Huolehdimme toimeksiantajista kokonaisvaltaisesti.

Hoidamme FREE.fi kevytyrittäjien ja toiminimiyrittäjien lakisääteiset maksut puolestanne, vapauttaen sekä toimeksiantajat että työtä tekevät keskittymään oikeisiin työtehtäviinsä.

Yrittäjän eläkevakuutus

Yrittäjän eläkevakuutus, eli YEL-vakuutus, on yrittäjän eläke- ja sosiaaliturvan perusta. Se on pakollinen vakuutus, jos tietyt kriteerit täyttyvät.

Sosiaaliturva

Sosiaaliturva auttaa sairastuessa, työttömäksi jäädessä tai vanhempainvapaalla. Sosiaaliturva sisältyy YEL-maksuun, jonka määrän itsensätyöllistäjä voi määritellä. On kuitenkin hyvä muistaa, että maksettu YEL-maksu on sidoksissa sosiaaliturvamaksun suuruuteen.

Työttömyysturva

Yrittäjyys on ensimmäiset neljä kuukautta automaattisesti sivutoimista, joten se ei vaikuta työttömyysturvaan, eli työttömyyden aikana saatavaan rahalliseen turvaan. Neljän kuukauden jälkeen yrittäjä siirtyy tarvittaessa YEL-vakuutuksen piiriin, jolloin tilanteesta riippuen hänellä on mahdollisuus kuulua työttömyyskassaan ja hän on myös mahdollisesti oikeutettu KELA:n työttömyyspäivärahaan.

Vastuu- ja tapaturmavakuutus

Yrittäjä on vakuutettu toimeksiantojen ajan FREE.fi:n kattavalla vastuu- ja tapaturmavakuutuksella. FREE.fi:n vakuutukset turvaavat yrittäjää ja hänen omaisuuttaan toimeksiantojen aikana.

Fennia Hoitaja

FenniaHoitaja on koulutettu sairaanhoitaja, joka tekee hoidon tarpeen arvioinnin, täyttää vahinko-ilmoituksen, sekä ohjaa yrittäjän tarvittuun tutkimukseen tai jatkohoitoon.

Haluatko kuulla lisää? – ota yhteyttä!

Sampo Kurttila

Sampo Kurttila

040 551 2763
sampo(at)free.fi

Sami Mäkinen

Sami Mäkinen

040 509 2445
sami(at)free.fi

AVAA TILI

Kokeilemalla asiat selviää. Rekisteröityminen kevytyrittäjyyspalveluumme on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

BaronaFenniaVarmaLuotettava kumppaniBravedo
FREE.fi Whatsapp