitää huolen kaikesta muusta.

Aika näyttää olemmeko onnistuneet, mutta alustavan palautteen perusteella vanhat asiakkaamme ovat ottaneet ilolla vastaan muutoksen.

Free Yrittäjänä sinulla ei tarvitse olla sitä osaamista ja etenkään sitä aikaa, mikä kuluu paperien pyörittämiseen. Emme väitä, etteikö palvelumme häviäisi joissain tilanteissa oman osakeyhtiön perustamiselle, mutta väitämme, että yrittäjämäisesti toimiminen ei ole helpompaa missään.

Vertailujen perusteella, jotka perustuvat reaalisiin asiakkaisiimme, Free Yrittäjyys on yhtä edullista käyttäjälleen kuin oman toiminimenpyörittäminen – ilman sen mukana tulevaa vastuuta erinäisistä ilmoituksista ja maksuista.

Kaiken ytimessä on yrittäjäneläkevakuutus, suosittelemme lukemaan siitä lisää täältä (LINKKI YEL SIVULLE). Se tuo avoimuutta ja joustavuutta, mutta myös vastuita. YEL-vakuutus sinun pitää maksaa itse kuukausittain, koska se on henkilökohtainen eläkevakuutusmaksu. Emme hoida sen maksamista asiakkaidemme puolesta, vaikka osa toimialamme toimijoista on sellaistakin mallia tarjonneet. Syy siihen on yksinkertaisuudessaan siinä, että samalla, kun ryhdyt Free Yrittäjäksi, tulee sinun hahmottaa sen mahdollisuudet ja vastuut. Paras tapa pitää Free Yrittäjät hereillä on toimia, kuten lakien mukaankin pitää toimia – laittaa teidät maksamaan itse yrittäjäneläkevakuutuksenne.

Muutoin hoidamme kaiken Free Yrittäjjien puolesta paperisodan osalta. Otamme automaattisesti YEL-vakuutuksen sinulle, kun sinulla sellainen pitää lakien mukaan olla. Voimme puolestasi hoitaa, halutessasi, jäsenyyden yrittäjäintyöttömyyskassaan, joka tarjoaa vielä lisäturvaa Free Yrittäjille.

Free Yrittäjyys on siis vaihtoehto omalle toiminimelle ja sen käytön aloittaminen on tehty todella helpoksi – maksuton rekisteröityminen palveluumme riittää ja voit alkaa laskuttaa työstäsi.

Free Yrittäjyys on vaihtoehto kaikille, jotka pohtivat itsensä työllistämistä, entisille ja nykyisille kevytyrittäjille, sekä jo yritysmuotoisesti toimiville, jotka haluavat helpotusta arkeensa.

Olemme kehittäneet palvelua käyttäjiemme toiveiden perusteella ja teemme niin myös jatkossa. Olemme pieni tiimi, joilla on pitkä historia yrittämisessä ja sen maailman ongelmien hoitamisesta. Arvomaailmaamme kuuluu mahdollistaa jokaiselle sellainen toiminta, mikä on heille itselleen taloudellisesti järkevintä ja mielenkiintoisinta muutoinkin. Emme halua pakottaa kaikkia suomalaisia Free Yrittäjiksi, vaan tarjoamme yhden ratkaisun, niille, jotka haluavat itsensä työllistää. Palvelumme ydinajatus on ollut siinä, että nykyinen palkansaaja voi kohentaa tulotasoaan siirtymällä Free Yrittäjäksi ja ajan kanssa kasvattaa toimintaansa siten, että se on taloudellisesti järkevään kaikille sidosryhmille.

Tulemme jatkossakin tarjoamaan toimialamme parhaimpia ratkaisuja ja keskitämme yhtiömme tuotot tuotekehitykseen isojen markkinointibudjettien sijasta. Free Yrittäjänä voit olla varma siitä, että laskutat työstäsi lakien mukaan mahdollisimman edullisesti ja turvallisesti.

Tarjoamme koulutuksia Free Yrittäjille säännöllisesti. Haluamme myös ohjeistaa asiakkaitamme pärjäämään Free Yrittäjinä.

Free Yrittäjyys on siis tulevaisuuden muutoksien kohtaamista positiivisella asenteella.

Ystävällisin terveisin,

Joonas Tuompo

Feel FREE! to start

Tästä pääset helposti aloittamaan matkasi kevytyrittäjänä ilman riskejä ja sitoutumista.

Rekisteröidy facebookilla

More FREE!kly news

“Voittaminen ei olekaan tärkeintä.“

Lue, miten entinen jalkapalloilija ja nykyinen yrittäjä Miro Olsoni löysi omat arvonsa ja kiteytti ne sanaan “bisneshippi”. Miro kysyi ensimmäisenä haastattelun alkaessa “Miten sulla muuten menee?”. Hän vaikuttaa rennolta sekä esteettömältä ja oli kuin olikin...

FREE! on saanut uuden sijoittajan.

Eikä muuten ihan minkä tahansa sijoittajan, vaan Suomen suurimman henkilöstöpalveluyrityksen Baronan. Alla olevasta tiedotteesta voitte lukea tästä uudesta perheenjäsenestämme hieman lisää. Tervetuloa mukaan muuttamaan työelämää entistä fiksummaksi kanssamme...

Ajatuksia maailman onnellisimmasta maasta ja sen leipäjonoista

Vuosi 2020 on ollut ihmeellinen vuosi kaikin puolin. Valtava määrä yritysten henkilökuntaa ja omistajia kärsi poikkeusoloista ja kärsii edelleen. On myös yrityksiä, jotka ovat pandemiasta huolimatta pystyneet kääntämään kasvukäyrät ylöspäin. FREE.fi lukeutuu tähän...

FREE-Laskutus Oy

Perhonkatu 6 A, 4. krs
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2768169-4
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

0203 323 45 (ark. 9-17)
CHAT (ark. 9-20)
asiakaspalvelu@free.fi

Myynti
0203 323 46 (ark. 9-17)
myynti@free.fi

WordPress Video Lightbox Plugin