Kirjaudu sisään

Yrittäjän päivä 2018

5.9.2018

Tänään on vuosittainen yrittäjänpäivä ja sitä juhlistetaan esimerkiksi Helsingissä Bio Rex:n tiloissa. Aiheina yrittäjyyden monet näkökulmat. Viimeisenä puheenvuoron pitää pääministerimme Juha Sipilä. Yhtä näkökulmaa ei, ainakaan puheenvuorojen perusteella, kuitenkaan ole huomioitu – kevytyrittäjyys. Itsensätyöllistäjät tekevät arvokasta työtä ja ovat vastuussa omasta onnistumisestaan, mutta harvoin heitä muistetaan – edes yrittäjänpäivänä.

Free-laskutus perustettiin asiakkaidensa tarpeisiin. Freen taustalla olevat henkilöt tarvitsivat niin itselleen kuin tutuilleenkin työkalun, joka mahdollista helposti oman osaamisensa laskuttamisen. Siitä ei haluttu tehdä kasvavaa liiketoimintaa, mutta asia vain kasvoi itsestään. Suomessa selvästi oli kysyntää palvelevalla laskutuspalvelulle. Intohimomme yrittäjyyttä kohtaan tarkoitti myös sitä, että halusimme heti lähdöstä auttaa kaikkia muitakin menestymään. Se on toivottavasti näkynyt asiakaspalvelussamme ja kaikessa muussakin tekemisessämme.

Sama intohimo muiden menestykseen ei kuitenkaan aina tunnu näkyvän virallisemmissa viesteissä. Hallitus on pyrkinyt tehostamaan valtiomme kilpailukykyä ja saamaan yhä useamman ottamaan vastuuta omasta menestyksestään. Mikä toki sopii usealle, mutta moni haluaa myös apua ottaessaan ensiaskeleita itsensä työllistämiseen.

Yrittäjyyttä on monenlaista, maataloutta, osakeyhtiöitä, pörssiyhtiöitä ja osuuskuntiakin. Me arvostamme heitä kaikkea emmekä koe, että yrittäjänpäivän juhlinta on itsensätyöllistäjiltä pois. Haluamme silti tänään nostaa esille sen, että kevytyrittäjät ovat myös hengeltään yrittäjiä. Emmekä pois sulje omasta juhlinnastamme työntekijöitä, työttömiä, syrjäytyneitä tai ketään muutakaan. Tänään on virallinen päivä niille, jotka ovat ottaneet riskin ja ovat ottaneet vastuun menestyksestään.

Yrittäjänpäivä on siis myös kaikkien freeläisten päivä. Tervetuloa toimistollemme 14 alkaen juomaan kanssamme kahvia ja keskustelemaan – ihan mistä tahansa. Mekin juhlimme yrittäjänpäivää kahdesta viiteen, kuten Bio Rex:n tiloissakin olijat. Meillä tosin ei käy pääministeri pitämässä puheenvuoroa, mutta ei anneta sen vaikuttaa tekemiseemme.

Erinomaista kevytyrittäjän päivää 2018 siis teille kaikille!

– Freen henkilökunta

Feel FREE! to start

Tästä pääset helposti aloittamaan matkasi kevytyrittäjänä ilman riskejä ja sitoutumista.

More FREE!kly news

Tulevaisuuden yrittäjistä vastuullisia toimijoita!

FREE! Akatemia on yrittäjäkoulutus kaikille, jotka haluavat menestyä yrittäjinä sekä oppia tuntemaan uuden työelämän toimintamallit.Sanotaan, että elämme työn murroksen aikaa. Tämä tarkoittaa sitä, että uusia toimialoja sekä uria luodaan paraikaa ja myös koulutuksen...

Arkirutiinit hukassa? – Näillä vinkeillä lomalta paluu sujuu kevyesti!

On kuin kiveen hakattu sääntö, että elokuun ensimmäisenä päivänä alkaa kaivata aamuisin päälleen pitkähihaista paitaa ja ikkunaa ei enää tarvitse pitää auki läpi yön. Tämä tarkoittaa monelle sitä, että on aika palata töihin ja takaisin arkirutiineihin. Useat odottavat...

Kausityön tuntematon talvi 2020

Mamba sen sanoi - vielä on kesää jäljellä. Mutta elokuun aikana on hyvä alkaa valmistautumaan jo tulevaan talvisesonkiin ja sitä myötä kausityöhön. Etenkin suomalaisen luonnon jalokivi eli Lappi työllistää talvikaudella tuhansia sesonkityöntekijöitä. Maailma on...

FREE-Laskutus Oy

Perhonkatu 6 A, 4. krs
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2768169-4
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Myynti
0203 323 46 (ark. 9-17)
myynti@free.fi

Asiakaspalvelu

0203 323 45 (ark. 9-17)
CHAT (ark. 9-20)
asiakaspalvelu@free.fi