Kevytyrittäjyys siivousalalla

Kevytyrittäjyys siivousalalla

Itsensä työllistäminen siivousalan kevytyrittäjänä on joustavaa ja helppoa. FREE.fi:n kautta onnistuu siivouskeikkojen laskutukset nopeasti ja kätevästi. Rekisteröityminen ja laskun tekeminen on aina ilmaista ja vien vain minuutin.

Rekisteröityminen

0€

Laskuttaminen

0€

Palvelumaksu

4%

Aloita itsesi työllistäminen FREE.fi kevytyrittäjänä jo tänään!

Kokeile ilmaiseksi!

FREE.fi:n kautta kevytyrittäjänä työllistyminen siivousalalle on helppoa sekä vastuullista. Kevytyrittäjänä toimit yrittäjänä ilman Y-tunnusta ja yrittäjän velvollisuuksia.

FREE.fi -laskutuspalvelu huolehtii siivousalan kevytyrittäjän puolesta kaiken byrokratian ja paperityöt, kuten lakisääteiset vähennykset.

Kevytyrittäjyys soveltuu erityisen hyvin siivousalalle, sillä itse pystyy päättämään projektit ja niiden määrät. Tämä mahdollistaa useampien projektien samanaikaisuuden ja usealle eri toimeksiantajalle keikkojen tekemisen.

Laske paljonko tienaisit!

Laskurissa on huomioitu palvelumaksu (4%) ja FREE.fi -turva (2.5%). Huomioithan, että olet YEL-velvollinen, mikäli tulosi kevytyrittäjänä ylittävät 8575,45€ vuodessa. YEL:stä voit lukea lisää täältä.

Miksi työllistää itsensä siivousalalle kevytyrittäjänä?

Kevytyrittäjänä työskentely siivousalalla on huomattavasti joustavampaa verrattuna työsuhteeseen. Siivousalan kevytyrittäjä voi toimia esimerkiksi kotisiivoojana, yrityssiivoojana, ammattijärjestäjänä tai siivousalan työnjohtajana.

Siivousalan kevytyrittäjänä olet vapaa neuvottelemaan palkkasi, siivouskeikkasi sekä työaikasi yhdessä toimeksiantajasi kanssa. Siivousalan kevytyrittäjyys on myös riskitön vaihtoehto, sillä FREE.fi -laskutuspalvelun käytöllä ei ole minkäänlaisia kiinteitä kuluja, maksat palvelumaksun vasta kun laskusi on maksettu asiakkaasi toimesta. Voit tehdä vaikka vain yhden keikan.

Z

Vakuutukset

Siivouskeikkoja tehdessä voit olla huoletta, sillä FREE.fi:n kevytyrittäjät ovat automaattisesti vastuu-, tapaturma- ja oikeusturvavakuutettuja toimeksiantojensa ajan.

Z

Toimeksiantosuhde

Siivousalan kevytyrittäjänä toimit toimeksiantosuhteessa toimeksiantojesi aikana. Toimeksiantosopimus on kevytyrittäjän ja toimeksiantajan välillä. Toimeksiantosuhde tuo enemmän joustavuutta ja vapautta työn tekemiseen.

Z

Osaaminen

Siivousalan tekijältä vaaditaan tietämystä hygieniasta, siivouskemikaaleista, työvälineistä ja tehokkaista työtavoista. Siivousalan ammattitaitoa voi kerryttää ammatillisessa koulutuksessa tai käytännön kokemuksella.

Käyttäjämäärä

31 000

Kauttamme laskutettu

270 milj. €

Lähetettyjä laskuja

380 000

Usein kysyttyä

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Miten aloitan kevytyrittäjänä?

  Kevytyrittäjyyden aloittaminen FREE.fi:n kautta on ilmaista eikä sido mihinkään. Palveluumme voi liittyä täällä vain syöttämällä nimen ja sähköpostiosoitteen omiin kenttiinsä. Kun tili on luotu, sovelluksemme ohjaa omien tietojen täyttämisessä sekä asiakkaan ja laskun luomisessa.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Mitä on FREE.fi kevytyrittäjyys?

  Kevytyrittäjyys on työnteon muoto, jossa työtä tekevät henkilöt laskuttavat yritystä tai henkilöasiakasta FREE.fi:n tarjoaman laskutusalustan kautta. Alustan kautta laskutetaan omasta työpanoksesta, normaalin työsuhteen sijaan. FREE.fi -kevytyrittäjät toimivat toimeksiantosuhteessa ja työnteosta sovitaan asiakkaan kanssa toimeksiantosopimuksella.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Mitä eroa on työsuhteella ja toimeksiannolla?

  Kevytyrittäjät toimivat työsuhteen sijaan toimeksiantosuhteessa, jossa yritys tai yksityishenkilö toimii heidän toimeksiantajanaan. FREE.fi -kevytyrittäjät eivät siis ole kenenkään työntekijöitä – eivätkä yritykset heidän työnantajia. Toimeksiantosuhteessa toimivat FREE.fi -kevytyrittäjät toimivat yrittäjämäisesti nauttien yrittäjyyden hyödyistä, kuten joustavuudesta, vapaudesta sekä suuremmista ansioista.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Sopiiko minulle kevytyrittäjyys vai oma yritys?

  Mikäli toimintaan ei sisälly väline- tai materiaalihankintoja, on kevytyrittäjyys todennäköisesti edullisempi ja helpompi vaihtoehto. Mikäli yrityksen toiminta laajentuu, materiaaleja ja koneita ostetaan säännöllisesti tai tulee tarve työllistää muita, suosittelemme tutustumaan toiminimiyrittäjyyteen.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Siivousalan vähennykset

  Siivousalan kevytyrittäjän on mahdollista tehdä työkohtaisia siivousalan vähennyksiä henkilökohtaisessa verotuksessa kulukorvauksina tai tulonhankkimiskuluina. Työkohtaisiin vähennyksiin kuuluvat siivouksessa käytettävät puhdistusaineet ja työvälineet. Lisäksi, mikäli toimeksiantaja on yksityishenkilö, voi hän laittaa laskutettavan työn osuuden kotitalousvähennykseen.

AVAA TILI

Kokeilemalla asiat selviää. Rekisteröityminen kevytyrittäjyyspalveluumme on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

BaronaFenniaVarmaLuotettava kumppaniBravedo
FREE.fi Whatsapp