TOIMEKSIANTAJALLE

FREE.fi on työelämän palvelualusta, joka tarjoaa toimeksiantajataholle säästettyjä työtunteja laskutusliikenteen parissa sekä säästöjä yrityksen kuluissa. Perinteisen työsuhteen sijaan, FREE.fi:n kautta kevytyrittäjä tai toiminimiyrittäjä laskuttaa toimeksiantajaa tehdystä työstään yhdessä laaditun toimeksiantosopimuksen mukaisesti.

Ota yhteyttä

frank-freedom-love

Me välitämme henkilöasiakkaistamme

Tämän vuoksi hoidammekin kaikki lakisääteiset maksut heidän puolestaan.

Yrittäjän eläkevakuutus

Yrittäjän eläkevakuutus eli YEL-vakuutus on eläke- ja sosiaaliturvan perusta, joka pätee jos kevytyrittäjän tai yrittäjän kohdalla tietyt kriteerit täyttyvät.

Sosiaaliturva

Sosiaaliturva auttaa sairastuessa, työttömäksi jäädessä tai vanhempainvapaalla. Sosiaaliturva sisältyy YEL-maksuihin, jonka itsensä työllistäjä voi itse määritellä. Maksettu YEL on sidoksissa sosiaaliturvamaksun suuruuteen.

Työttömyysturva

Yrittäjyys on ensimmäiset neljä kuukautta automaattisesti sivutoimista, joten se ei vaikuta työttömyysturvaan eli työttömyyden aikana saatavaan rahalliseen turvaan. Neljän kuukauden jälkeen yrittäjä siirtyy YEL-vakuutuksen piiriin, jolloin tilanteesta riippuen hänellä on mahdollisuus kuulua työttömyyskassaan ja hän on oikeutettu KELA:n työttömyyspäivärahaan.

Vastuu- ja tapaturmavakuutus

Yrittäjä on vakuutettu toimeksiantojen ajan kattavalla vastuu- ja tapaturmavakuutuksella. FREE.fi:n vakuutukset turvaavat yrittäjää ja hänen omaisuuttaan toimeksiantojen aikana.

Myös vapaa-ajalla

Vakuutuksemme turvaa yrittäjää myös vapaa-ajan temmellyksessä tapaturman sattuessa. Vakuutuksemme on voimassa kaikilla aktiivisilla käyttäjillä, jotka ovat laskuttaneet 30 päivän sisällä.

Fennia Hoitaja

FenniaHoitaja eli koulutettu sairaanhoitaja tekee hoidon tarpeen arvioinnin, täyttää vahinko-ilmoituksen, sekä ohjaa yrittäjän tarvitsemaansa tutkimukseen tai jatkohoitoon.

Lisätietoja ja yhteystiedot
löytyvät täältä.

Mikä on toimeksiantosuhde?

Toimeksiantosuhde on mahdollista kun muutama keskeinen ehto täyttyy. Näitä tarkastelee aluehallintovirasto ja eläketurvakeskus. Työsuhdetta ei saa missään olosuhteissa naamioida toimeksiantosuhteeksi.

Toimeksiantosuhteen keskeisiä tunnusmerkkejä ovatkin:

  • Oikeus päättää milloin työ tehdään
  • Toimeksiantajalla ei ole direktio-oikeutta
  • Voi olla useampia asiakkaita
  • Mahdollisuus päättää omat työaikansa
  • Toimeksiantosopimus

Mikäli nämä ehdot lähtökohtaisesti toteutuu, on kyseessä toimeksiantosuhde.

On hyvä tiedostaa, että alihankinta ei sovellu kaikille aloille tai kaikkiin työtehtäviin ja mikäli tämä asia mietityttää saa meidän asiakaspalvelusta tukea ja neuvoa asian ratkaisemiseen.

Lataa ilmainen toimeksiantosopimuspohja

Ota yhteyttä

Kiinnostuit, mutta et tiedä miten hyödyntäisit palveluamme?
Sami kertoo mielellään lisää aiheesta.

+358 40 509 2445
sami@free.fi

Mietityttääkö?

Anna asiantuntijamme auttaa sinua joko
chatissa, puhelimitse tai sähköpostitse.

0203 323 45 (ma-pe 9-17)
asiakaspalvelu@free.fi

free kevytyrittäjyys

AVAA TILI

Kokeilemalla asiat selviää. Rekisteröityminen kevytyrittäjyyspalveluumme on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

free.fi kevytyrittäjyys