Vieraskynä: Free x Mjuk – Työn murroksen aika ja kestävä kehitys kulkevat käsi kädessä

29.10.2020

Terveiset Mjukilta! Mikäli et ole vielä kuullut meistä, Mjuk on uusi moderni markkinapaikka käytetyille huonekaluille.

Tavoitteenamme on pidentää jo valmistettujen tuotteiden elinkaarta ja edistää kestävämmän kulutuksen kulttuuria tarjoamalla kuluttajalle vaivattoman tavan kierrättää käyttökelpoiset kalusteet.

Kuluttajien välinen vertaismyynti on yleistynyt viime vuosina vauhdilla – sosiaalisen median kanavat ja nettikirpparit ovat korvanneet keltaiset sivut ja lehti-ilmoitukset.

Suomessa on kuitenkin vielä toistaiseksi ollut rajallinen määrä palveluita, jotka vastaavat näiden vertaiskauppojen tuomiin haasteisiin. Ostajana mieleen saattaa nousta huoli esimerkiksi tuotteen todellisesta kunnosta, merkkituotteiden aitoudesta, tai huijatuksi tulemisen mahdollisuudesta.

Mjukilla sulava palvelu, helppous ja mutkaton käyttökokemus ovat avainasemassa ja pyrimme omalta osaltamme ratkomaan näitä pulmia.

Tavoitteena on tehdä second hand -hankintojen tekemisestä yhtä helppoa, kuin first hand -tuotteiden ostamisesta. Samalla voimme vähentää luontoon hylättyjen kalusteiden, sekä kaatopaikalle ja roskalavoille päätyvien huonekalujen määrää.

Me emme malta odottaa, että näemme mitä työn murroksen aika ja kestävään kehitykseen liittyvien asenteiden muutos tuo tullessaan. Sinulla ei tarvitse olla hihassasi ratkaisua ilmastonmuutokseen, mutta meistä on hienoa nähdä, miten erityisesti nuorten liikeideat nojaavat vihreisiin arvoihin.

Yrittäminen saattaa kuulostaa pelottavalta, mutta kevytyrittäjyyden voit sekä aloittaa, että lopettaa sinulle itsellesi sopivana ajankohtana. Mikään ei siis estä esimerkiksi kokeilemasta siipiään etäopettajana, hankkimasta lisätienestejä päivätyön ohessa, tai testaamasta mielessä kytenyttä uniikkia ideaasi käytännössä.

Työn murroksen aikakaudella, sekä erityisesti vallitsevan poikkeustilan aikana, on entistäkin tärkeämpää mukautua muutokseen – nyt on esimerkiksi oivallinen hetki näyttää, millaista tarjottavaa juuri sinulla on ja miten oma osaamisesi saattaa palvelun muodossa helpottaa poikkeustilan myötä syntyneitä tarpeita.

Kiinnostaako nähdä, miltä Mjukin studiolla näyttää?

Myös Mjukin tuotteiden tarkistuksesta vastaava Julle laskuttaa kevytyrittäjänä FREE!:n kautta. Jos haluat kuulla Jullen ajatuksia kevytyrittäjyydestä ja nähdä, millaista arki studiollamme on niin kurkkaappa tänne.

Haussa jotakin uutta? Ostamalla käytettyä tuet kiertotaloutta

Yhteistyön kunniaksi tarjoamme kaikille FREE!:n asiakkaille 20% alennuskoodin Mjukin verkkokaupan valikoimasta. Alennuksen voi lunastaa kassanäkymässä koodilla FREE20

Koodi on voimassa vuoden loppuun 31.12.2020 asti. Koodi toimii kaikkiin tuotteisiin, myös jo-alennettuihin tuotteisiin. Alennuksia ei kuitenkaan voi yhdistää, vaan alennuskoodi korvaa aikaisemman alennuksen tai mahdollisen kampanjatarjouksen.

Mukavia hetkiä second hand -löytöjen parissa! Toivottavasti kuullaan pian!

Terkuin,
Henna
Mjuk

Lisää luettavaa

Nopeus etuna kuriirin työssä

Pidätkö siitä, että voit itse valita milloin haluat kuljetuksia tehdä? Sopiiko sinulle suoritukseen perustuva palkkaus? Pidätkö juoksemisesta aikaa vastaan? Siinä tapauksessa kuriirin työ voi sopia juuri sinulle! Kuriirin työ on monipuolista ja nopeatempoista....

Nuori yrittäjäksi – se on mahdollista!

Nuorissa on tulevaisuus ja voima. Uudet sukupolvet muuttavat maailmaa ja tapoja tehdä töitä. FREE.fi ja Career girl jakavat saman mission: Muutetaan maailmaa yksi työsuhde kerrallaan. “Haluan rohkaista nuoria naisia tekemään urallaan asioita, joihin muut eivät ehkä...

Myynnin konsultti kevytyrittäjänä

Kevytyrittäjyys on soveltuva malli myös asiantuntijatyöhön. Oletko koskaan miettinyt, voiko konsultti olla kevytyrittäjä? Toki voi! Vili Lilja on kovanluokan myyjä, joka elättää itse itsensä. Kevytyrittäjäksi päätyminen on Vilin pitkän työuran tulos. Perinteisessä...

Mietityttääkö?

Anna asiantuntijamme auttaa sinua joko
chatissa, puhelimitse tai sähköpostitse.

0203 323 45 (ma-pe 9-17)
asiakaspalvelu@free.fi

free kevytyrittäjyys

AVAA TILI

Kokeilemalla asiat selviää. Rekisteröityminen kevytyrittäjyyspalveluumme on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

free.fi kevytyrittäjyys