‹  Lisää keikkoja

Lemmikinhoitajia

Sijainti
Koko Suomi
Toimiala
Lemmikkieläimet
Korvaus
alkaen 20€ tunti (sis. alv)
Työt alkaa
15.11.2023
Hakuaika päättyy
15 joulukuuta, 2023

Anyhau etsii joukkoonsa lemmikinhoitajia, jotka jakavat rakkauden ja sitoutumisen lemmikkieläimiin!

Rakastatko eläimiä, mutta sinulla ei ehkä ole mahdollisuutta omaan lemmikkiin tai rakkaudestasi riittää vielä muutamalle ylimääräiselle nelijalkaiselle. Nyt sinulla on mahdollisuus tarjota lemmikinhoitopalveluita Anyhaun-alustalla kevytyrittäjänä. Saat valita itse miten paljon aikaa tähän pystyt käyttämään ja millä hinnalla palveluitasi myyt. Anyhaun kautta tavoitat lemmikinomistajat, jotka etsivät luotettavaa ja eläinrakasta hoitajaa rakkaalle lemmikilleen.

Tehtävänkuvaus:

Etsimme lemmikinhoitajia Anyhau-alustalle. Nyt voit tarjota lemmikinhoitopalveluita kevytyrittäjänä Anyhaun markkinapaikalla ympäri Suomen. Lemmikinhoitajana voit itse määrittää omat aikataulusi, hoidon pituuden sekä hinnan hoidolle tai ulkoilutukselle.

Laskutus onnistuu helposti FREE.fi -kevytyrittäjäpalvelun kautta. Kun olet rekisteröitynyt FREE.fi -alustalla, ei sinun tarvitse tehdä mitään myymäsi osuuden laskutuksen osalta, vaan laskutettava summa maksetaan kerran kahdessa viikossa tilillesi toteutuneiden palveluiden perusteella!

Kerro hakemuksessa tarkemmin omasta kokemuksestasi lemmikinhoitajana ja millaiset puitteet sinulla on hoitaa lemmikkejä. Mitä lemmikkejä hoidat? (Kissa, koirat, jyrsijät ym.) Kerro myös miksi haluat tarjota lemmikinhoitopalveluita.

Lähetä meille hakemus ja palaamme pian, mikäli sinun hakemuksesi lemmikinhoitajaksi on hyväksytty. Tämän jälkeen annamme sinulle ohjeet lemmikinhoitajaprofiiliisi luomiseen sekä saat meiltä tarvittaessa henkilökohtaista apua. Tarjoamme myös ohjeita ja neuvoja lemmikinhoidon aloittamiseen ja huomioitaviin asioihin. Lemmikinhoitajana toimiminen on vastuullinen työ ja pyrimme kaikilla toiminnallamme rakentamaan lemmikinhoitopalveluista helppoa, turvallista ja vastuullista. Tutustu tarkemmin sekä Anyhauhun, että FREE.fi palvelun ehtoihin ja vakuutuksiin.

Voit tutustua Anyhauhun osoitteessa app.anyhau.fi

Toivomme sinulta:
  • Rakkautta eläimiä kohtaan ja kokemusta lemmikeistä
Tarjoamme sinulle:
  • Mahdollisuuden tarjota lemmikinhoitopalveluita kevytyrittäjänä Anyhau -alustalla
  • FREE.fi laskutuspalvelun hyödyt sekä edut
  • Vapauden valita milloin työtä haluat tehdä

Täytä keikkahakemus

"*" näyttää pakolliset kentät

Ansioluettelo (Max 20 MB)
Max. tiedoston koko: 20 MB.
Oletko jo FREE.fi käyttäjä?*

Sinua saattaisi myös kiinnostaa nämä keikat

FREE.fi Whatsapp