Changing the way you work – Tutustu FREE!:n operatiiviseen johtajaan!

5.06.2020

Brändimuutoksen myötä FREE!:llä on tapahtunut paljon myllerrystä sekä kasvua ja uusia henkilöitä on rekrytoitu mukaan rakentamaan fiksumpaa työelämää. Operatiivisen johtajan saappaisiin onkin hypännyt Emil Kylämarkula. 

Kuka on Emil?

Kriisiaikoina tarvitaan luovuutta sekä uuden luomista

 Oman tien kulkija sekä ihmisiä rakastava 28- vuotias herrasmies nimeltään Emil “Emppa” Kylämarkula. Kiltti, hauska sekä täsmällinen, mies tiivistää omin sanoin.

Emil, tuttavallisimmin Emppa, on tutustunut startup -maailmaan kahden aikaisemman yrityksen operatiivisena johtajana ennen siirtymistään FREE!:lle.

– Tutustuin FREE!:n toimitusjohtajaan Joonas Tuompoon yhteisen ystävän kautta, kun olin juuri valmistunut Hankenilta ja meillä molemmilla oli uunituoreet yritykset. Olimme silloisen yhtiökumppanini kanssa muuttaneet Perhonkadun “ start-up pyhättöön” ja vinkkasimme tyhjillään olevasta huoneesta Joonakselle.

Emil lopetti yhtiökumppaninsa kanssa silloisen liiketoiminnan, mutta palasi taas Perhonkadulle vuosi sitten, kun Emil aloitti Budbee Oy:n operatiivisena johtajana FREE!:n naapurissa.

Mitkä ovat tavoitteesi FREE!:llä?

-Tavoitteeni FREE!:llä ovat selkeät: haluan rakentaa yhdessä tiimin kanssa FREE!:stä maailman toimivimman työelämän palvelualustan niin sisäisesti kuin ulkoisesti!

Omaksi vahvuudeksi Emil kertoo sen, että ymmärtää “isoja kuvia” ja heikkoudeksi taas, että takertuu pieniin yksityiskohtiin. Tosin tästäkin taitaa olla vain hyötyä, kun operatiivinen johtaja viilaa yrityksen sisäisiä prosesseja kuntoon.

FREE!:llä olen “pelle-positiivi-prosessimies”, joka suunnittelee ja implementoi eri prosesseja ja auttaa kaikkia ymmärtämään, miksi joka päivä tullaan töihin.  Tehtäväni voi kiteyttää yhteen lausahdukseen: “Changing the way you work”.

Usko kehitykseen

Työelämän ollessa murroksessa Emil kokee tärkeäksi sen, että saa olla mukana vaikuttamassa muuttuvaan työelämään ja ajamassa kevytyrittäjien asiaa.

– On hienoa päästä vaikuttamaan alan kehitykseen yhdessä muiden laskutuspalveluiden kanssa. Työelämän normit pitäisi muuttua sitä mukaan, kun tarve muuttuu. On outoa, että yrittäjyyden kaikkia eri muotoja ei olla eritelty Suomen laissa.

Emilin elämänviisaus onkin: “Uskalla yrittää!”

– Olemme täällä yhdessä auttamassa kaiken “muotoisia” yrittäjiä parempiin mahdollisuuksiin ja toimimaan julkisesti heidän sanansaattajina. Jokaisella pitäisi olla oikeus tehdä työtä haluamallaan tavalla!

Emil on helposti lähestyttävä ja paljastaakin juttelevansa mielellään myös henkeviä ihmisten kanssa. Hän haluaa kehittää ja haastaa itseään päivittäin.

Rakastan feedbackia. Annan ja vaadin paljon – jos jostain sovitaan, niin siitä pidetään kiinni!

 

Unelma?

Unelmani on omistaa pieni viinitila Italiasta perheen kanssa, maantiepyöräillä ystävien kanssa Ranskan rivieralla ja surffata vaimon kanssa joka auringonlaskuun!

Kuulostaa lupaavalta, eiköhän aleta toteuttamaan!:)

Tervetuloa FREE!:n maailmaan Emil Kylämarkula!

Lisää luettavaa

Kiira työllistää itsensä ammattijärjestäjänä

Monella meillä on keittiössä ainakin se yksi laatikko, joka näyttää tornadon runtelemalta.Tai samaistutko sotkuiseen vaatekaappiin, jonne et todellakaan halua kylässä olevien vieraiden eksyvän. Vaikka sosiaalisen median kautta meille saattaa syntyä kuva siitä, että...

“Voittaminen ei olekaan tärkeintä.“

Lue, miten entinen jalkapalloilija ja nykyinen yrittäjä Miro Olsoni löysi omat arvonsa ja kiteytti ne sanaan “bisneshippi”. Miro kysyi ensimmäisenä haastattelun alkaessa “Miten sulla muuten menee?”. Hän vaikuttaa rennolta sekä esteettömältä ja oli kuin olikin...

Mietityttääkö?

Anna asiantuntijamme auttaa sinua joko
chatissa, puhelimitse tai sähköpostitse.

0203 323 45 (ma-pe 9-17)
asiakaspalvelu@free.fi

free kevytyrittäjyys

AVAA TILI

Kokeilemalla asiat selviää. Rekisteröityminen kevytyrittäjyyspalveluumme on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

free.fi kevytyrittäjyys