Kirjaudu sisään

Yrittäjän päivä 2018

5.9.2018

Tänään on vuosittainen yrittäjänpäivä ja sitä juhlistetaan esimerkiksi Helsingissä Bio Rex:n tiloissa. Aiheina yrittäjyyden monet näkökulmat. Viimeisenä puheenvuoron pitää pääministerimme Juha Sipilä. Yhtä näkökulmaa ei, ainakaan puheenvuorojen perusteella, kuitenkaan ole huomioitu – kevytyrittäjyys. Itsensätyöllistäjät tekevät arvokasta työtä ja ovat vastuussa omasta onnistumisestaan, mutta harvoin heitä muistetaan – edes yrittäjänpäivänä.

Free-laskutus perustettiin asiakkaidensa tarpeisiin. Freen taustalla olevat henkilöt tarvitsivat niin itselleen kuin tutuilleenkin työkalun, joka mahdollista helposti oman osaamisensa laskuttamisen. Siitä ei haluttu tehdä kasvavaa liiketoimintaa, mutta asia vain kasvoi itsestään. Suomessa selvästi oli kysyntää palvelevalla laskutuspalvelulle. Intohimomme yrittäjyyttä kohtaan tarkoitti myös sitä, että halusimme heti lähdöstä auttaa kaikkia muitakin menestymään. Se on toivottavasti näkynyt asiakaspalvelussamme ja kaikessa muussakin tekemisessämme.

Sama intohimo muiden menestykseen ei kuitenkaan aina tunnu näkyvän virallisemmissa viesteissä. Hallitus on pyrkinyt tehostamaan valtiomme kilpailukykyä ja saamaan yhä useamman ottamaan vastuuta omasta menestyksestään. Mikä toki sopii usealle, mutta moni haluaa myös apua ottaessaan ensiaskeleita itsensä työllistämiseen.

Yrittäjyyttä on monenlaista, maataloutta, osakeyhtiöitä, pörssiyhtiöitä ja osuuskuntiakin. Me arvostamme heitä kaikkea emmekä koe, että yrittäjänpäivän juhlinta on itsensätyöllistäjiltä pois. Haluamme silti tänään nostaa esille sen, että kevytyrittäjät ovat myös hengeltään yrittäjiä. Emmekä pois sulje omasta juhlinnastamme työntekijöitä, työttömiä, syrjäytyneitä tai ketään muutakaan. Tänään on virallinen päivä niille, jotka ovat ottaneet riskin ja ovat ottaneet vastuun menestyksestään.

Yrittäjänpäivä on siis myös kaikkien freeläisten päivä. Tervetuloa toimistollemme 14 alkaen juomaan kanssamme kahvia ja keskustelemaan – ihan mistä tahansa. Mekin juhlimme yrittäjänpäivää kahdesta viiteen, kuten Bio Rex:n tiloissakin olijat. Meillä tosin ei käy pääministeri pitämässä puheenvuoroa, mutta ei anneta sen vaikuttaa tekemiseemme.

Erinomaista kevytyrittäjän päivää 2018 siis teille kaikille!

– Freen henkilökunta

Feel FREE! to start

Tästä pääset helposti aloittamaan matkasi kevytyrittäjänä ilman riskejä ja sitoutumista.

Rekisteröidy facebookilla

More FREE!kly news

FREE! on saanut uuden sijoittajan.

Eikä muuten ihan minkä tahansa sijoittajan, vaan Suomen suurimman henkilöstöpalveluyrityksen Baronan. Alla olevasta tiedotteesta voitte lukea tästä uudesta perheenjäsenestämme hieman lisää. Tervetuloa mukaan muuttamaan työelämää entistä fiksummaksi kanssamme...

Ajatuksia maailman onnellisimmasta maasta ja sen leipäjonoista

Vuosi 2020 on ollut ihmeellinen vuosi kaikin puolin. Valtava määrä yritysten henkilökuntaa ja omistajia kärsi poikkeusoloista ja kärsii edelleen. On myös yrityksiä, jotka ovat pandemiasta huolimatta pystyneet kääntämään kasvukäyrät ylöspäin. FREE.fi lukeutuu tähän...

FREE-Laskutus Oy

Perhonkatu 6 A, 4. krs
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2768169-4
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

0203 323 45 (ark. 9-17)
CHAT (ark. 9-20)
asiakaspalvelu@free.fi

Myynti
0203 323 46 (ark. 9-17)
myynti@free.fi

WordPress Video Lightbox Plugin