Kirjaudu sisään

Työllistä   kevytyrittäjän avulla

10 työntekijällä säästöä yli 21 000€

Miten yhtiösi ja työntekijäsi voi hyötyä kevytyrittäjyydestä?

Yleisimmät syyt yhtiöillä alkaa hyödyntää kevytyrittäjyyttä ovat taloudellisia ja ajallisia. Hyvin suunniteltu kevytyrittäjyyden hyödyntäminen tuottaakin selkeitä etuja perinteisiin työsuhteisiin nähden. On syytä huomioida, että palkansaajaa ei saa pakottaa kevytyrittäjäksi, vaikka se olisikin palkansaajan kannalta taloudellisesti tuottavampaa. Tällöin hyvin pidetyt infotilaisuudet asiasta tuovat yleensä parhaimman lopputuloksen. Kevytyrittäjyys onkin usein tarjottu yrityksen parhaimmille tekijöille mahdollistamaan paremman ansiotason ja sujuvamman työvuorottamisen.
Työsuhteessa aiemmin olleen kannalta on syytä huomioida, että kevytyrittäjänä hän itse maksaa eläkevakuutuksensa (YEL) ja työeläke jää pois maksettavista kuluista. Samalla kevytyrittäjällä on itsellään vastuu tietyistä vakuutuksista ja sairastumisestaan johtuvista tilanteista. Hyvin toimiva kevytyrittäjyyspalvelu osaa nämä hoitaa siten, että kaikki saavat kevytyrittäjyydestä mahdollisimman sujuvan ja turvallisen toimintamallin.

Suomessa on yli 200 000 kevytyrittäjää!

FREE! Kevytyrittäjyys -palvelun tavoite on palvella yrityksiä ja kevytyrittäjiä mahdollisimman hyvin. Siksi kuulumme myös Uusityö ry:hyn, joka on kevytyrittäjyyspalveluiden yhteinen järjestö, joka asettaa toiminnan eettiset rajat kaikkien kannalta järkeviksi. FREE-Laskutus Oy, FREE! Kevytyrittäjyys -palvelun emoyhtiö oli mukana perustamassa Uusityö Ry:tä.

FREE-Laskutus Oy

Perhonkatu 6 A, 4. krs
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2768169-4
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

0203 323 45 (ark. 9-17)
CHAT (ark. 9-20)
asiakaspalvelu@free.fi

Myynti
0203 323 46 (ark. 9-17)
myynti@free.fi

WordPress Video Lightbox Plugin