Kirjaudu sisään

Vieraskynä: Free x Mjuk – Työn murroksen aika ja kestävä kehitys kulkevat käsi kädessä

29.10.2020

Terveiset Mjukilta! Mikäli et ole vielä kuullut meistä, Mjuk on uusi moderni markkinapaikka käytetyille huonekaluille.

Tavoitteenamme on pidentää jo valmistettujen tuotteiden elinkaarta ja edistää kestävämmän kulutuksen kulttuuria tarjoamalla kuluttajalle vaivattoman tavan kierrättää käyttökelpoiset kalusteet.

Kuluttajien välinen vertaismyynti on yleistynyt viime vuosina vauhdilla – sosiaalisen median kanavat ja nettikirpparit ovat korvanneet keltaiset sivut ja lehti-ilmoitukset.

Suomessa on kuitenkin vielä toistaiseksi ollut rajallinen määrä palveluita, jotka vastaavat näiden vertaiskauppojen tuomiin haasteisiin. Ostajana mieleen saattaa nousta huoli esimerkiksi tuotteen todellisesta kunnosta, merkkituotteiden aitoudesta, tai huijatuksi tulemisen mahdollisuudesta.

Mjukilla sulava palvelu, helppous ja mutkaton käyttökokemus ovat avainasemassa ja pyrimme omalta osaltamme ratkomaan näitä pulmia.

Tavoitteena on tehdä second hand -hankintojen tekemisestä yhtä helppoa, kuin first hand -tuotteiden ostamisesta. Samalla voimme vähentää luontoon hylättyjen kalusteiden, sekä kaatopaikalle ja roskalavoille päätyvien huonekalujen määrää.

Me emme malta odottaa, että näemme mitä työn murroksen aika ja kestävään kehitykseen liittyvien asenteiden muutos tuo tullessaan. Sinulla ei tarvitse olla hihassasi ratkaisua ilmastonmuutokseen, mutta meistä on hienoa nähdä, miten erityisesti nuorten liikeideat nojaavat vihreisiin arvoihin.

Yrittäminen saattaa kuulostaa pelottavalta, mutta kevytyrittäjyyden voit sekä aloittaa, että lopettaa sinulle itsellesi sopivana ajankohtana. Mikään ei siis estä esimerkiksi kokeilemasta siipiään etäopettajana, hankkimasta lisätienestejä päivätyön ohessa, tai testaamasta mielessä kytenyttä uniikkia ideaasi käytännössä.

Työn murroksen aikakaudella, sekä erityisesti vallitsevan poikkeustilan aikana, on entistäkin tärkeämpää mukautua muutokseen – nyt on esimerkiksi oivallinen hetki näyttää, millaista tarjottavaa juuri sinulla on ja miten oma osaamisesi saattaa palvelun muodossa helpottaa poikkeustilan myötä syntyneitä tarpeita.

Kiinnostaako nähdä, miltä Mjukin studiolla näyttää?

Myös Mjukin tuotteiden tarkistuksesta vastaava Julle laskuttaa kevytyrittäjänä FREE!:n kautta. Jos haluat kuulla Jullen ajatuksia kevytyrittäjyydestä ja nähdä, millaista arki studiollamme on niin kurkkaappa tänne.

Haussa jotakin uutta? Ostamalla käytettyä tuet kiertotaloutta

Yhteistyön kunniaksi tarjoamme kaikille FREE!:n asiakkaille 20% alennuskoodin Mjukin verkkokaupan valikoimasta. Alennuksen voi lunastaa kassanäkymässä koodilla FREE20

Koodi on voimassa vuoden loppuun 31.12.2020 asti. Koodi toimii kaikkiin tuotteisiin, myös jo-alennettuihin tuotteisiin. Alennuksia ei kuitenkaan voi yhdistää, vaan alennuskoodi korvaa aikaisemman alennuksen tai mahdollisen kampanjatarjouksen.

Mukavia hetkiä second hand -löytöjen parissa! Toivottavasti kuullaan pian!

Terkuin,
Henna
Mjuk

Feel FREE! to start

Tästä pääset helposti aloittamaan matkasi kevytyrittäjänä ilman riskejä ja sitoutumista.

Rekisteröidy facebookilla

More FREE!kly news

FREE! on saanut uuden sijoittajan.

Eikä muuten ihan minkä tahansa sijoittajan, vaan Suomen suurimman henkilöstöpalveluyrityksen Baronan. Alla olevasta tiedotteesta voitte lukea tästä uudesta perheenjäsenestämme hieman lisää. Tervetuloa mukaan muuttamaan työelämää entistä fiksummaksi kanssamme...

Ajatuksia maailman onnellisimmasta maasta ja sen leipäjonoista

Vuosi 2020 on ollut ihmeellinen vuosi kaikin puolin. Valtava määrä yritysten henkilökuntaa ja omistajia kärsi poikkeusoloista ja kärsii edelleen. On myös yrityksiä, jotka ovat pandemiasta huolimatta pystyneet kääntämään kasvukäyrät ylöspäin. FREE.fi lukeutuu tähän...

Tulevaisuuden yrittäjistä vastuullisia toimijoita!

FREE! Akatemia on yrittäjäkoulutus kaikille, jotka haluavat menestyä yrittäjinä sekä oppia tuntemaan uuden työelämän toimintamallit.Sanotaan, että elämme työn murroksen aikaa. Tämä tarkoittaa sitä, että uusia toimialoja sekä uria luodaan paraikaa ja myös koulutuksen...

FREE-Laskutus Oy

Perhonkatu 6 A, 4. krs
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2768169-4
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

0203 323 45 (ark. 9-17)
CHAT (ark. 9-20)
asiakaspalvelu@free.fi

Myynti
0203 323 46 (ark. 9-17)
myynti@free.fi

WordPress Video Lightbox Plugin