Hei yrittäjä,
on sulla ystävä.

Tarjoamme FREE.fi:n itsensä työllistäjille mahdollisuuden keskusteluun Yrittäjän Ystävän, työelämän psykologi Niinan kanssa. Ensimmäinen käynti on ilmainen, varaa sinäkin oma aikasi.

Yrittäjän arki on usein innostavaa, mutta myös stressaavaa. Yrittäjän Ystävä on olemassa, jotta itsensä työllistäjä saa tukea yrittäjyytensä varrella.

Yrittäjän Ystävän kanssa voit keskustella kaikesta yrittäjyyteen liittyvistä asioista, niin henkisistä vaikeuksista kuin käytännön asioistakin. Voit sparrata omaa osaamistasi ja vahvuuksiasi tai sitä miten muokkaat CV:stäsi tai palvelutarjonnastasi asiakasta houkuttelevan.

Varaa aika

Yrittäjän on äärimmäisen tärkeä pitää omasta jaksamisesta ja hyvinvoinnista huolta ja aikaa palautumiselle tulee löytää stressin keskellä. Yrittäjän Ystävän kanssa voit keskustella siitä, miten pidät huolta itsestäsi ja omasta hyvinvoinnistasi, jotta pystyt antamaan parhaasi yritystoiminnallesi.

Yrittäjän Ystävän kanssa käydyt keskustelut ovat täysin luottamuksellisia ja niitä ei tallenneta FREE.fi:n toimesta mihinkään.

Niina Mäenpää
– työelämän psykologi, coach ja valmentaja.

Mietityttääkö?

Anna asiantuntijamme auttaa sinua joko
chatissa, puhelimitse tai sähköpostitse.

0203 323 45 (ma-pe 9-17)
asiakaspalvelu@free.fi

free kevytyrittäjyys

AVAA TILI

Kokeilemalla asiat selviää. Rekisteröityminen kevytyrittäjyyspalveluumme on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

free.fi kevytyrittäjyys