Kirjaudu sisään

Tervetuloa FREE!:n Maailmaan!

FREE! on työelämän palvelualusta, joka tarjoaa toimeksiantajataholle säästettyjä työtunteja laskutusliikenteen parissa sekä säästöjä yrityksen kuluissa. Perinteisen työsuhteen sijaan, FREE! Kevytyrittäjät tai FREE! Yrittäjä laskuttaa toimeksiantajaa tehdystä työstään yhdessä laaditun toimeksiantosopimuksen mukaisesti.

Me uskomme, että jokaisella on oikeus olla oma itsensä ja tehdä työtä haluamallaan tavalla.

Mikä on toimeksiantosuhde?

Toimeksiantosuhde on mahdollista kun muutama keskeinen ehto täyttyy. Näitä tarkastelee aluehallintovirasto ja eläketurvakeskus. Työsuhdetta ei saa missään olosuhteissa naamioida toimeksiantosuhteeksi.

Toimeksiantosuhteen keskeisiä tunnusmerkkejä ovatkin:

  • Oikeus päättää milloin työ tehdään
  • Toimeksiantajalla ei ole direktio-oikeutta
  • Voi olla useampia asiakkaita
  • Mahdollisuus päättää omat työaikansa
  • Toimeksiantosopimus

Mikäli nämä ehdot lähtökohtaisesti toteutuu, on kyseessä toimeksiantosuhde.

On hyvä tiedostaa, että alihankinta ei sovellu kaikille aloille tai kaikkiin työtehtäviin ja mikäli tämä asia mietityttää saa meidän asiakaspalvelusta tukea ja neuvoa asian ratkaisemiseen.

Lataa ilmainen toimeksiantosopimuspohja tästä:


ME VÄLITÄMME KEVYTYRITTÄJISTÄMME JA YRITTÄJISTÄMME

Siksi hoidamme heidän puolestaan kaikki lakisääteiset maksut.

Monta tekijää, yksi lasku

Tiedämme, että kymmenien freelancer-laskujen selvittely ja maksaminen voi olla melkoinen savotta ja tuottaa hikikarpaloita otsalle.

Teknologiamme avulla voit nyt yhdistää nämä kaikki laskut yhdeksi ja hoitaa palkanmaksun kerralla. Tätä varten olemme kehittäneet Frank Freedom-laskutusautomaation.

Tutustu Frankiin tarkemmin täällä.

Tarjoamme myös erinomaiset laskurit vapaaseen käyttöösi, jolla voit laskea työn tai urakan hintoja helpottamaan arviointityötäsi.

Mikäli Frank Freedom tai laskurimme kiinnostavat, niin meidän Jari kertoo mielellään aiheesta lisää.

TARVITSEKO LISÄÄ LASKUTTAVIA TEKIJÖITÄ?

Palveluidemme pariin on tiensä löytänyt jo lähes kymmenen tuhatta onnellista FREE!lanceria ja kaikkien heidän osaaminen voi olla käytettävissäsi. FREE! Talent palvelussamme voit etsiä tekijöitä toimeksiannoillesi ja me mielellään nostamme näitä hakuja jakeluun kaikille käyttäjillemme. Ja meidän työ ei muuten maksa perinteisen rekrytointifirman kustannusten verran, eli se on täysin ilmaista.
Vinkit kevytyrittäjän työllistymiseen
1. Säästät työvoimakustannuksissa – sinun ei tarvitse maksaa perinteisen palkan sivukuluja.

2. Säästät aikaa – sinun ei tarvitse käyttää aikaa palkanmaksuun.

3. Pystyt maksamaan tekijöille korkeampaa korvausta.

Kiinnostuitko?

044 012 02 61      kari@free.fi


Rajapintaratkaisut helpottavat FREE!lancereiden hallintaa

Olemme täyden palvelun työelämän palvelualusta. Integraatioilla järjestelmiemme kanssa helpotat esimerkiksi palkanmaksua, oli tekijä sitten kevytyrittäjä tai yrittäjä. Voimme tarjota myös edellä mainittujen tekijöiden etsimiseen rajapintaratkaisua.

Olemme teknologiajohtaja toimialallamme ja käytämme uusimpia teknologioita mahdollistamaan parhaat rajapintaratkaisut yritystoiminnallesi.

Autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi esimerkiksi seuraavin ratkaisuin:
Kevytyrittäjä-API-integraatiolla FREE!lancerien laskutustiedot siirtyvät meille vaivattomasti ja saat jopa satojen ihmisten toimeksiannoista vain yhden laskun!
Talent-API-integraatiolla, saat oman rekrypoolin helposti käytettäväksi ja manageroitavaksi. Voit lähettää helposti avoimen tarjouspyynnön tai etsiä itse tekijöitä ja kontaktoida heidät alustan kautta. Työstään tekijät laskuttavat helposti, kevytyrittäjä-rajapintamme avulla.
Yrittäjä-API-integraatiolla tarjoamme helpomman tavan perustaa toiminimi ja hallinnoida laskutustasi. Välillä FREE!lancerin on fiksumpaa perustaa oma Y-tunnus ja myös lainsäädäntö velvoittaa tietyissä tilanteissa Y-tunnuksen perustamiseen. Olemme luotettava kumppanisi, silloin kun tarvitset yrittäjäpoolillesi palkanmaksu ja kirjanpitorajapintaa.

Mikäli rajapintaratkaisumme kiinnostaa, niin meidän Joonas auttaa sinua mielellään aiheessa lisää.

KYSYMYKSIÄ?

Kevytyrittäjyys on vielä suhteellisen uusi ilmiö ja se herättää varmasti paljon kysymyksiä. Kysymyksiä herättää myös työllistäminen ja siihen liittyvät kymmenet velvoitteet. Vastaamme mieluusti kysymyksiinne kevytyrittäjyyteen ja työllistämiseen liittyen.

Meillä on vastauksia!

Asiantuntijamme kartoittavat tilanteenne ja käyvät läpi kysymyksenne ja mahdolliset haasteenne sekä etsivät teille tehokkaimman ratkaisun.

Voitte kysyä meiltä joko chatissa, ottaa yhteyttä sähköpostitse myynti@freelaskutus.fi tai soittamalla +358 44 012 02 61.

FREE-Laskutus Oy

Perhonkatu 6 A, 4. krs
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2768169-4
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

0203 323 45 (ark. 9-17)
CHAT (ark. 9-20)
asiakaspalvelu@free.fi

Myynti
0203 323 46 (ark. 9-17)
myynti@free.fi

WordPress Video Lightbox Plugin