Kirjaudu sisään

FREE! on saanut uuden sijoittajan.

15.1.2021
Eikä muuten ihan minkä tahansa sijoittajan, vaan Suomen suurimman henkilöstöpalveluyrityksen Baronan. Alla olevasta tiedotteesta voitte lukea tästä uudesta perheenjäsenestämme hieman lisää. Tervetuloa mukaan muuttamaan työelämää entistä fiksummaksi kanssamme Barona!

Barona kehittämään kevytyrittäjyysmarkkinaa – sijoittaa Free-kevytyrittäjyyspalveluun

Työelämäyhtiö Barona on tehnyt sijoituksen Free.fi-kevytyrittäjyyspalveluun. Tavoitteena on, että kumppanuus syvenee lähivuosina merkittävästi.

Vuonna 2017 toimintansa aloittaneessa Free.fi:ssä on noin 10 000 rekisteröitynyttä kevytyrittäjää. Voimakkaasti kasvaneen kevytyrittäjyyspalvelun liikevaihto oli vuonna 2020 noin 30,5 miljoonaa euroa. Free.fi kasvoi viime vuonna 187,7 prosenttia, ja on nyt laskentatavasta riippuen Suomen 2. tai 3. suurin kevytyrittäjäpalvelu.

”Työmarkkinat elävät ajassa ja monipuolistuvat jatkuvasti. Meille juridinen työmuoto ei ole tärkein vaan ihmisten motivaatio sekä se, että jokaisella on mahdollisimman matala kynnys tarttua työmahdollisuuksiin itselleen sopivalla tavalla. Investoimme Free.fi:hin, koska haluamme olla vahvasti uudistamassa työelämää ja luomassa työmahdollisuuksia Suomeen”, toteaa Baronan kehitysjohtaja Heikki Raulo ja jatkaa:

”Suomessa ei ole onnistuttu työllistämään esimerkiksi ulkomaalaistaustaisia tai heikon kielitaidon omaamia ihmisiä tarpeeksi tehokkaasti. Kevytyrittäjyys on muun muassa heille tärkeä väylä päästä töihin kiinni. Lisäksi maailmalta näemme, että tämä projektiluonteinen työtapa tulee olemaan varsinkin osaajapulasta kärsivillä asiantuntija-aloilla yhä yleisempää.”

Free.fi-palvelusta löytyy mm. siivoojia, kampaajia, rakennusalan ammattilaisia, koodareita ja graafisia suunnittelijoita. Ammattinimikkeitä on yli 100.

”Odotamme innolla nyt alkavaa yhteistyötä Baronan kanssa. Kumppanuus tarjoaa meille oivan mahdollisuuden laajentua valtakunnallisesti ja tarjota palveluamme yhä laajemmalle joukolle yrittäjiä. Yhdessä meillä on paremmat mahdollisuudet rakentaa entistä kestävämpää ja vastuullisempaa työelämää”, sanoo Free.fi:n perustaja ja toimitusjohtaja Joonas Tuompo.

Joonas

Kevytyrittäjä on itsenäisesti, ilman omaa Y-tunnusta tai yritystä työtä tekevä henkilö. Laskutuksen hoitaa laskutuspalvelu, joka huolehtii myös kirjanpitoon ja muuhun byrokratiaan liittyvistä velvollisuuksista. Lisäksi Free.fi tarjoaa laskutus- ja kirjanpitopalvelua myös Y-tunnuksellisille yrittäjille.

Kevytyrittäjien määrä on kasvanut Uusi työ ry:n mukaan vuosittain yli 30 prosenttia. Viime vuonna koronapandemia vaikeutti myös kevytyrittäjyyttä monilla toimialoilla.

Barona on Suomen suurin henkilöstöpalveluyritys. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2019 noin 405 miljoonaa euroa (pro forma).

Lisätietoja:

Heikki Raulo, Baronan kehitysjohtaja
040 719 1589
heikki.raulo@barona.fi

Joonas Tuompo, Free.fi:n toimitusjohtaja
040 187 6486
joonas@free.fi

Feel FREE! to start

Tästä pääset helposti aloittamaan matkasi kevytyrittäjänä ilman riskejä ja sitoutumista.

Rekisteröidy facebookilla

More FREE!kly news

“Voittaminen ei olekaan tärkeintä.“

Lue, miten entinen jalkapalloilija ja nykyinen yrittäjä Miro Olsoni löysi omat arvonsa ja kiteytti ne sanaan “bisneshippi”. Miro kysyi ensimmäisenä haastattelun alkaessa “Miten sulla muuten menee?”. Hän vaikuttaa rennolta sekä esteettömältä ja oli kuin olikin...

Ajatuksia maailman onnellisimmasta maasta ja sen leipäjonoista

Vuosi 2020 on ollut ihmeellinen vuosi kaikin puolin. Valtava määrä yritysten henkilökuntaa ja omistajia kärsi poikkeusoloista ja kärsii edelleen. On myös yrityksiä, jotka ovat pandemiasta huolimatta pystyneet kääntämään kasvukäyrät ylöspäin. FREE.fi lukeutuu tähän...

FREE-Laskutus Oy

Perhonkatu 6 A, 4. krs
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2768169-4
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

0203 323 45 (ark. 9-17)
CHAT (ark. 9-20)
asiakaspalvelu@free.fi

Myynti
0203 323 46 (ark. 9-17)
myynti@free.fi

WordPress Video Lightbox Plugin