Yhteistyömme Helsingin IFK:n kanssa jatkuu!

Lukuaika: n. 1 minuutti
Yhteistyömme Helsingin IFK:n kanssa jatkuu!
Ajankohtaista  »  Yhteistyömme Helsingin IFK:n kanssa jatkuu!

”Olemme olleet jo muutaman vuoden ajan yhteistyössä HIFK:n kanssa. Tätä kautta saamme vietyä eteenpäin tietoa kevytyrittäjyydestä uusille kohderyhmille. Urheilun ja tapahtumien ympärillä on paljon ihmisiä tekemässä erilaisia töitä, jotka eivät välttämättä edes näy ulospäin. Olemme tyytyväisiä, kun voimme auttaa ihmisiä keskittymään siihen, missä he ovat ammattilaisia, kuten valmentamiseen, kuvaamiseen tai vaikka luennointiin. Mahtavaa olla osa tätä porukkaa”, kertoo FREE.fi:n toimitusjohtaja Joonas Tuompo.

FREE.fi haluaa osoittaa tukensa yhteistyön kautta koko HIFK-organisaatiolle. “Ymmärrämme HIFK-yhteisön arvon. Tähän yhteisöön kasvetaan, mutta onneksi mukaan pääsee myös vanhempanakin. Odotamme todella paljon kauden alkua.” Pidetään yllätykset yllätyksinä, mutta yhteistyöltä voidaan odottaa mielenkiintoisia ihmisiä sekä palkitsevia somejulkaisuja! Seuraathan FREE.fi sosiaalisessa mediassa.

Kevytyrittäjyys on vapaa ja helppo tapa työllistää itsensä. Kevytyrittäjä laskuttaa tehdystä työstä ilman oman yrityksen perustamista tai verokortin lähettämistä lukuisille työnantajille. Kevytyrittäjä eroaa perinteisestä työsuhteisesta palkansaajasta sillä, että hän toimii käytännössä kuin yrittäjä.

FREE.fi on itsensätyöllistäjän palvelualusta. Olitpa vasta aloittamassa kevyt- tai toiminimiyrittäjyyttä tai jo kokenut tekijä, saat apua muun muassa laskutukseen ja kirjanpitoon liittyviin seikkoihin. Työtä tekevä pääsee keskittymään olennaiseen, FREE.fi:n hoitaessa byrokratiaviidakon.

FREE.fi Whatsapp