Kirjaudu sisään

LAHJOITETTU SUMMA:

Joulu on tunnetusti aikaa, jota vietetään läheisten kanssa. Tänä vuonna edellä mainittu ei kuitenkaan ole välttämättä mahdollista kaikille. Kevytyrittäjien joulukalenterin tarkoituksena on helpottaa tällaisia tilanteita ja auttaa perheitä ympäri Suomen tänä poikkeuksellisena jouluna.

Siksi me FREE!:llä lahjoitimme 50% 1.12.-24.12. kertyneestä tuotosta hyväntekeväisyyteen. Kampanjan aikana keräsimme huiman 48 060€ summan, joka jaettiin äänimäärien mukaan kuudelle eri hyväntekeväisyyskohteelle.

KOHTEET

Meidän missiona on tehdä yrittämisestä helpompaa ja taata tuleville yrittäjäsukupolville paremmat mahdollisuudet onnistua. Siksi Kevytyrittäjän joulukalenterin kampanjakohteiksi on valikoitu arvokasta nuorisotyötä tekeviä tahoja.

Lahjoitussummat jakautuivat äänimäärien mukaan prosentuaalisesti ja lopulliset määrät ilmoitimme livelähetyksessä jouluaattona! Katso tuosta alta, miten summat jakautuivat.

Pelastakaa Lapset ry edistää lapsen oikeuksien toteutumista ja auttaa kaikkein haavoittavimmassa asemassa olevia lapsia ja nuoria Suomessa ja maailmalla.
Hope toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Jaamme vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.
MLL auttaa perheitä ja puolustaa lasten ja nuorten oikeuksia. Tavoitteemme on, että yksikään vanhempi ei jää yksin ja jokainen lapsi voi hyvin. Tukemalla työtämme olet osa valtakunnallista perheiden turvaverkkoa!
Lastenklinikoiden Kummit ry. toimii valtakunnallisesti lastentautien tutkimustyön, hoitomenetelmien kehittämisen, potilashyvinvoinnin sekä mielenterveystyön hyväksi. Yhdessä voimme tarjota parasta mahdollista hoitoa Suomen lapsille ja nuorille.
Nuorten turvatalot tarjoavat keskusteluapua nuorille ja heidän läheisilleen. Sekä tarvittaessa yösijan nuorelle. Autamme arjen jokapäiväisistä tilanteista elämän kriiseihin.
Laupeudentyö ry eli HurstinApu on yli 50 vuotta auttanut ja välittänyt heikko-osaisista lähimmäistään. Tällä hetkellä HurstinApu pyörittää yhtä Suomen suurinta ruokajakoa Hurstin valinnasta käsin, Helsingin Kalliossa.

LIITY KEVYTYRITTÄJÄKSI

Nyt kun olet tutustunut avuliaaseen toimintaamme, niin miksi et liittyisi asiakkaaksemme. Se käy helposti tästä!

Rekisteröidy facebookilla

FREE-Laskutus Oy

Perhonkatu 6 A, 4. krs
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2768169-4
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

0203 323 45 (ark. 9-17)
CHAT (ark. 9-20)
asiakaspalvelu@free.fi

Myynti
0203 323 46 (ark. 9-17)
myynti@free.fi

WordPress Video Lightbox Plugin