Hoitajan ei tarvitse olla tyhjätasku!

Hoitajan heikkoa palkkaa ei voi enää perustella argumentilla kutsumusammatti. Toki monelle se on sitä, mutta meidän mielestä tästä arvokkaasta työstä kuuluu saada reilu korvaus.

Olemme kehittäneet mallin, jolla hoitaja voi laskuttaa työsuoritteestaan ja näin tienata enemmän. Saat itse päättää missä, milloin ja kenelle työskentelet. Yhteistyökumppanimme pitävät huolen, että saat parhaita työkohteita ympäri Suomea! Teitä hoitoalan pioneereja kutsummekin arvokkaasti FREEHoitajiksi, eli vapaiksi hoitajiksi.

Haluan kuulla lisää

frank-freedom-love

Alalle tuttuja ilmiöitä

Perinteinen työsuhde

Vapaus

Tuntien vähentäminen vaikeaa tai pidemmän loma-ajanjakson sopiminen. Vapaa-ajallakin saa pelätä töihin kutsusta.

Palkkakertymä

Palkkakehitys on huonoa, eikä kehity samalla tavalla kuin elämisen kustannusten nousu.

Mieluisat työkohteet

Työsuhteessa yhteen toimijaan olet direktiosuhteen alla ja hän voi määrätä sinua työkohteisiin tai tehtäviin, jotka eivät ole sinulle mieleisiä.

FREEhoitaja

Vapaus

Päätä aidosti itse, kuinka paljon töitä teet: paljon tai vähän. Lomaile kun itse haluat, eikä tarvitse parhaista loma-ajankohdista tapella lomalistan kanssa tai nappaa hyvät lisät työskentelemällä vain lomasesongeilla!

Palkkakertymä

Kun teet arvokasta työtäsi haluamasi määrän verran, sinun kuuluu saada siitä asianmukainen korvaus menetetystä vapaa-ajasta. Keikkailevana FREEhoitajana tienaat samasta työstä 30% enemmän tehtyä tuntia kohden.

Mieluisat työkohteet

Yhteistyökumppaneillamme on kymmeniä erilaisia työkohteita ympäri maata. Voit valita itseäsi ammattillisesti kiinnostavimmat paikat tai paikan.

Keskustele kanssamme!

Täyttämällä lomakkeen alla, olemme sinuun yhteydessä tuota pikaa ja esittelemme toimintamallimme sinulle henkilökohtaisesti. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään – se vain avaa mahdollisuuksia sinulle!

AVAA TILI

Kokeilemalla asiat selviää. Rekisteröityminen kevytyrittäjyyspalveluumme on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

BaronaFenniaVarmaLuotettava kumppaniVastuullinen toimijaBravedo
FREE.fi Whatsapp