FREE.fi tarjoaa työyhteisölleen vapautta, oikeudenmukaisuutta ja yhdenvertaisuutta

Lukuaika: n. 2 minuuttia
FREE.fi tarjoaa työyhteisölleen vapautta, oikeudenmukaisuutta ja yhdenvertaisuutta
Ajankohtaista  »  FREE.fi tarjoaa työyhteisölleen vapautta, oikeudenmukaisuutta ja yhdenvertaisuutta

FREE.fi haluaa tarjota vapaan työllistymismallin työn tekijöillensä, sillä se tukee arvojamme.

FREE.fi mahdollistaa työntekijöilleen vapaan mallin tyollistyä. FREE.fi:n joukossa työskentelee tällä hetkellä vajaat 40 henkilöä, joista reilu puolet ovat työsuhteessa ja loput tekevät töitä kevytyrittäjinä, toiminimiyrittäjinä tai omalla osakeyhtiöllä. FREE.fi haluaa tarjota vapaan työllistymismallin työyhteisölle, sillä se tukee FREE.fi:n arvoja, jotka ovat yhdenvertaisuus, oikeudenmukaisuus ja vapaus.

“FREE.fi:ssä on parasta työyhteisö ja ihmiset, jotka ovat täällä töissä.” – Joonas Tuompo, FREE.fi:n toimitusjohtaja

FREE.fi:n alku

FREE.fi on saanut alkunsa ajatuksesta, jossa kenenkään ei pidä joutua yrittäjäksi konkurssin pelossa. Joonas on nähnyt ystäviensä joutuvan vaikeuksiin byrokratian ja paperitöiden kanssa omissa yrityksissään, jonka seurauksena he joutuivat konkurssiin. Markkinoilla oli jo UKKO.fi ja Eezy, joiden ideaa hän piti hyvänä. Hän näki, että hänellä on paljon annettavaa markkinoille, jolloin sai idean omasta laskutuspalvelusta.

Toimialan suurimpina haasteina hän näkee poliittisen ilmapiirin ja siihen liittyvän lainsäädännön. Nämä haasteet ovat mahdollisuuksia oivaltaa ja oppia paljon uutta. “Omalla työpanoksella pääsee ratkaisemaan ja edistämään haasteita, joita ei ole aikaisemmin ratkaistu”, toteaa Joonas.

FREE.fi tulevaisuudessa

Joonas uskoo, että FREE.fi tulee tarjoamaan laajemmin palveluita, jotka helpottavat yrittäjämäisesti toimivien ihmisten arkea, mutta myöskin heidän asiakkaidensa arkea.

FREE.fi tulevaisuuden suunnitelmat ovat vahvasti työelämän keskiössä. Työllistymisen edistäviä palveluita tullaan rakentamaan, sekä työllistymistä edistävää markkinointia tullaan parantamaan. Toimiala on jatkuvasti kehityksessä, jonka seurauksena on oltava mukana toimialan muutoksissa ja reagoitava niihin.

FREE.fi tulevaisuudelta Joonas odottaakin kasvua. Hän uskoo, että tulemme muokkaamaan työelämää ja työmarkkinoita varsinkin itsensä työllistäjien ja toimeksiantosuhteisten työn parissa, sekä näiden palveluiden osalta.

FREE.fi Whatsapp