Kirjaudu sisään

Changing the way you work – Tutustu FREE!:n operatiiviseen johtajaan!

5.6.2020

Brändimuutoksen myötä FREE!:llä on tapahtunut paljon myllerrystä sekä kasvua ja uusia henkilöitä on rekrytoitu mukaan rakentamaan fiksumpaa työelämää. Operatiivisen johtajan saappaisiin onkin hypännyt Emil Kylämarkula. 

Kuka on Emil?

Kriisiaikoina tarvitaan luovuutta sekä uuden luomista

 Oman tien kulkija sekä ihmisiä rakastava 28- vuotias herrasmies nimeltään Emil “Emppa” Kylämarkula. Kiltti, hauska sekä täsmällinen, mies tiivistää omin sanoin.

Emil, tuttavallisimmin Emppa, on tutustunut startup -maailmaan kahden aikaisemman yrityksen operatiivisena johtajana ennen siirtymistään FREE!:lle.

– Tutustuin FREE!:n toimitusjohtajaan Joonas Tuompoon yhteisen ystävän kautta, kun olin juuri valmistunut Hankenilta ja meillä molemmilla oli uunituoreet yritykset. Olimme silloisen yhtiökumppanini kanssa muuttaneet Perhonkadun “ start-up pyhättöön” ja vinkkasimme tyhjillään olevasta huoneesta Joonakselle.

Emil lopetti yhtiökumppaninsa kanssa silloisen liiketoiminnan, mutta palasi taas Perhonkadulle vuosi sitten, kun Emil aloitti Budbee Oy:n operatiivisena johtajana FREE!:n naapurissa.

Mitkä ovat tavoitteesi FREE!:llä?

-Tavoitteeni FREE!:llä ovat selkeät: haluan rakentaa yhdessä tiimin kanssa FREE!:stä maailman toimivimman työelämän palvelualustan niin sisäisesti kuin ulkoisesti!

Omaksi vahvuudeksi Emil kertoo sen, että ymmärtää “isoja kuvia” ja heikkoudeksi taas, että takertuu pieniin yksityiskohtiin. Tosin tästäkin taitaa olla vain hyötyä, kun operatiivinen johtaja viilaa yrityksen sisäisiä prosesseja kuntoon.

FREE!:llä olen “pelle-positiivi-prosessimies”, joka suunnittelee ja implementoi eri prosesseja ja auttaa kaikkia ymmärtämään, miksi joka päivä tullaan töihin.  Tehtäväni voi kiteyttää yhteen lausahdukseen: “Changing the way you work”.

Usko kehitykseen

Työelämän ollessa murroksessa Emil kokee tärkeäksi sen, että saa olla mukana vaikuttamassa muuttuvaan työelämään ja ajamassa kevytyrittäjien asiaa.

– On hienoa päästä vaikuttamaan alan kehitykseen yhdessä muiden laskutuspalveluiden kanssa. Työelämän normit pitäisi muuttua sitä mukaan, kun tarve muuttuu. On outoa, että yrittäjyyden kaikkia eri muotoja ei olla eritelty Suomen laissa.

Emilin elämänviisaus onkin: “Uskalla yrittää!”

– Olemme täällä yhdessä auttamassa kaiken “muotoisia” yrittäjiä parempiin mahdollisuuksiin ja toimimaan julkisesti heidän sanansaattajina. Jokaisella pitäisi olla oikeus tehdä työtä haluamallaan tavalla!

Emil on helposti lähestyttävä ja paljastaakin juttelevansa mielellään myös henkeviä ihmisten kanssa. Hän haluaa kehittää ja haastaa itseään päivittäin.

Rakastan feedbackia. Annan ja vaadin paljon – jos jostain sovitaan, niin siitä pidetään kiinni!

 

Unelma?

Unelmani on omistaa pieni viinitila Italiasta perheen kanssa, maantiepyöräillä ystävien kanssa Ranskan rivieralla ja surffata vaimon kanssa joka auringonlaskuun!

Kuulostaa lupaavalta, eiköhän aleta toteuttamaan!:)

Tervetuloa FREE!:n maailmaan Emil Kylämarkula!

Feel FREE! to start

Tästä pääset helposti aloittamaan matkasi kevytyrittäjänä ilman riskejä ja sitoutumista.

More FREE!kly news

Arkirutiinit hukassa? – Näillä vinkeillä lomalta paluu sujuu kevyesti!

On kuin kiveen hakattu sääntö, että elokuun ensimmäisenä päivänä alkaa kaivata aamuisin päälleen pitkähihaista paitaa ja ikkunaa ei enää tarvitse pitää auki läpi yön. Tämä tarkoittaa monelle sitä, että on aika palata töihin ja takaisin arkirutiineihin. Useat odottavat...

Kausityön tuntematon talvi 2020

Mamba sen sanoi - vielä on kesää jäljellä. Mutta elokuun aikana on hyvä alkaa valmistautumaan jo tulevaan talvisesonkiin ja sitä myötä kausityöhön. Etenkin suomalaisen luonnon jalokivi eli Lappi työllistää talvikaudella tuhansia sesonkityöntekijöitä. Maailma on...

FREE-Laskutus Oy

Perhonkatu 6 A, 4. krs
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2768169-4
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Myynti
0203 323 46 (ark. 9-17)
myynti@free.fi

Asiakaspalvelu

0203 323 45 (ark. 9-17)
CHAT (ark. 9-20)
asiakaspalvelu@free.fi