Creator Awards oli pullollaan kevytyrittäjiä

Lukuaika: n. 2 minuuttia
Creator Awards oli pullollaan kevytyrittäjiä
Ajankohtaista  »  Creator Awards oli pullollaan kevytyrittäjiä

Saimme kunnian olla isona sponsorina Creator Awardseissa tänä vuonna. FREE.fi juhlavuoden yksi kantava teema on tapahtuma-alan tukeminen ja tämä oli hieno tapa aloittaa yksi juhlavuoden teemoista. Tunnelma gaalassa oli huipussaan ja tapahtuma oli täynnä eri alojen vaikuttajia. Creator Awardseissa jaettiin muun muassa vuoden yrittäjä, läpimurto sekä trendaavin -palkinnot. Pääsimme illan aikana haastattelemaan vieraita ja vieraat pääsivät ikuistamaan gaalailtansa meidän kuvauspisteellä.

Kimalletta ja säihkettä

Creator Awardsien pukuloisto oli mieletöntä. Kimalletta, värejä, perhosia ja pitkiä laahuksia. Kameran valot välähtelivät jatkuvasti, kun ilta alkoi punaiselta matolta, jonne alkoi kerääntymään toinen toistaan upeampia vieraita. Tämän jälkeen vieraat ohjattiin median kuvauksiin ja haastatteluihin. Kaiken tämän kruunasi FREE.fi:n kuvauspiste, jossa vieraat pääsivät ottamaan unohtumattoman 360 videon pyörivän kameran avulla. Koosteen näistä videoista pääset näkemään meidän sosiaalisen median kanavilta.

Janni Hussi ja Anni Hautala juonsivat koko gaalaillan. Haloo Helsinki räjäytti gaalan alkuun Reiviluola -biisillään, jonka jälkeen alkoi palkintojen jakaminen. Samu Haber sai kunnian jakaa illan ensimmäisen palkinnon, joka oli vuoden vienti -palkinto. Illan ensimmäisen palkinnon nappasi Hydraulic Press Channel.

Kevytyrittäjyys huipussaan

Pääsimme haastattelemaan useita gaalavieraita. Haastatteluiden perusteella vieraista suurin osa toimii tällä hetkellä, tai on toiminut kevytyrittäjinä.

Kevytyrittäjyys on selkeästi nouseva trendi, jonka kautta on helppoa ponnistaa toiminimiyrittäjäksi tai jopa yrittäjäksi. Moni vaikuttaja tekeekin töitä yrittäjänä kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti. Kevytyrittäjyyttä luonnehdittiin illan aikana helpoksi ja mahdollisuudeksi tehdä juuri sitä, mistä pitää. Pian löydät vieraiden haastatteluja myös meidän sosiaalisen median kanavilta.

“Yrittäjyys tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia. Saa itse päättää mitä tekee, milloin tekee ja missä. Yrittäjyys on vapautta toteuttaa itseään”, Ilona Siekkinen, vuoden yrittäjä

Ilona Siekkinen valittiin vuoden yrittäjäksi ja FREE.fi:n toimitusjohtaja Joonas Tuompo ja Baronan toimitusjohtaja Lassi Määttä saivat kunnian jakaa vuoden yrittäjä palkinnon. Joonas Tuompon sanoin: “Joka päivä on yrittäjien päivä”.

Lassi Määttä ja Joonas Tuompo jakamassa vuoden yrittäjä -palkintoa.
FREE.fi Whatsapp