Kirjaudu sisään

Haluatko mukaan muuttamaan työelämää?

Kiinnostaako sinuakin työelämän päivittäminen piirun verran fiksummaksi? Haluatko olla osana muuttamassa maailmaa helpommaksi paikaksi toimia yrittäjänä, toteuttaa itseään ja tavoitella unelmiaan? Ja pitää vielä hauskaa samalla kun teet edellämainittuja?

Jos vastasit kaikkiin kyllä, niin laita meille avointa hakemusta tulemaan niin kuin olisi jo! Me olemme toimialamme nopeiten kasvavin yritys (ainakin meistä tuntuu siltä ja kyllähän noi liiketoiminnan luvut näyttää ihan kivoilta), mikä tarkoittaa sitä, että talenteille on tarvetta yhä enemmän ja enemmän kun tekemistä riittää. Joten älä pidä kynttilää vakan alla, vaan ilmoita itsestäsi meille vapaamuotoiseen tyyliisi osoitteeseen:

Avoimet paikat

FREE! Training program

Trainee-ohjelmamme tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden päästä hyödyntämään koulussa opittuja taitoja käytännössä. Samalla se on loistava näytönpaikka tulevaisuutta silmällä pitäen. Harjoittelupaikkoja meille aukenee vaihtelevasti sekä osaamisesta riippuen, joten ei muuta kuin avointa hakemusta osoitteeseen emil@free.fi

FREE-Laskutus Oy

Perhonkatu 6 A, 4. krs
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2768169-4
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

0203 323 45 (ark. 9-17)
CHAT (ark. 9-20)
asiakaspalvelu@free.fi

Myynti
0203 323 46 (ark. 9-17)
myynti@free.fi

WordPress Video Lightbox Plugin