Kirjaudu sisään

Tarjoamme kaikille FREE! Kevytyrittäjille ja FREE! Yrittäjille ensimmäisen Yrittäjän Ystävä -keskustelun ilmaiseksi.

Sellaisen henkilön läsnäoloa, jolle voi puhua kaikesta yrittäjyyteen liittyvistä asioista. Huolista ja murheista. Peloista ja iloista.

Niihin Yrittäjän Ystävä vastaa ja tarjoaa olkapäätä, tukea sekä turvaa.

Yrittäjyys on suomalaisessa yhteiskunnassa ollut pitkään melkoinen kummitus.

Ei ihme sinänsä, yrittäminen voi olla melkoisen
yksinäistä. Puhekielessämmekin viljellään sellaista termiä kuten yksinyrittäjä.

Siihen päälle vielä kulttuurimme vaatimaton luonne, jossa nähdään hyväksi pitää ”kynttilää vakan alla”. Menestymistä on meillä katsottu pahalla ja ”Ken kuuseen kurottaa, se katajaan kapsahtaa” -mentaliteetti on kulkenut sukupolvelta toiselle.

Ei enää.

Yrittäjän ei tarvitse olla yksin. Ja on muuten ihan ok tavoitella unelmiaan intohimoisesti.

Siksi FREE! on olemassa.

Autamme sinua toteuttamaan unelmiasi yrittäjänä.

Yrittäjä, pidä itsestäsi huolta!

Sinä olet yrityksesi sydän ja vain silloin, kun sinä olet toimintakykyinen, sykkii myös yrityksesi. Yrittäjän arki on usein innostavaa, mutta myös stressaavaa. Samalla tavalla kuin haasteet stressaavat, voi yritystoiminnassa menestyminen olla kuormittavaa.

Yrittäjän onkin äärimmäisen tärkeä pitää omasta jaksamisesta ja hyvinvoinnista huolta. Silloin, kun stressikäyrä on korkealla, on löydettävä aikaa palautumiselle. Yrittäjän Ystävän kanssa voit hyvin sparrata, miten pidät huolta itsestäsi ja omasta hyvinvoinnistasi, jotta pystyt antamaan parhaasi yritystoiminnallesi.

Yrittäjä, pidä huolta siitä, että tiedät mitä osaat!

Sinulla on osaamista ja tarjottavaa asiakkaille. Sinua tarvitaan. Tällöin on tärkeää, että osaat tuoda sen esiin selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla. Tämä voi vaatia osaamistesi ja vahvuutesi tunnistamista ja kirkastamista.

Yrittäjän Ystävän kanssa voit hyvin sparrata, mitä kaikkea osaamista ja vahvuuksia sinulla on, miten ”tuunaat” oman CV:si tai palvelutarjoamasi asiakasta houkuttelevaksi.

Yrittäjä, pidä huoli siitä, että sinulla on oikeanlaiset ihmiset ympärilläsi!

Mikäli yritystoimintasi on kasvanut sen verran, ettet työllistä enää pelkästään itseäsi tai olet aikeissa kasvattaa yritystoimintaasi muilla osaajilla, on äärimmäisen tärkeää, että valitset parhaat ihmiset ympärillesi tai luot omalla toiminnallasi sellaista yhteistä tekemistä, joka vahvistaa yhdessä menestymistä.

Parhaiten tiimien on havaittu toimivan silloin, kun tiimin jäsenten osaamiset tuovat yhdessä lisäarvoa toisilleen ja tiimin jäsenten välillä vallitsee hyvä luottamuksen ja yhdessä tekemisen meininki. Näihin asioihin on tärkeä kiinnittää huomiota niin arjen tekemisessä kuin esimerkiksi rekrytoitaessa uutta väkeä. Yrittäjän Ystävän kanssa voit hyvin sparrata, miten onnistut rakentamaan ympärillesi toimivaa ja menestyvää tiimityötä.

Yrittäjän ystävä

Niina Mäenpää – työelämän psykologi,
coach ja valmentaja

Niinalla on yli kymmenen vuoden kokemus työelämän – liiketoiminnan, johtamisen, työyhteisöjen ja hyvinvoinnin kehittämisestä. Niina on tehnyt töitä rekrytoinnin, valmentamisen ja coachingin sekä työhyvinvoinnin parissa sparraten työntekijöitä organisaation eri tasoilla sekä eri tyyppisissä organisaatioissa pörssiyhtiöstä kasvuyritykseen ja ammatinharjoittajaan – siis hyvin laajalla skaalalla eri toimintaympäristöissä.

Yrittäjän Ystävän kanssa käydyt keskustelut ovat täysin luottamuksellisia ja niitä ei tallenneta FREE!:n toimesta mihinkään.

FREE-Laskutus Oy

Perhonkatu 6 A, 4. krs
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2768169-4
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

0203 323 45 (ark. 9-17)
CHAT (ark. 9-20)
asiakaspalvelu@free.fi

Myynti
0203 323 46 (ark. 9-17)
myynti@free.fi

WordPress Video Lightbox Plugin