Kirjaudu sisään

Changing the way you work – Tutustu FREE!:n operatiiviseen johtajaan!

5.6.2020

Brändimuutoksen myötä FREE!:llä on tapahtunut paljon myllerrystä sekä kasvua ja uusia henkilöitä on rekrytoitu mukaan rakentamaan fiksumpaa työelämää. Operatiivisen johtajan saappaisiin onkin hypännyt Emil Kylämarkula. 

Kuka on Emil?

Kriisiaikoina tarvitaan luovuutta sekä uuden luomista

 Oman tien kulkija sekä ihmisiä rakastava 28- vuotias herrasmies nimeltään Emil “Emppa” Kylämarkula. Kiltti, hauska sekä täsmällinen, mies tiivistää omin sanoin.

Emil, tuttavallisimmin Emppa, on tutustunut startup -maailmaan kahden aikaisemman yrityksen operatiivisena johtajana ennen siirtymistään FREE!:lle.

– Tutustuin FREE!:n toimitusjohtajaan Joonas Tuompoon yhteisen ystävän kautta, kun olin juuri valmistunut Hankenilta ja meillä molemmilla oli uunituoreet yritykset. Olimme silloisen yhtiökumppanini kanssa muuttaneet Perhonkadun “ start-up pyhättöön” ja vinkkasimme tyhjillään olevasta huoneesta Joonakselle.

Emil lopetti yhtiökumppaninsa kanssa silloisen liiketoiminnan, mutta palasi taas Perhonkadulle vuosi sitten, kun Emil aloitti Budbee Oy:n operatiivisena johtajana FREE!:n naapurissa.

Mitkä ovat tavoitteesi FREE!:llä?

-Tavoitteeni FREE!:llä ovat selkeät: haluan rakentaa yhdessä tiimin kanssa FREE!:stä maailman toimivimman työelämän palvelualustan niin sisäisesti kuin ulkoisesti!

Omaksi vahvuudeksi Emil kertoo sen, että ymmärtää “isoja kuvia” ja heikkoudeksi taas, että takertuu pieniin yksityiskohtiin. Tosin tästäkin taitaa olla vain hyötyä, kun operatiivinen johtaja viilaa yrityksen sisäisiä prosesseja kuntoon.

FREE!:llä olen “pelle-positiivi-prosessimies”, joka suunnittelee ja implementoi eri prosesseja ja auttaa kaikkia ymmärtämään, miksi joka päivä tullaan töihin.  Tehtäväni voi kiteyttää yhteen lausahdukseen: “Changing the way you work”.

Usko kehitykseen

Työelämän ollessa murroksessa Emil kokee tärkeäksi sen, että saa olla mukana vaikuttamassa muuttuvaan työelämään ja ajamassa kevytyrittäjien asiaa.

– On hienoa päästä vaikuttamaan alan kehitykseen yhdessä muiden laskutuspalveluiden kanssa. Työelämän normit pitäisi muuttua sitä mukaan, kun tarve muuttuu. On outoa, että yrittäjyyden kaikkia eri muotoja ei olla eritelty Suomen laissa.

Emilin elämänviisaus onkin: “Uskalla yrittää!”

– Olemme täällä yhdessä auttamassa kaiken “muotoisia” yrittäjiä parempiin mahdollisuuksiin ja toimimaan julkisesti heidän sanansaattajina. Jokaisella pitäisi olla oikeus tehdä työtä haluamallaan tavalla!

Emil on helposti lähestyttävä ja paljastaakin juttelevansa mielellään myös henkeviä ihmisten kanssa. Hän haluaa kehittää ja haastaa itseään päivittäin.

Rakastan feedbackia. Annan ja vaadin paljon – jos jostain sovitaan, niin siitä pidetään kiinni!

 

Unelma?

Unelmani on omistaa pieni viinitila Italiasta perheen kanssa, maantiepyöräillä ystävien kanssa Ranskan rivieralla ja surffata vaimon kanssa joka auringonlaskuun!

Kuulostaa lupaavalta, eiköhän aleta toteuttamaan!:)

Tervetuloa FREE!:n maailmaan Emil Kylämarkula!

Feel FREE! to start

Tästä pääset helposti aloittamaan matkasi kevytyrittäjänä ilman riskejä ja sitoutumista.

Rekisteröidy facebookilla

More FREE!kly news

FREE! on saanut uuden sijoittajan.

Eikä muuten ihan minkä tahansa sijoittajan, vaan Suomen suurimman henkilöstöpalveluyrityksen Baronan. Alla olevasta tiedotteesta voitte lukea tästä uudesta perheenjäsenestämme hieman lisää. Tervetuloa mukaan muuttamaan työelämää entistä fiksummaksi kanssamme...

Ajatuksia maailman onnellisimmasta maasta ja sen leipäjonoista

Vuosi 2020 on ollut ihmeellinen vuosi kaikin puolin. Valtava määrä yritysten henkilökuntaa ja omistajia kärsi poikkeusoloista ja kärsii edelleen. On myös yrityksiä, jotka ovat pandemiasta huolimatta pystyneet kääntämään kasvukäyrät ylöspäin. FREE.fi lukeutuu tähän...

FREE-Laskutus Oy

Perhonkatu 6 A, 4. krs
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2768169-4
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

0203 323 45 (ark. 9-17)
CHAT (ark. 9-20)
asiakaspalvelu@free.fi

Myynti
0203 323 46 (ark. 9-17)
myynti@free.fi

WordPress Video Lightbox Plugin